MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλα Έμχοφ: Από τον Λευκό Οίκο στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις

Η 22χρονη Έλα Έμχοφ, που πρόσφατα υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την Proenza Schouler.

Monopoli Team

Η πολιτική και η μόδα είναι άρρηκτα συνυφασμένες, αλλά την ίδια στιγμή είναι σπάνιο να τέμνονται με έναν τόσο απτό τρόπο. Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις, Έλα Έμχοφ έκανε το ντεμπούτο της στο ψηφιακό σόου της Proenza Schouler για την κολεξιόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2021, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Έλα Έμχοφ, κόρη του Ντάγκλας Έμχοφ, του συζύγου της Κάμαλα Χάρις, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, όπου ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ και το μοναδικό παλτό της. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η Έμχοφ υπέγραψε συμβόλαιο με το IMG, ένα από τα πιο διάσημα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔέκα στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν12.09.2018

Στην πασαρέλα η Έλα Έμχοφ περπάτησε κάνοντας δύο εμφανίσεις: τη μία φορώντας ένα φαρδύ παντελόνι και ένα μαύρο σακάκι και τη δεύτερη με ένα δερμάτινο παλτό κι ένα ζιβάγκο. Φυσικά, το λουκ της συμπλήρωναν τα χαρακτηριστικά στρόγγυλα γυαλιά μυωπίας της και τα σγουρά μαλλιά της!

Σε μια ηχογραφημένη συζήτηση για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τους σχεδιαστές της Proenza Schouler, Λάζαρο Χερνάντεζ και τον Τζακ Μακόλοουγκ, το ανερχόμενο αστέρι μοιράστηκε το πώς ένιωσε κατά την πρώτη της αυτή εμπειρία στην πασαρέλα. «Έχασα σίγουρα τον ύπνο μου το προηγούμενο βράδυ», είπε η ίδια. «Βρέθηκα για πρώτη φορά σε πασαρέλα, σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον…Ήταν επική αυτή η πρώτη εμπειρία μου με τον κόσμο της μόδας».

Και ενώ το να περπατάει στις πασαρέλες μπορεί να φαίνεται αρκετό για το νεαρό μοντέλο προς το παρόν, ωστόσο φαίνεται ότι δεν απέχουμε πολύ μέχρι η Έμχοφ να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και ως σχεδιάστρια, καθώς είναι φοιτήτρια στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει καλές τέχνες με έμφαση στα υφάσματα. «Θέλω να δω αγόρια, κορίτσια, ανθρώπους, τους πάντες να φορούν ριγέ πολύχρωμα παντελόνι ή τα φορέματά μου. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο», έχει πει η ίδια.

Με πληροφορίες από το Dazed.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαντόνα: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με το Netflix12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Αιμιλία Υψηλάντη: «Αφήνουμε τους μεγάλους ανθρώπους στην άκρη – Αυτό είναι πολιτιστικό πρόβλημα» (vid)
ShowBiz
“Σε λένε μάνα, φίλη, δασκάλα”: Ο συγκλονιστικός επικήδειος λόγος της Χαρούλας Αλεξίου για τη Μαρινέλλα
ShowBiz
Eurovision 2026: O Akylas μάγεψε το Όσλο με το «Ferto»
ShowBiz
Η Μέριλ Στριπ έκανε δωρεά εκατομμυρίων σε Μουσείο Γυναικείας Ιστορίας
ShowBiz
Lily Collins: Κυκλοφόρησε η καμπάνια που γύρισε σε Πετράλωνα και Νέα Μάκρη
ShowBiz
«Χάρισε απλόχερα το ταλέντο του»: H Λίνα Μενδώνη αποχαιρετά τον Γιώργο Μαρίνο
ShowBiz
Βικτώρια Φασιανού: Η γενναιόδωρη κίνηση στον άνδρα που έσωσε έργο του πατέρα της από τις φωτιές στο Λος Άντζελες
ShowBiz
Project Hail Mary: Ο Ryan Gosling σε αποστολή ενάντια στον χρόνο με το TAG Heuer Connected Calibre E5
Cine News
Brad Pitt: Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «The Riders»
ShowBiz
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η όλη ιστορία της “Φάλαινας” είναι για τον πατέρα μου» (vid)
ShowBiz
Τι σημαίνει για την Eurovision 2026 η φετινή επιλογή της Ελλάδας με το “Ferto”;
Cine News
Νεκρή στην Αθήνα η ισραηλινή παραγωγός της σειράς “Tehran”