MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 71-1

Επεισόδιο 73: Η Κατερίνα ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον Πλάτανο, μια για πάντα. Η εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας την πλήγωσε και έγινε η αιτία για να αποχαιρετήσει Πλατανιώτες, ξαδέρφια και κληρονομιά! Η Φιλιώ, από την άλλη, έχει τις αμφιβολίες της γι’ αυτή την εγκυμοσύνη. Έχουν μπει ψύλλοι στ’ αυτιά της και δεν πείθεται από τις ζαλάδες της Μαργαρίτας. Κι ενώ η Φιλιώ μοιράζεται τις ανησυχίες της με τον Παρασκευά, εκείνος την αποπαίρνει. Ο Παρασκευάς ετοιμάζεται να γίνει παππούς και πετάει στα σύννεφα. Η επιστολή του παπά στην παπαδιά παραπέφτει και τα πράγματα περιπλέκονται, ενώ η Μάρμω ανακαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις του Βαγγέλα με τον Γιάγκο και γίνεται έξαλλη.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος επεισόδιο 90, η κόρη του φωνάζει μπαμπά έναν άλλον άντρα! - Τι θα γίνει

Επεισόδιο 90: Ο Μάρκος προσπαθεί να καλύψει το σημάδι που του άφησε η Αλίκη στο πρόσωπο μετά την επίθεση, αλλά η Αλεξάνδρα το βλέπει και θέλει να μάθει τι του συνέβη. Ο Αλέκος μαθαίνει πως ο Δήμος έχει απευθυνθεί στην αστυνομία για την εξαφάνιση της Μυρτώς και τον προειδοποιεί να μην τον μπλέξει. Η Αθηνά υποπτεύεται ότι μπορεί να φταίει ο Δήμος για την εξαφάνιση της κόρης του. Ο Δημήτρης σοκάρεται όταν ακούει από το τηλέφωνο την κόρη του να φωνάζει μπαμπά έναν άλλον άντρα. Ο Μάρκος νευριάζει και προσπαθεί να την πείσει να αφήσει τους γονείς της και να φύγει από το σπίτι της.

22:00 «Τα καλύτερά μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 26: Η πρόταση γάμου του Άγγελου στη Σοφία έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Η Μαίρη νιώθει περίεργα που θα γίνει τόσο νέα γιαγιά και η Νανά διστάζει να προχωρήσει με τον Αποστόλη. Ο Δημήτρης βάζει μπρος το σχέδιό του και καταφέρνει να ξεφορτωθεί την εταιρεία. Ο Παπαδόπουλος αλλάζει τη στάση του απέναντι στον Στέλιο εν όψει του γάμου του Αντώνη με τη Μάρθα, όμως η κυβέρνηση των συνταγματαρχών επεμβαίνει βίαια, αλλάζοντας για πάντα την τροπή της σχέσης των δύο παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈρωτας με Διαφορά: Όσα ξέρουμε για τη νέα σειρά του STAR που κάνει πρεμιέρα σήμερα12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

23:00 «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Η Μαριώ έκανε στη ζωή της πάντα αυτό που ήθελε, αυτό που πίστευε και αυτό που αγαπούσε, όπως συμβαίνει με τις αυθεντικές ρεμπέτισσες. Πολλές οι δύσκολες στιγμές που έζησε. Δεν σταμάτησε, όμως, ποτέ να αγαπά το τραγούδι που μαζί με την οικογένειά της έχουν την πρώτη θέση στην καρδιά της. Για την Μαριώ Κωνσταντινίδου μιλούν ο Χρήστος Νικολόπουλος, με τον οποίο γνωρίστηκε όταν έκαναν και οι δύο τα πρώτα τους βήματα, ο Κώστας Μακεδόνας ο οποίος τη συνάντησε στο ξεκίνημά του, ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Χάρης Ρώμας, ο στενός της συνεργάτης Δημήτρης Λίβανος και ο σύζυγός της, Δημήτρης.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Jurassic World” στο STAR Jurassic World 3 Dominion release date, cast, plot and more

Υπόθεση: Eχουν περάσει τρία χρόνια αφότου το θεματικό πάρκο του Jurassic World καταστράφηκε από τους δεινοσαύρους που το έσκασαν από τα κλουβιά τους, σπέρνοντας τον τρόμο. Η νήσος Νούμπλαρ έχει τώρα εγκαταλειφθεί από τους ανθρώπους, ενώ οι εναπομείναντες δεινόσαυροι τρέφονται με ό,τι υπάρχει στη ζούγκλα. Oταν το ανενεργό ηφαίστειο του νησιού αρχίζει να ξυπνά, ο Oουεν και η Κλερ ηγούνται μιας προσπάθειας να διασώσουν τους εναπομείναντες δεινοσαύρους από το επερχόμενο καταστροφικό συμβάν. Ο Oουεν θέλει να βρει την Μπλε, την επικεφαλής ράπτορα, που ακόμα αγνοείται στην άγρια φύση. Φτάνοντας στο νησί κι ενώ η λάβα αρχίζει να ξεχύνεται, η σταυροφορία διάσωσης αποκαλύπτεται πως συνιστά μια συνωμοσία που απειλεί να οδηγήσει τον πλανήτη μας πίσω στους προϊστορικούς χρόνους.

22:00 “Η Κόρη Μου Η Σοσιαλίστρια” στον ΑΝΤ1 Δείτε πως είναι σήμερα τα μέρη που γυρίστηκε η θρυλική ταινία του Σακελλάριου "Η κόρη μου η σοσιαλίστρια"!!! - Respectnews.gr

Υπόθεση: Η Λίζα, μοναχοκόρη του εργοστασιάρχη Αντώνη Δέλβη, επιστρέφει από το Λονδίνο όπου σπούδασε και ετοιμάζεται να αναλάβει τη διεύθυνση του εργοστασίου, αλλά οι προοδευτικές ιδέες της την οδηγούν σε σύγκρουση με τον πατέρα της. Σε μια πορεία ειρήνης, όπου συμμετείχε παρά τη ρητή απαγόρευση του πατέρα της, διαπληκτίστηκε με ένα φανατικό φιλειρηνιστή, τον Γιώργο, με αποτέλεσμα να καταλήξουν αμφότεροι στο Αστυνομικό Τμήμα. Την επομένη, ο συντηρητικός πατέρας της αποφασίζει να απολύσει όλους τους εργάτες που έλαβαν μέρος στην πορεία, αλλά οι συνάδελφοί τους αντιδρούν άμεσα και κατεβαίνουν σε απεργία. Η Λίζα παίρνει το μέρος τους και εκεί ξανασυναντά τον Γιώργο ο οποίος δουλεύει στο εργοστάσιο και βέβαια τον ερωτεύεται.

22:45 “Η Εξουσία Της Νύχτας” στο OPEN TV Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ (STREET KINGS) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Ο Τομ Λάντλοου είναι ένας βετεράνος αστυνομικός του Λος Άντζελες που “τα βρίσκει σκούρα” μετά το θάνατο της γυναίκας του. Όταν μια μαρτυρία τον ενοχοποιεί για τη δολοφονία ενός συναδέλφου του, θα αναγκαστεί να πάει ενάντια στα αστυνομικά του καθήκοντα και να αμφιβάλλει για την εμπιστοσύνη όλων όσοι τον περιβάλλουν.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Αν και οι ιστορίες τους ξεχάστηκαν στο πέρασμα των αιώνων, γυναίκες μάτωσαν και ξεψύχησαν στις ρωμαϊκές αρένες, πολεμώντας ως μονομάχοι. Τρανή απόδειξη, ένα ανάγλυφο από την Αλικαρνασσό. Η σκληρή ζωή τους έρχεται επιτέλους στο φως!

23:00 “Ιάσονας & Χρυσόμαλλο Δέρας: Η Αλήθεια Πίσω από το Μύθο” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ο έγκριτος ιστορικός Μάικλ Γουντ μάς ‘ταξιδεύει’ στο συναρπαστικό μύθο του Ιάσωνα, του αρχηγού των Αργοναυτών. Πρόκειται για μια κλασική ιστορία προδοσίας κι εκδίκησης που, όπως οι περισσότεροι ελληνικοί μύθοι, έχει τραγικό τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b