MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 91: Η πανικοβλημένη Μάρμω διώχνει άρον άρον τον Τζώρτζη από το σπίτι της, τη στιγμή που εκείνος πιστεύει πως έχει δει τον Βαγγέλα στο παράθυρο. Θα καταφέρει, άραγε, η παμπόνηρη γριούλα να τον βγάλει τρελό για μια ακόμα φορά; Ο Παναγής και ο Σίμος ψάχνουν τρόπο να βγάλουν τον Θοδωρή από τη διεκδίκηση της Χρύσας για να βοηθήσουν τον φίλο τους τον Κανέλλο να κάνει, επιτέλους, το βήμα! Ο Ηλίας υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με τα χωράφια της Μάρμως και το μυστικό της τρούφας κινδυνεύει από την περιέργεια του μπακάλη. Η παρουσία του Μένιου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας στη Φιλιώ, η οποία προσπαθεί να συνηθίσει τη νέα πραγματικότητα. Ο Παναγής βρίσκει τον παπα-Αντρέα έτοιμο να ταξιδέψει για Αθήνα, προκειμένου να συναντήσει την παπαδιά και αποφασίζει να πάει μαζί του. Ο Κανέλλος πηγαίνει τελικά να μιλήσει ανοιχτά στον Θοδωρή για τη Χρύσα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 109: Η Αλίκη είναι συγκλονισμένη απ’ τη συνάντησή της με την Ιωάννα και την ελπίδα ότι μπορεί να βρήκε μετά από τόσα χρόνια τη μητέρα της. Ο Δημήτρης και η Εύα, όμως, έχουν αμφιβολίες για την ταυτότητα της Ιωάννας και προσπαθούν να πείσουν την Αλίκη να προβεί σε τεστ DNA. Εκείνη νιώθει άβολα, αλλά πείθεται και παίρνει κρυφά ένα προσωπικό αντικείμενο της Ιωάννας για να γίνει το τεστ. Η Λήδα βρίσκεται σε πανικό, καθώς κινδυνεύει πια να χάσει τη δουλειά της… και αποφασίζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της με τον Αντώνη και τον Πέτρο στο πλευρό της. Ο Δήμος, εγκλωβισμένος απ’ τις απειλές και τα σκοτεινά σχέδια του Δικηγόρου, αναγκάζεται να φερθεί βίαια στον Χρήστο. Ο Φίλιππος, ερωτευμένος με την Διώνη, δέχεται να συνεργαστεί κρυφά από εκείνη με τον Δημήτρη, προκειμένου να αποκαλύψουν μαζί την πικρή αλήθεια για τον χρηματοδότη του.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 174: Ο γιατρός εξηγεί σε όλους τον λόγο για τον οποίο πρέπει να αναβληθεί το χειρουργείο και ο Οδυσσέας δείχνει να χάνει την ψυχραιμία του. Η μητέρα της Μάγδας κάνει επίσκεψη στο ζευγάρι και σε μια στιγμή που μένουν μόνοι τους, μιλάει πολύ σκληρά στον Αιμίλιο για την Ελισάβετ. Στο μεταξύ, ο Άκης υποπτεύεται όλο και περισσότερο πως κάτι συμβαίνει μεταξύ της ανιψιάς του και του Αιμίλιου και ετοιμάζεται να επέμβει. Η Ιφιγένεια αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νόνας και φεύγει για Αθήνα, αφήνοντας τον Σπύρο στα κρύα του λουτρού! Ο Φρίξος κάνει μια ακόμα απεγνωσμένη προσπάθεια να πει στην Έλλη πως αισθάνεται για τον επικείμενο γάμο τους. Η Εύα μιλάει τηλεφωνικά με έναν μεσίτη μπροστά στον Νικηφόρο, δείχνοντάς του έτσι ότι είναι έτοιμη να μετακομίσει. Ο Σπύρος βρίσκει ευκαιρία τώρα που η Ιφιγένεια πήγε στην Αθήνα και καλεί την Αλκμήνη σπίτι του το βράδυ για φαγητό.

21:00 «Έρωτας με διαφορά» στο STAR

Επεισόδιο 5: Η Ζέτα έχει μια παράξενη εμπειρία στο πάρτι γενεθλίων, καθώς την περνούν για τη μητέρα του Κωστή. Ο Άρης βγάζει λόγο για τον αδικοχαμένο φίλο τους τον Χρόνη, τον αδερφό της Βάνας, που γιορτάζει. Έχοντας μεθύσει, προσβάλλει τη Ζέτα, βρίζει τον Κωστή και τελικά τσακώνεται μαζί του. Ο Κωστής φεύγει απ’ το πάρτι μαζί με τη Ζέτα. Ο Άρης, από αντίδραση, προτείνει στη Στέλλα να μείνει στο δωμάτιο τού Κωστή και εκείνη το δέχεται με χαρά. Στη δουλειά, η Μπέτυ φλερτάρει με τον Άρη, αλλά ταυτόχρονα  τον πρεσάρει. Η Μάρω ανοίγει το πακέτο με τον διακοσμητικό νάνο, που είχε παραγγείλει και τον βρίσκει σπασμένο

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 99: Στο σπίτι των Σεβαστών έχουν να διαχειριστούν άλλη μια τρικυμία τον χωρισμό της Πηνελόπης και του Αλέξη. Όλοι προσπαθούν να μάθουν την αιτία και σύντομα θα φτάσουν στην σκληρή αλήθεια. Ο Μάρκος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώμη στον Αλέξη ενώ η Σοφούλα που βλέπει σιγά- σιγά το αληθινό πρόσωπο του Βόσκαρη, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Η Ελένη σκέφτεται για πρώτη φορά να τα παρατήσει και να αποσύρει την κατάθεση της, όταν ο Βόσκαρης με τον δικηγόρο του, της προτείνουν μια συμβιβαστική λύση.

23:00 «Σχεδόν Ενήλικες» στο MEGA

Επεισόδιο 8: Οι γρήγοροι ρυθμοί συνεχίζονται στους σχεδόν ενήλικες. Η Αναστασία και η Νικόλ έρχονται αντιμέτωπες με τη μυστηριώδη γυναίκα που καταφέρνει να τους ξεφύγει. Την επόμενη μέρα ο Αποστόλης ξυπνά με hang over στο σπίτι του Θωμά, μόλις λίγο πριν φτάσει η Στέλλα που τον αναζητά και λίγο πριν ανακαλύψουν όλοι ότι το πτώμα έχει εξαφανιστεί. Τα προβλήματα όμως για τον Αποστόλη και τη Στέλλα συνεχίζουν να έρχονται. Ο Αλέξης και η Μεταξία ετοιμάζονται για τη συναυλία τους. Ο Θωμάς και η Έλενα αντιμετωπίζουν με τον δικό τους τρόπο την επέκταση της εταιρίας και καλωσορίζουν την καινούρια συνάδερφό τους, την Δανάη. Η μυστηριώδης γυναίκα όμως θα αποκαλύψει μια πληροφορία που αλλάζει τελείως το σκηνικό.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση” στο ΣΚΑΙ

Υπόθεση: Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Στο «Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση», ο Ίθαν Χαντ και τα μέλη της ομάδας IMF συντάσσονται με γνώριμους συμμάχους, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα μετά από μια αποστολή που πήγε στραβά.

22:15 “Deadpool 2” στο STAR

Υπόθεση: Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόμπι Γουίλιαμς: Η ιστορία της ζωής του γίνεται ταινία12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Η Γέννηση ενός Έθνους-Κράτους” στο COSMOTE HISTORY HD

Η ελληνική Επανάσταση (Μέρος Α’): Στις 24 Φεβρουαρίου 1821, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, που έχει αναλάβει την ηγεσία της Φιλικής Εταιρείας μετά την άρνηση του Καποδίστρια, κηρύσσει την έναρξη της επανάστασης στο Ιάσιο. Η καρδιά του Αγώνα όμως χτυπά στην Πελοπόννησο.

23:00 “Ευρώπη – Το Λίκνο της Ανθρωπότητας;” στο COSMOTE HISTORY HD

Για δεκαετίες, οι ειδικοί ήταν πεπεισμένοι ότι το ανθρώπινο είδος ‘γεννήθηκε’ στην Αφρική. Όμως, πρόσφατα ευρήματα από την Ελλάδα και τη Γερμανία ήρθαν να αλλάξουν τα δεδομένα. Μήπως, τελικά, λίκνο της ανθρωπότητας είναι η Ευρώπη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b