MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο «Αντωνάκης» και η «Ελενίτσα» στη νέα καμπάνια για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Ο «Αντωνάκης» και η «Ελενίτσα», ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, είναι οι πρωταγωνιστές στο νέο σποτ ευαισθητοποίησης απέναντι στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Monopoli Team

Το νέο σποτ της κυβέρνησης για την ευαισθητοποίηση απέναντι στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, αναρτήθηκε χθες 14 Φεβρουαρίου στα social media του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με πρωταγωνιστές τον «Αντωνάκη» και την «Ελενίτσα», ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο «Αντωνάκης» και η «Ελενίτσα» δεν είναι άλλοι, φυσικά, από τους ηθοποιούς Γιώργο Κωνσταντίνου και Μάρω Κοντού, που έγραψαν ιστορία ως ζευγάρι στην θρυλική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Στο βίντεο βλέπουμε τον «Αντωνάκη» αυτή τη φορά να μην παίρνει το καπελάκι του να φύγει, αλλά τη μάσκα του και αντίστοιχα την «Ελενίτσα» να ετοιμάζεται, να στολίζεται, φορώντας μία ασορτί μάσκα, καθώς και οι δύο έχουν ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Οι δύο αγαπημένοι πρωταγωνιστές προετοιμάζονται υπό τους ήχους της φωνής της Σοφίας Βέμπο, που τραγουδά «Καινούργια τώρα ζωή», ενώ όταν συναντιούνται πια στο εμβολιαστικό κέντρο, οι αγκαλιές απαγορεύονται…

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε», αναφέρει το μήνυμα με το οποίο ο πρωθυπουργός συνοδεύει την ανάρτηση της νέας καμπάνιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε διαφημιστικό σποτ για το εμβόλιο του κορονοϊού12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b