MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιανουαρίου.

"Οι Υπηρέτριες"
Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 16/01, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

Η Λένα Αρώνη συναντά τον ηθοποιό Νίκο Κουρή. Με αφορμή την παράσταση «Η γίδα ή ποια είναι η Σύλβια», του Έντουαρντ Άλμπι, η οποία διακόπηκε, όπως όλα τα θεατρικά έργα στην χώρα μας, ο Νίκος υποδέχεται τη Λένα στο Θέατρο Αθηνών. Μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Σάββατο 16/01, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.

Σάββατο 16/01, 22:00 “Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!” στην ΕΡΤ1

Αυτό το Σάββατο, η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και το Μιχάλη Μαρίνο, «περπατά» στα μονοπάτια του υπέροχου, του ρομαντικού, του τρυφερού Μάριου Τόκα. Μαζί τους η αγαπημένη του Αμαλία και οι γιοι τους, Κώστας και Άγγελος Τόκας, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί μας ανεκτίμητες στιγμές από τη ζωή τους. Πολλοί αγαπημένοι ερμηνευτές βρέθηκαν στο πλατώ για να τιμήσουν τον συνθέτη. Η Πέγκυ Ζήνα, ο Κώστας Θωμαΐδης, η Βιολέτα Ίκαρη, ο Μπάμπης Βελισσάριος, η Δήμητρα Σταθοπούλου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τραγούδησαν πολλές επιτυχίες του συνθέτη, από όλες τις καλλιτεχνικές του φάσεις.

Κυριακή 17/10, 20:00 «Συν γυναιξί» στην ΕΡΤ2

Η Ελευθερία Ντεκώ, σχεδιάστρια φωτισμών, βραβευμένη με Emmy για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, μιλά για την επαγγελματική και προσωπική της πορεία, για το φως και το σκοτάδι, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον κλάδο λόγω του φύλου της. Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος συναντά την εθνική μας φωτίστρια και συζητούν μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από τον φωτισμό της Ακρόπολης, αλλά και για το πώς είναι να μεγαλώνει την κόρη της ως single mother.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 16/01, 21:00 “Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα Κι Ο Κοντός” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ο ερωτιάρης κύριος Κλέαρχος Ζουγαλάς, ο οποίος νοστιμεύεται τη γειτόνισσά του την κυρία Ηρώ, σκαρφίζεται μια πονηριά προκειμένου να την ακολουθήσει στη λουτρόπολη όπου εκείνη πάει για θεραπεία. Χρίει εαυτόν επιτηρητή του γαμπρού του Μάνου, θέλοντας να δώσει στη γυναίκα του Μαρίνα την εντύπωση πως ο ζωηρούλης Μάνος χρειάζεται κάποιον για να τον συγκρατεί στις αταξίες του. Γαμπρός και πεθερός πηγαίνουν στα Καμένα Βούρλα, όπου τα περνούν υπέροχα συντροφιά με διάφορες κυρίες. Μια ωραία πρωία αφικνούνται στη λουτρόπολη οι συμβίες τους, Μαρίνα και Ρέα, και τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Σάββατο 16/01, 21:50 “Οι Υπηρέτριες” στον ALPHA

Υπόθεση: Η 22χρονη Σκίτερ επιστρέφει από το κολέγιο, αποφασισμένη να γίνει συγγραφέας, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της, που προτιμά να τη δει παντρεμένη. Σύντομα θα πάρει μια απόφαση, που θα αναστατώσει όχι μόνο τις ζωές των δικών της ανθρώπων, αλλά και ολόκληρη την κωμόπολη Τζάκσον: να πάρει συνεντεύξεις από τις έγχρωμες γυναίκες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα εύπορων οικογενειών της περιοχής. Η πρώτη που ανοίγει την καρδιά της είναι η Έιμπελιν, η υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίτερ, κάτι, που όμως αρχικά θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της κλειστής τους κοινότητας.

Σάββατο 16/01, 22:50 “Ο Μπακαλόγατος” στο STAR

Υπόθεση: Ο Ζήκος ο Μπακαλόγατος, αφελής αλλά ετοιμόλογος, δουλεύει στο μαγαζί του κυρ-Παντελή και είναι ερωτευμένος με την Φιφίκα, που για να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται. Το αφεντικό του, αν και προχωρημένης ηλικίας, είναι τσιμπημένο με την κατά πολύ νεότερή του Λίτσα, και μάλιστα βάζει προξενήτρα να την ζητήσει από τον πατέρα της. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του αλλά αυτός δεν πτοείται. Σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ιδίας, προχωρεί στους αρραβώνες. Τα πράγματα όμως δεν εξελίσσονται όπως σχεδιάζουν υπάλληλος και αφεντικό, καθώς εμφανίζονται και άλλο υποψήφιοι γαμπροί.

Κυριακή 17/10, 21:00 “Ο Πρώτος Άνθρωπος” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Το φιλμ ακολουθεί την πορεία του Άρμστρονγκ από το 1961 έως το 1969, την περίοδο δηλαδή που η NASA προετοίμαζε πυρετωδώς το θρυλικό διαστημικό της πρόγραμμα, ώστε να στείλει την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στο φεγγάρι. Ο αγώνας αυτός οδήγησε σε μια από τις πιο ριψοκίνδυνες και σπουδαίες αποστολές στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Κυριακή 17/10, 21:00 “Η Κυρά Μας Η Μαμή” στο STAR

Υπόθεση: Ένας γιατρός του ΙΚΑ, ο Λυκούργος, παίρνει την σύνταξή του, εγκαθίσταται οικογενειακώς στο χωριό της γυναίκας του και ανοίγει ιατρείο. Εκεί βρίσκεται αντιμέτωπος με μια τρομερή μαμή που ασκεί ένα είδος γενετικής ιατρικής, αποδίδοντας τα πάντα στο μάτιασμα. Η σύγκρουση είναι ανελέητη και με πολλά ευτράπελα, αφού οι χωριανοί προτιμούν το ξεμάτιασμα από τις επιστημονικές θεραπείες του γιατρού. Όταν ο γιος της μαμής, ο Δημήτρης, έρχεται στο χωριό, συμβάλει στην ύφεση του εμπόλεμου κλίματος μεταξύ μαμής και γιατρού και ο έρωτας του για την κόρη του γιατρού, θα μετατρέψει τους δύο εχθρούς σε συμπέθερους.

Κυριακή 17/10, 21:10 “Ψάχνοντας Την Ντόρι” στον ALPHA

Υπόθεση: Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛιούις Κάρολ: Η σκοτεινή πλευρά του συγγραφέα της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων»12.09.2018

 ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 16/01, 22:00 “Αρχαία Ελλάδα – Μέτρον Άριστον” στο COSMOTE TV HISTORY

Κατά την αρχαιότητα η πολυτέλεια δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ένα μοναδικό ντοκιμαντέρ, που ερευνά τον καταλυτικό ρόλο της πολυτέλειας στην Αρχαία Αθήνα της κλασικής περιόδου, την Αρχαία Σπάρτη και τη Μακεδονία του βασιλέα Φίλιππου Β’.

Κυριακή 17/10, 22:00 “Πόλεμος και Ειρήνη στα Βαλκάνια” στο COSMOTE TV HISTORY

Βασισμένο σε ανέκδοτο υλικό και σπάνια κινηματογραφικά φιλμ και φωτογραφίες από τα εθνικά αρχεία των βαλκανικών χωρών, το ντοκιμαντέρ αφηγείται τις δραματικές αλλαγές που ‘σημάδεψαν’ τη ζωή των κατοίκων στα Βαλκάνια την περίοδο 1914-18.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b