MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Νάταλι Πόρτμαν: Καταγγέλλει ανοιχτά το body shaming μετά από δημοσιεύματα για εγκυμοσύνη

Η γνωστή ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την θέλουν έγκυο και καταγγέλλει ανοιχτά το body shaming που πολλές γυναίκες εξακολουθούν να δέχονται μέχρι σήμερα.

Monopoli Team

Η Νάταλι Πόρτμαν μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει τις φήμες που την θέλουν για τρίτη φορά έγκυο και στέλνει το δικό της μήνυμα σε οποιονδήποτε συνεχίζει να πιέζει με κουραστικά, ξεπερασμένα και αδικαιολόγητα σχόλια για το γυναικείο σώμα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, το περασμένο Σαββατοκύριακο δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από ένα άρθρο της Page Six, στο οποίο δημοσιεύτηκαν κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες της ίδιας, αναφέροντας πως είναι έγκυος επειδή έχει ένα πρήξιμο στην κοιλιά της.

Φυσικά αυτό, δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, με τον εκνευρισμό της Πόρτμαν να φαίνεται ξεκάθαρα από τη δημοσίευση της, στην οποία έγραψε: «Έι, δεν είμαι καθόλου έγκυος. Αλλά προφανώς είναι ακόμα εντάξει εν έτη 2021 οποιοσδήποτε να κάνει εικασίες και να σχολιάζει τον σωματότυπο μίας γυναίκας όποτε θέλει; Τα καταφέρνετε και καλύτερα».

H ανάρτηση της Νάταλι Πόρτμαν στο Instagram

Τα σχόλια της ηθοποιού ακολουθούν αντίστοιχες περιπτώσεις και άλλων αναγνωρίσιμων γυναικών που πολύ συχνά αναγκάζονται να αρνηθούν δημόσια ότι είναι έγκυες μετά από υποθέσεις, φήμες και εικασίες sites, περιοδικών και χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, οι Ντούα Λίπα, Χέιλι Μπίμπερ, Κλόε Καρντάσιαν και Τζένιφερ Γκάρνερ διέψευσαν τις φήμες περί εγκυμοσύνης μετά από παρόμοιες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο.

Πηγή: elle.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNatalie Portman: 20 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την σπουδαία ηθοποιό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b