MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορήθηκε για βιασμό από μία ηθοποιό, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ντεπαρντιέ την κακοποίησε σεξουαλικά το 2018.

Ζεράρ Ντεπαρντιέ, πηγή: Twitter
Ζεράρ Ντεπαρντιέ, πηγή: Twitter
Monopoli Team

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορήθηκε για βιασμό από μία ηθοποιό, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Ντεπαρντιέ την κακοποίησε σεξουαλικά το 2018.

Η πρώτη έρευνα σχετικά με τις κατηγορίες κατά του 72χρονου ηθοποιού είχε σταματήσει το 2019 λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Η υπόθεση, όμως, άνοιξε ξανά το προηγούμενο καλοκαίρι, κάτι που οδήγησε στην ποινική δίωξη του ηθοποιού.

Η 22χρονη ηθοποιός κατηγορεί τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση στο σπίτι του στο Παρίσι, που έλαβε χώρα δύο διαφορετικές φορές τον Αύγουστο του 2018.

Ο δικηγόρος του Ντεπαρντιέ δήλωσε ότι ο πελάτης του, που αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος αλλά υπό επιτήρηση, “απορρίπτει εντελώς τις κατηγορίες”. Ανέφερε επίσης ότι λυπάται που η υπόθεση αυτή έγινε γνωστή δημοσίως.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο Ντεπαρντιέ ήταν οικογενειακός φίλος της ηθοποιού.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη που ο ηθοποιός έχει εμπλακεί σε σκάνδαλο. Το 2005 χτύπησε έναν παπαράτσι, το 2011 ούρησε στην καμπίνα ενός αεροσκάφους, το 2012 επιτέθηκε σε έναν μοτοσικλετιστή στο κέντρο του Παρισίου, ενώ το 2013 έλαβε πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Όπως σε όλο τον κόσμο, έτσι και στη Γαλλία, το κίνημα #MeToo έχει βοηθήσει να σπάσουν τα ταμπού γύρω από την σεξουαλική κακοποίηση, με αποτέλεσμα πολλά θύματα να βρουν το θάρρος να μιλήσουν. Προς το παρόν άλλα μεγάλα ονόματα της χώρας που έχουν κατηγορηθεί για βιασμό ή σεξουαλική κακοποίηση είναι ο σκηνοθέτης Λυκ Μπεσσόν (“Το Πέμπτο Στοιχείο”), ο παρουσιαστής Πάτρικ Πουάβρ ντ’Αρβόρ, αλλά και ο υπουργός εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν.

Με πληροφορίες από την Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ FKA Twigs γίνεται εξώφυλλο στο ELLE και μιλά για το τραύμα των θυμάτων κακοποίησης12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b