MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε διαφημιστικό σποτ για το εμβόλιο του κορονοϊού

Σε μία διαφημιστική καμπάνια του βρετανικού Συστήματος Υγείας που ενθαρρύνει τους πολίτες να εμβολιαστούν συμμετείχαν ο Έλτον Τζον και ο Μάικλ Κέιν.

Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε διαφημιστικό σποτ για το εμβόλιο του κορονοϊού
Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν σε διαφημιστικό σποτ για το εμβόλιο του κορονοϊού
Monopoli Team

Ο Έλτον Τζον και ο Μάικλ Κέιν πρωταγωνιστούν στην νέα διαφημιστική καμπάνια του βρετανικού ΕΣΥ (NHS), που ενθαρρύνει τους πολίτες να κάνουν το εμβόλιο του κορονοϊού.

Το διαφημιστικό σποτ που κυκλοφόρησε σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, έρχεται μετά από τις παροτρύνσεις του NHS προς όλους τους ανθρώπους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο, να παρουσιαστούν και να εμβολιαστούν.

Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τους Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν να περνούν από… οντισιόν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφήμιση.

“Όσο περισσότεροι στην κοινωνία μας είναι εκείνοι που εμβολιάζονται, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να εξαφανίσουμε την εθνική πανδημία του κορονοϊού” εξηγεί ο Έλτον Τζον. “Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια έχουν μελετηθεί αναλυτικά και πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας”.

Τότε του ζητούν να προσποιηθεί πως έκανε το εμβόλιο on camera και ο Τζον τραγουδά: “Όπως βλέπετε, είμαι ακόμα όρθιος”. Μάλιστα, μία φωνή πίσω του προσποιείται πως δεν εντυπωσιάστηκε και ο Τζον του απαντά: “Τόσο τελευταία στιγμή, δεν θα βρείτε κάποιον καλύτερο”.

Στο επόμενο κλιπ βλέπουμε τον Μάικλ Κέιν να κάνει το εμβόλιο μπροστά στην κάμερα, καθώς εξηγεί: “Γειά σας, ονομάζομαι Μάικλ Κέιν. Μόλις έκανα το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Δεν πόνεσε, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι”.

Μόλις τελειώνει η “οντισιόν”, το συνεργείο συγχαίρει τον ηθοποιό, ενώ μια φωνή ακούγεται να λέει: “Ενημερώστε τον ότι δεν πήρε τη δουλειά”.

Όπως είναι λογικό, η διαφήμιση έγινε viral στα σόσιαλ μίντια, ενώ οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκαν με τους “αξιολάτρευτους” Έλτον Τζον και Μάικλ Κέιν.

Δείτε κι εσείς το διαφημιστικό σποτ:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Ίαν ΜακΚέλεν έκανε το εμβόλιο του κορονοϊού. Διαβάστε τι λέει για το πώς ένιωσε μετά12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b