MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλα Έμχοφ: Από τον Λευκό Οίκο στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις

Η 22χρονη Έλα Έμχοφ, που πρόσφατα υπέγραψε με το πρακτορείο μοντέλων IMG, έκανε το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με την Proenza Schouler.

Monopoli Team

Η πολιτική και η μόδα είναι άρρηκτα συνυφασμένες, αλλά την ίδια στιγμή είναι σπάνιο να τέμνονται με έναν τόσο απτό τρόπο. Η θετή κόρη της Κάμαλα Χάρις, Έλα Έμχοφ έκανε το ντεμπούτο της στο ψηφιακό σόου της Proenza Schouler για την κολεξιόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2021, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Έλα Έμχοφ, κόρη του Ντάγκλας Έμχοφ, του συζύγου της Κάμαλα Χάρις, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου Τζο Μπάιντεν, όπου ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ και το μοναδικό παλτό της. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως η Έμχοφ υπέγραψε συμβόλαιο με το IMG, ένα από τα πιο διάσημα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔέκα στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν12.09.2018

Στην πασαρέλα η Έλα Έμχοφ περπάτησε κάνοντας δύο εμφανίσεις: τη μία φορώντας ένα φαρδύ παντελόνι και ένα μαύρο σακάκι και τη δεύτερη με ένα δερμάτινο παλτό κι ένα ζιβάγκο. Φυσικά, το λουκ της συμπλήρωναν τα χαρακτηριστικά στρόγγυλα γυαλιά μυωπίας της και τα σγουρά μαλλιά της!

Σε μια ηχογραφημένη συζήτηση για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με τους σχεδιαστές της Proenza Schouler, Λάζαρο Χερνάντεζ και τον Τζακ Μακόλοουγκ, το ανερχόμενο αστέρι μοιράστηκε το πώς ένιωσε κατά την πρώτη της αυτή εμπειρία στην πασαρέλα. «Έχασα σίγουρα τον ύπνο μου το προηγούμενο βράδυ», είπε η ίδια. «Βρέθηκα για πρώτη φορά σε πασαρέλα, σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον…Ήταν επική αυτή η πρώτη εμπειρία μου με τον κόσμο της μόδας».

Και ενώ το να περπατάει στις πασαρέλες μπορεί να φαίνεται αρκετό για το νεαρό μοντέλο προς το παρόν, ωστόσο φαίνεται ότι δεν απέχουμε πολύ μέχρι η Έμχοφ να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της και ως σχεδιάστρια, καθώς είναι φοιτήτρια στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και σπουδάζει καλές τέχνες με έμφαση στα υφάσματα. «Θέλω να δω αγόρια, κορίτσια, ανθρώπους, τους πάντες να φορούν ριγέ πολύχρωμα παντελόνι ή τα φορέματά μου. Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο», έχει πει η ίδια.

Με πληροφορίες από το Dazed.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαντόνα: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με το Netflix12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b