MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 69: Η Μαργαρίτα λιποθυμάει μήπως και πείσει ότι είναι έγκυος, αλλά η Φιλιώ δεν μασάει κουτόχορτο και το βάζει σκοπό να αποδείξει ότι λέει ψέματα! Η Τούλα έχει αρχίσει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Σίμο. Τι γόβα να διαλέξει; Και πόσο κοντό πρέπει να είναι το νυφικό της, ώστε να φρικάρει η μάνα της. Είναι ένα παιχνίδι της Τούλας με τη μάνα της για γερά νεύρα! Ο Τζώρτζης και ο Κανέλος κεραυνοβολημένοι από έρωτα δίνουν μάχη και διεκδικούν τη Χρύσα, ενώ ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα θα φέρει στον Πλάτανο τον Στάθη, ζητώντας να μάθει αλήθειες.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 Ήλιος: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 86 – 90 | Youfly

Επεισόδιο 86: Ο Δήμος δέχεται με ευγνωμοσύνη τα χρήματα της Λήδας, προκειμένου να σώσει την Μυρτώ απ’ τα χέρια των απαγωγέων της. Ο Δημήτρης σώζει απ’ την επίθεση τον Γιάννη, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Και υποπτεύεται, απ’ τη φοβισμένη στάση του θύματος, ότι κι αυτή η υπόθεση, είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ότι φαίνεται. Η υπόθεση του Γιάννη αναγκάζει τον Δημήτρη να αναβάλει το ταξίδι του για την Κρήτη, πράγμα που του δημιουργεί προβλήματα σε σχέση με την κόρη του. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πλησιάσει τον Φίλιππο, όταν καταλαβαίνει ότι χάρη σ’ αυτόν έσωσε την εταιρεία της. Ο Φίλιππος απ’ την άλλη, εξακολουθεί να είναι οργισμένος με την συμπεριφορά της Λήδας απέναντί του, μέχρι που μια τυχαία κουβέντα του με την Σοφία, θα τον βάλει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ 8 ΛΕΞΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 167-168-169-170 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 155: Ο Έκτορας μαθαίνει από τον Κλήμη όλη τη διαδρομή του χρήματος που βρέθηκε στους λογαριασμούς του πολιτικού Τάσου Γεωργέα και όλα πια δείχνουν την πιθανή σύνδεσή του με την εγκληματική οργάνωση. Ο Έκτορας ενημερώνει την Κατερίνα και τον Μιλτιάδη και αποφασίζει να βάλει τον ύποπτο πολιτικό σε στενή παρακολούθηση, προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς συμβαίνει. Ο Μιχαήλ κάνει μια κουβέντα στον Οδυσσέα για το χειρουργείο, αλλά μάταια, καθώς ο Οδυσσέας φαίνεται αποφασισμένος για το τι θα κάνει από δω και πέρα στη ζωή του. Η Ελισάβετ συναντάει τυχαία τη Μάγδα στο γραφείο του Αιμίλιου και η απόφασή της να της πει συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη της καταλήγει σε μια αντίδραση που κανένας δεν την περιμένει.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 – 8ος Κύκλος

Επεισόδιο 43: Ο Άγγελος-θα-πάει στο κάστινγκ-μιας-διαφήμισης και παίρνουν-τα-μυαλά του-αέρα. Η Βέλη προσπαθεί να-τον προσγειώσει, ώσπου-έρχεται το-σενάριο και-μαθαίνει τι θα διαφημίσει. Ο Μηνάς βοηθάει μια γειτόνισσα και η ζήλεια της Βούλας ξυπνάει. Η Ξένια ζητάει βοήθεια από τον ψυχολόγο, γιατί δεν αντέχει την παρουσία της κυρίας Σοφίας στο σπίτι. Ο Ηλίας υποψιάζεται ότι η Καίτη και η Μένη ανήκουν σε μια γυναικεία σπείρα διαρρηκτών που ευθύνεται για μια μεγάλη  κλοπή, και προσπαθεί να το αποδείξει.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA ΕΞΑΨΗ» : Κέρδισε το δυναμικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Επεισόδιο 10: Ο Τζώρτζης νιώθει να βάλλεται από παντού. Η φυγή της Κλαίρης από το κτήμα τρελαίνει το Γιάννο. Η βραδινή απουσία της Εβίτας την φέρνει σε σύγκρουση με όλη της την οικογένεια. Η Μαρίνα αρχίζει να εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της στον Κωστή. Η εμφάνιση ενός παλιού κινητού μοιάζει να αποτελεί κλειδί για την υπόθεση της Βίκυς.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες - Επεισόδιο 80: Οργισμένη η Παγώνα - Ο Δούκας τιμωρεί τον Μελέτη | Thats Life. Life as it is!

Επεισόδιο 80: Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της. Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν το φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει.

23:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 71-72 - Λόγια-Σταράτα

Επεισόδιο 71: Η Ελένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι ο πατέρας του ήξερε τι είχε κάνει μαζί με τα αδέρφια του πριν από δεκαεφτά χρόνια και τον εκβιάζει. Ταυτόχρονα, ο Τολέγας αιφνιδιάζει τον Νικόλα και του λέει ότι η Μαργαρίτα γύρισε και θέλει εκδίκηση. Ο Δημήτρης έχει βγει για μια ακόμη σκοτεινή βόλτα, αλλά όταν επιστρέφει καλείται να αντιμετωπίσει την Κατερίνα. Η Αγγελική έρχεται σε επαφή με τον Μάκη ζητώντας του να ερευνήσει μια υπόθεση που αφορά στον Τολέγα. Στο σπίτι των Αργυρών επιστρέφουν η Τζένη με τον Στέφανο και δέχονται τα πυρά του Παύλου που νιώθει ότι χάνει τον έλεγχο της εταιρίας, ενώ η Αθηνά είναι σε μια όχι και τόσο τυπική συνάντηση με τον γιατρό της.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Το Καρφί” στο OPEN TV Το Καρφί (The Snitch) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του, Τζέισον, δέχεται ελάχιστη ποινή δεκαετούς κάθειρξης όταν συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, το οποίο χωρίς να γνωρίζει περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσίες. Όταν ο Τζέισον απορρίπτει μια προσφορά από την πολιτικά φιλόδοξη γενική εισαγγελέα Τζόαν Κίγκαν για μείωση της ποινής του κατασκευάζοντας αποδεικτικά στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, ο Τζον ζητά από την Κίγκαν να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών για να βρει τα στοιχεία που ζητά. Ο Τζον διεισδύει σε μια βίαιη συμμορία της οποίας αρχηγός είναι ένας ανελέητος έμπορας ναρκωτικών, ο Μαλίκ, αλλά στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του, θέτει σε κίνδυνο έναν άλλον αθώο.

23:00 “Οι Εκδικητές ” στον ALPHA Avengers: Infinity War – Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας (Ταινία)

Υπόθεση: Ο Iron Man, o Hulk, o Thor, o Captain America, o Hawkeye και η Black Widow πρέπει να ανταποκριθούν στο κάλεσμα για δράση όταν ο Nick Fury, διευθυντής της διεθνούς οργάνωσης για την ειρήνη, γνωστή ως Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α., ξεκινάει μια τολμηρή και παγκόσμιας εμβέλειας εκστρατεία προκειμένου να συσπειρώσει τους Εκδικητές για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό που απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη. Για το λόγο αυτό ο Nick Fury πρέπει να βρει έναν τρόπο να πείσει τους υπέρ ήρωες να συνεργαστούν αντί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, καθώς ο πανίσχυρος και επικίνδυνος Loki έχει αποκτήσει πρόσβαση στο Τεσσεράκτιον (τον ΥπερΚύβο) και την ανεξάντλητη δύναμη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο «Εργοστάσιο Σοκολάτας» επιστρέφει: Θα είναι ο Τιμοτέ Σαλαμέ ο νέος Γουίλι Γουόνκα;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Ιωάννης Καποδίστριας – Η Zωή και το Έργο του” στο COSMOTE TV HISTORY

photo_name

Στα χρόνια της Επανάστασης: Λίγο πριν και αμέσως μετά την ‘έκρηξη’ της Επανάστασης, ο Καποδίστριας προσπαθεί να περιφρουρήσει και να ενισχύσει τον Αγώνα των Ελλήνων. Τελικά, την άνοιξη του 1827, δέχεται να αναλάβει τη θέση του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.

23:00 “Πόλεις κάτω από τα πόδια μας: Θεοί του πολέμου” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Στο σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, τα εδάφη της σημερινής Τουρκίας έγιναν αντικείμενο διεκδίκησης φιλόδοξων κατακτητών που ανταγωνίζονταν για τον έλεγχο του εμπορίου. Οι επικές τους μάχες γέννησαν άπειρους μύθους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b