MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Τίνα Τέρνερ;

Ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Tina» έρχεται στο HBO και θα περιλαμβάνει αρχειακό υλικό από τη ζωή και την καριέρα της θρυλικής τραγουδίστριας Τίνα Τέρνερ, που δεν έχουμε ξανά δει.

Τίνα Τέρνερ
Monopoli Team

Σύμφωνα με ανακοίνωση του HBO το ντοκιμαντέρ «Tina» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 27 Μαρτίου, ενώ θα είναι επίσης διαθέσιμο στο HBO Max.

Σε σκηνοθεσία των Νταν Λίντσεϊ και Τ. Τζ. Μάρτιν, το ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί την ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας Τίνα Τέρνερ προς την κορυφή, αξιοσημείωτες στιγμές της καριέρας της από τη δεκαετία του ’80, που την καθιέρωσαν ως είδωλο, καθώς και τον αγώνα της ενάντια στην κακοποίηση που είχε βιώσει στα χέρια του πρώην συζύγου και συνεργάτη της, Άικ Τέρνερ.

Η ταινία πρόκειται να φέρει στο φως ένα εκπληκτικό αρχειακό υλικό 60 ετών, καθώς και συνεντεύξεις με την ίδια την Τέρνερ, γυρισμένες στο σπίτι της στην Ελβετία. Επιπλέον, πρόσωπα όπως η ηθοποιός Άντζελα Μπάσετ, η Όπρα Γουίνφρεϊ, ο συν-συγγραφέας του I, Tina, Κερτ Λόντερ, η θεατρική συγγραφέας Κατόρι Χαλλ, που έγραψε το μιούζικαλ για τη ζωή της Τέρνερ και ο σύζυγός της, Έργουιν Μπάχ, είναι μερικά μόνο από όλα όσα θα εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRock & Roll Hall of Fame 2021: Ποιοι καλλιτέχνες είναι υποφήφιοι;12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι η Τίνα Τέρνερ είναι υποψήφια για το φετινό Rock & Roll Hall of Fame.

Πηγή: pitchfork.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b