MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 81: Ο Παρασκευάς προσπαθεί να εξιχνιάσει τη μυστηριώδη σχέση της Μάρμως με τον Γιάγκο, καθώς υποπτεύεται πως η παμπόνηρη γριούλα κάτι σκαρώνει. Την ίδια ώρα, η Φιλιώ ζει τον χειρότερο εφιάλτη της. Έχει χτυπήσει το πόδι της και πέφτει στην ανάγκη της Κατερίνας να τη γιατροπορέψει! Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται την απόσταση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση του Παρασκευά με τον Χαραλάμπη και θα προσπαθήσει να μπει ανάμεσά τους. Είναι η ευκαιρία του πανούργου μπακάλη να δημιουργήσει νέες συμμαχίες! Η Βαρβάρα έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα του συλλόγου και θέλει ν’ αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η μοναξιά του Θοδωρή εντείνεται από το γεγονός ότι κανείς δεν θυμάται τα γενέθλιά του. Μόλις, όμως, ο Τζώρτζης το ανακαλύψει, θα προσπαθήσει με την Κατερίνα να του οργανώσουν ένα πάρτι έκπληξη. Εκεί, Χρύσα και Θοδωρής έρχονται πολύ κοντά, υπό το καχύποπτο βλέμμα του Τζώρτζη.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 98: Ο Φίλιππος φτάνει έντρομος στο σημείο που φαίνεται ότι βρίσκεται η Εύα. Ο Μάρκος, όμως, έχει καταφέρει να φύγει. Ο Δημήτρης, επηρεασμένος από την υπόθεση του Γιάννη, αποφασίζει να πάει να βρει τον πατέρα του που έχει χρόνια να δει. Ο Δήμος είναι σε αδιέξοδο με τα οικονομικά του και ψάχνει έναν αγοραστή για να πουλήσει το ποσοστό του στο μπαρ. Ο δικηγόρος του χρηματοδότη του Φίλιππου δείχνει να ενδιαφέρεται, αλλά οι αληθινές του προθέσεις είναι διαφορετικές. Ο Μάρκος δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή του για την Αλίκη και πηγαίνει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί και ο Δημήτρης που έχει πάει για να προστατέψει την Αλίκη, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Ένας θόρυβος θα τρομάξει την Αλίκη, η οποία θα στρέψει το όπλο της προς την κατεύθυνση που στέκεται ο Δημήτρης.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 165: Η απόφαση του Οδυσσέα, να κάνει την εγχείρηση για τα μάτια του, φέρνει χαρά σε όλους και ο ίδιος παραδέχεται στη Ναυσικά ότι το αποφάσισε για χάρη της Έρσης επειδή την έβλεπε στενοχωρημένη με τις αλλαγές που έρχονταν στη ζωή τους. Ο Κλήμης εξακολουθεί να παρακολουθεί με κάμερες και μικρόφωνα το σπίτι του Βάσιλα και είναι σε συνεχή επαφή με τον Έκτορα. Ο Σίμος δίνει τελεσίγραφο στη Σμαράγδα να κόψει αμέσως επαφές με τον Αντώνη και της απαγορεύει να πάει μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Η Σμαράγδα, πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του, ανακοινώνει τελευταία στιγμή στον Αντώνη ότι δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί του, πράγμα που δεν του αρέσει καθόλου. Ο Μιχαήλ, με μεγάλη ικανοποίηση, ακούει από τη Βικτώρια την απόφασή της να αγνοήσει τον Αρώνη και να πληρώσει τα πρόστιμα για την καταστροφή που προκάλεσε το πλοίο της. Μια πολύ περίεργη συνάντηση του Μάρκου με τον Δημήτρη εγείρει πολλά ερωτηματικά.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 18: Η Εβίτα στο Μοναστήρι πιάνει την Κλαίρη και τον Αλέξανδρο επ’ αυτοφόρω. Η φιλία του Κωστή με την Εβίτα βάζει σε υποψίες τη Μαρίνα. Ο Γιάννος ζητά τη βοήθεια του Τζώρτζη για την υιοθεσία του παιδιού για να κάνει την Κλαίρη να γυρίσει σε αυτόν. Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να χωρίσουν. Ο Αλέξανδρος φεύγει από το σπίτι και πλέον είναι στο χέρι της τύχης το αν θα ξαναδεί την Κλαίρη.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 51: Πρωταπριλιά σήμερα και ο Μηνάς παίρνει το αίμα του πίσω από τη Βούλα, θυμούμενος κάποια άλλη «οδυνηρή» πρωταπριλιά. Πρωταπριλιά και η Καίτη θέλει να κάνει μια πλάκα στον Ηλία με τη βοήθεια της Μένης, όμως τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.Η Ξένια διαπιστώνει πως δεν μοιράζεται με το Μπάμπη στιγμές που αγαπάει αυτός. Κι αποφασίζει να το κάνει πράξη τη μέρα που παίζει ο ΠΑΟΚ. Ο Άγγελος δεσμεύεται στη Δικού να βρει επειγόντως κάποιον για μια αντικατάσταση στη στρατιωτική μπάντα. Όμως αντί για αντικαταστάτη, βρίσκει αντικαταστάτρια.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 90: Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει από το σπίτι χωρίς μάχη. Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν. Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους. Ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα. Εκείνη, όμως, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου. Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή. Όλοι είναι δίπλα στην Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Βόσκαρη. Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στον Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 81: Ο Μάκης και η Αγγελική ανησυχούν ότι θα βρεθούν μπλεγμένοι στον θάνατο του Τολέγα. Η Τζένη πέφτει στο κρεβάτι με τον Παύλο. Η Κατερίνα, άθελα της,  φουντώνει κι άλλο την οργή του Δημήτρη για τον Μιχάλη. Η Σοφία μαθαίνει για τον θάνατο του Τολέγα και ανησυχεί για τον Παύλο. Ο Στέφανος ρωτάει την Αγγελική για το παιδί που έχασε. Η Αθηνά μαθαίνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ο Παύλος ζητάει από το Στέφανο το μερίδιο του από την επιχείρηση. Η Τζένη παραδέχεται στο Στέφανο ότι ζηλεύει την Αγγελική και εκείνος υποπτεύεται ότι η Τζένη έχει εραστή. Ο Δημήτρης βρίσκει την ευκαιρία να κάνει κακό στον Μιχάλη και δεν την αφήνει ανεκμετάλλευτη.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Η πρώτη μουσική συνάντηση του Μάριου Φραγκούλη και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη είναι γεγονός! Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται στο Μουσικό Κουτί τον πιο διάσημο και καταξιωμένο λυρικό τραγουδιστή μας και μία από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της τελευταίας δεκαετίας!

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “The Equalizer 2” στο MEGA

Υπόθεση: Αν έχεις ένα πρόβλημα και δεν υπάρχει κανείς να βοηθήσει, ο Robert McCall είναι ο άνθρωπος σου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον ένα και μοναδικό Equalizer. Ο McCall βοηθά τους αδύναμους και τους καταπιεσμένους αποδίδοντας δικαιοσύνη. Αμείλικτα. Αλλά όταν το επικίνδυνο παρελθόν του έρθει στην επιφάνεια, θα χρειαστεί όλες του τις δεξιότητες για να βγει ζωντανός. Έχει έρθει η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με άρτια εκπαιδευμένους δολοφόνους που δεν θα σταματήσουν πουθενά για να τον εξολοθρεύσουν.

23:00 “Τα Δύο Πρόσωπα Του Ιανουαρίου” στον ALPHA

Υπόθεση: Ελλάδα, 1962. Ο χαρισματικός Τσέστερ, και η σύζυγος του Κολέτ, φτάνουν στην Αθήνα. Κατά την επίσκεψη τους στην Ακρόπολη, γνωρίζουν τον Ράινταλ, έναν νεαρό Αμερικάνο, που εργάζεται εκεί ως ξεναγός, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζει να εξαπατά τουρίστες. Μαγεμένος από την ομορφιά της Κολέτ, και τη φινέτσα του Τσέστερ, δέχεται την πρόσκληση τους για δείπνο. Δεν είναι όλα όμως όπως φαίνονται. Όταν τους επισκέπτεται, ο Τσέστερ ζητά από το Ράινταλ, να τον βοηθήσει να μεταφέρει έναν φαινομενικά αναίσθητο άντρα, που ισχυρίζεται ότι μόλις του επιτέθηκε. Συμφωνεί, αλλά καθώς τα γεγονότα εναλλάσονται, βρίσκει τον εαυτό του σε κίνδυνο, κι ανίκανο να αντιδράσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαραντίνο: Ποια σκηνή του θεωρεί πιο τρομακτική από το φινάλε της Σιωπής των Αμνών;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Bristol Scout: Ανακατασκευάζοντας την Ιστορία” στο COSMOTE HISTORY HD

Δεκατέσσερα χρόνια, δυο αδέλφια, ένα φιλόδοξο εγχείρημα: η ανακατασκευή του αεροσκάφους με το οποίο ο παππούς τους πολέμησε στη Θάσο στον Α’ Παγκόσμιο. Μια πορεία αποφασιστικότητας και θάρρους, σε μια προσπάθεια αναβίωσης της Ιστορίας.

23:15 “Χαμένοι Κόσμοι: Η Αρχαία Αθήνα” στο COSMOTE HISTORY HD

Τον 5ο αιώνα π.Χ., ένας σπουδαίος άντρας οδήγησε την Αθήνα σε μια χρυσή εποχή κι άνοιξε το δρόμο στον δυτικό πολιτισμό. Το ντοκιμαντέρ υποκλίνεται στο μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας, με ένα ‘ταξίδι’ στην Αθήνα του Χρυσού Αιώνα του Περικλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b