MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα σειρά

Μετά από δέκα χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, επιστρέφει με νέα σειρά στον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες.

Monopoli Team

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης λείπει εδώ και δέκα χρόνια από την μικρή οθόνη. Η τελευταία σειρά, σε σενάριο του ίδιου και σκηνοθεσία επίσης δική του, σε συνεργασία με τον Γιώργο Γκικαπέππα, ήταν το «4», το οποίο είχε προβληθεί την τηλεοπτική σεζόν 2009-2010 στο Mega, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα το Σαββατοκύριακο, μέσω της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αυτή τη φορά.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής θέλει τον όμιλο ΑΝΤ1 να σχεδιάζει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα, – αντίστοιχη του Netflix – η οποία υπολογίζεται πως θα είναι διαθέσιμη σε έναν χρόνο και θα προβάλλει ελληνικές σειρές μυθοπλασίας. Ανάμεσα σε αυτές θα περιλαμβάνεται και η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αφηγείται μία ερωτική ιστορία, που θα διαδραματίζεται σε ένα νησί σε περίοδο lockdown.

Η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί σε λίγες ημέρες με τις υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών – του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και του τηλεοπτικού σταθμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζιμ Κάρεϊ: Ένα τεράστιο δραματικό ταλέντο που δεν έχει αναγνωριστεί12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b