MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Λάνα Ντελ Ρέι: Γιατί δεν ήθελε να συνεχίσει να τραγουδάει μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ;

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να σταματήσει το τραγούδι μετά τον θάνατο της Έιμι Γουάινχαουζ το 2011, την ίδια ημέρα που η Ντελ Ρέι έλαβε την πρώτη της κριτική.

Monopoli Team

Η Λάνα Ντελ Ρέι αποκάλυψε ότι «δεν ήθελε πια να τραγουδάει» αφού πέθανε η Έιμι Γουάινχαουζ το 2011.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό MOJO, η δημοφιλής τραγουδίστρια και τραγουδοποιός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι σκέφτηκε να σταματήσει τη μουσική, όταν έλαβε την πρώτη της κριτική την ίδια ημέρα με το θάνατο της Γουάινχαουζ. «Για δέκα δευτερόλεπτα είχα το πιο ευχάριστο συναίσθημα», εξήγησε η Ντελ Ρέι «και μετά τα νέα παντού, σε όλες τις τηλεοράσεις, ήταν ότι η Έιμι είχε πεθάνει και σκεφτόμουν ότι δεν μπορεί να συμβαίνει. {…} Προσωπικά, εκείνη την ώρα ένιωθα ότι δεν ήθελα καν να τραγουδήσω πια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚόρτνεϊ Λαβ: Αποκάλυψε ότι άφησε την υποκριτική μετά από “περιστατικά #MeToo”12.09.2018

Η Λάνα Ντελ Ρέι έχει μιλήσει στο παρελθόν και για την επιρροή της Γουάινχαουζ στην ίδια και στη μουσική της. Σε συνέντευξή της το 2013 είχε αναφέρει: «Πιστεύω στην Έιμι Γουάινχαουζ. Ξέρω ότι δεν είναι πια μαζί μας, αλλά πιστεύω ότι ήταν αυτή που ήταν και έτσι ξεχώριζε». 

Η επεξεργασμένη φωτογραφία που ανέβασε η Λάνα Ντελ Ρέι στο προφίλ της αποτελεί δημιουργία του @tselekoglu.

Το 2017, η Λάνα Ντελ Ρέι είχε προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των θαυμαστών της, όταν δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία που αποτύπωνε την ίδια με την Έιμι Γουάινχαουζ να βρίσκονται μαζί σε ένα αυτοκίνητο. Καθώς η Ντελ Ρέι δεν ήταν διάσημη μέχρι τον θάνατο της Γουάινχαουζ, ήταν σαφές ότι η φωτογραφία ήταν προϊόν επεξεργασίας για τη φανταστική φιλία ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b