MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κωμωδία

Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!, του Γιώργου Καπουτζίδη σε επιπλέον online προβολές

Η κωμωδία του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!» έρχεται για επιπλέον online streaming προβολές, 5-7 Φεβρουαρίου, μέσω viva.gr.

Monopoli Team

Μετά την πρώτη online Streaming προβολή της παράστασης που «ταξίδεψε» σε 7.500 σπίτια σε όλο τον κόσμο και ύστερα από απαίτηση του κοινού, η κωμωδία της χρονιάς, η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!», με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, επιστρέφει και πάλι διαδικτυακά για 3 ακόμα ημέρες προβολής, στις 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου, μέσω της πλατφόρμας του viva.gr.

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!

Λίγα λόγια για την παράσταση

Μετά τα απανωτά sold-out της περσινής χρονιάς και τη μεγάλη αγάπη του κοινού, ο Γιώργος Καπουτζίδης παρουσίασε το πρώτο του θεατρικό έργο και φέτος, μαζί με έναν θίασο που έκλεψε τις εντυπώσεις, δίπλα στην πάντα διαχρονική Κατιάνα Μπαλανίκα.

Σε μια περίοδο που το ζωντανό θέατρο δεν επιτρέπεται, η θεατρική πράξη βρίσκει νέους τρόπους να προσεγγίσει το κοινό και να προσφέρει στην ψυχή και στο πνεύμα μας, μέχρι να επιστρέψει στον φυσικό της χώρο. Με την σκέψη αυτή, οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες του εξωτερικού να παρακολουθήσουν και πάλι την παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα βότσαλο στα θεατρικά νερά12.09.2018

Σε μαγνητοσκόπηση υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών και με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία, οι Θεατρικές Σκηνές επιχειρούν να μεταφέρουν την μαγεία του θεάτρου κατευθείαν από την σκηνή, στην ασφάλεια του σπιτιού μας.

«Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!»: Το έργο

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η συνέχεια επί σκηνής…

Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει.

Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!

Διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης
  • Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή του live stream, θα μεταφερθείτε στη σελίδα παραγγελίας, όπου θα φαίνεται ο κωδικός εισόδου σας και σε πορτοκαλί πλαίσιο το link για την προβολή.
  • Παράλληλα, θα λάβετε email από την Viva Services με θέμα “Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ: – ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ – ONLINE Streaming”, όπου θα βλέπετε επίσης τον κωδικό εισόδου για το video.
    (Αν δεν βρίσκετε το e-mail στα εισερχόμενα σας παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα [spam] και Προσφορές.)
  • Ο κωδικός εισόδου σας φαίνεται και στο PDF εισιτήριο σας, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την παραπάνω σελίδα παραγγελίας.
    Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην αγορά σας:
  • Για την Παρασκευή 5/2 από τις 19:00 έως τις 00:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352590
  • Για το Σάββατο 6/2 από τις 15:00 και για 24h (έως Κυρ. 8:00): https://www.viva.gr/tickets/streaming/352591
  • Για την Κυριακή 7/2 από τις 19:00 έως τις 00:00: https://www.viva.gr/tickets/streaming/352592
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοντικοπαγίδα, της Άγκαθα Κρίστι σε τρεις επιπλέον online προβολές12.09.2018

Μετά την πραγματοποίηση του check-in με τον κωδικό σας, έχετε 5 ώρες στην διάθεσή σας να παρακολουθήσετε την παράσταση. Μετά το διάστημα των 5 ωρών, ο κωδικός σας απενεργοποιείται. Προσοχή: Σε περίπτωση αποσύνδεσης σας από την σελίδα μετά τις 00:00, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ξανά είσοδο με τον κωδικό σας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Παίζουν: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης, Αποστόλης Ψαρρός, Κατιάνα Μπαλανίκα

Διάρκεια: 1 ώρα και 45 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 12,99€
Διάρκεια Παραστάσεων: 5 έως 7 Φεβρουαρίου 2021
Πληροφορίες: Για αγορά εισιτηρίων και παρακολούθηση παράστασης εδώ: https://www.viva.gr/tickets/theatre/streaming/opoios-thelei-na-horisei-na-sikosei-to-heri-tou/
Παραστάσεις: Παρασκευή 5/2 από τις 19:00 έως τις 00:00, Σάββατο 6/2 από τις 15:00 και για 24 ώρες, Κυριακή 7/2 από τις 19:00 έως τις 00:00
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b