MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση Λιγνάδη με… αιχμές σε πολιτικούς και δημοσιογράφους

Υπερασπιστής του Δημήτρη Λιγνάδη κατά την απολογία του την Τετάρτη θα είναι ο Αλέξης Κούγιας, μαζί με τον Νίκο Γεωργουλέα.

Monopoli Team

Ο Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη κάνει λόγο για «ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πριν από λίγη ώρα, ο επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κύριος Αλέξιος Κούγιας απεδέχθη την εντολή του κορυφαίου σκηνοθέτου και ηθοποιού και μέχρι προ ολίγου διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος κυρίου Δημητρίου Λιγνάδη και θα είναι μαζί με τον εξαίρετο συνάδελφο κύριο Νικόλαο Γεωργουλέα υπερασπιστής του κατά την απολογία του, η οποία έχει προσδιοριστεί για την Τετάρτη 24/02/2021 και ώρα 12:00 ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακριτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνικό Θέατρο: Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση Λιγνάδη – Θέτει στη διάθεση των αρχών τις υπηρεσίες του12.09.2018

Ο κύριος Αλέξης Κούγιας θα επισκεφθεί αύριο την κυρία Ανακριτή, θα ζητήσει και θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσει η απολογία να προσδιορισθεί για την Πέμπτη 25/02/2021, ώστε μαζί με τον κύριο Γεωργουλέα να ανταποκριθούν με επάρκεια, λόγω του περιορισμένου χρόνου, στα υπερασπιστικά τους καθήκοντα, όπως απαιτούν οι αρχές του δικηγορικού σώματος και οι συνθήκες της δίκαιης δίκης σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΕΣΔΑ, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταρρακωθεί από ταπεινή πολιτική εκμετάλλευση και κακή άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, κατακρεουργώντας το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου.»
Πηγή: Reporter.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕθνικό Θέατρο: Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση Λιγνάδη – Θέτει στη διάθεση των αρχών τις υπηρεσίες του12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
Σχετικά Θέματα
Επίκαιρα
Stop scrolling: Η δίκη των Τεμπών, η Hannah Montana και τα 40€ που θα μάς σώσουν
Επίκαιρα
Αυξήσεις στα αεροπορικά εισιτήρια: Το κόστος καυσίμων εκτοξεύει τις τιμές
Επίκαιρα
Fuel Pass: Πώς θα γίνουν οι πληρωμές στους δικαιούχους – Οι προϋποθέσεις
Επίκαιρα
«Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή»: Το θέατρο μέσα από τα λόγια εκείνων που το αγάπησαν
Επίκαιρα
Αγοραστική δύναμη: Η Ελλάδα στην τελευταία θέση της ΕΕ, με τη Βουλγαρία
Επίκαιρα
Πάσχα 2026: Το προτεινόμενο ωράριο καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών
Επίκαιρα
Τουρισμός για όλους 2026: Ανοίγει η πλατφόρμα – Έως και 600€ για διακοπές
Επίκαιρα
25η Μαρτίου: Δωρεάν η είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης
Επίκαιρα
Fuel Pass 2026: Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια – Πώς να κάνετε την αίτηση
Επίκαιρα
Μετρό: Ποιοι δύο σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα
Επίκαιρα
Παρελάσεις στην Αθήνα- Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς
Επίκαιρα
Τέμπη: Η δίκη αναβάλλεται για την 1η Απριλίου