MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Μαντόνα: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με το Netflix

Φαίνεται ότι η Bασίλισσα της Pop ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με το Netflix, το οποίο μάλιστα δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

Monopoli Team

Η Μαντόνα έχει καταφέρει να  ψυχαγωγεί και να απασχολεί τον κόσμο εδώ και τέσσερις δεκαετίες χωρίς σταματημό. Φέτος, ετοιμάζεται να μας ψυχαγωγήσει ακόμη μια φορά, με έναν διαφορετικό όμως τρόπο και συγκεκριμένα μέσα από τις οθόνες μας.

Η Bασίλισσα της Pop ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της με το Netflix, ενώ έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό από την περιοδεία της για το άλμπουμ “Madame X”, που ολοκληρώθηκε πέρσι τον Μάρτιο, ενώ θα μας βάλει στη ζωή της σταρ πίσω από τις κάμερες.

Θα δούμε επίσης μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μαντόνα τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του τραυματισμού της στο γόνατο και το γοφό, που την οδήγησαν να ακυρώσει κάποιες συναυλίες της περιοδείας της.

Αυτό το ντοκιμαντέρ θα έρθει 30 χρόνια μετά το πρωτοποριακό “Truth or Dare” (“Στο κρεβάτι με την Μαντόνα”), που μας έδειξε τη ζωή της κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της “Blond Ambition”, το οποίο έγινε το πιο εμπορικό ντοκιμαντέρ όλων των εποχών για εκείνη την περίοδο και παρέμεινε για έντεκα χρόνια.

Με τις Beyonce, Lady Gaga και Taylor Swift να έχουν κυκλοφορήσει επίσης ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους στο Netflix με επιτυχία, όλα δείχνουν ότι είναι η σειρά της Μαντόνα να μας δώσει μία γεύση από όσα γίνονται στα παρασκήνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτέιβιντ Φίντσερ: Ο Σάσα Μπάρον Κόεν ήταν “εντυπωσιακός” ως Φρέντι Μέρκιουρι12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b