MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ ONLINE

Η Universal προσφέρει κλασικές ταινίες τρόμου δωρεάν στο YouTube

Από τον “Δράκουλα” μέχρι τον “Φρανκενστάιν”: Η Universal μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε δωρεάν μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες τρόμου.

Δράκουλας (1931)
Δράκουλας (1931)
Monopoli Team

Τα νέα για τους σινεφίλ είναι πολύ καλά, αφού η Universal Pictures αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν μερικές από τις πιο κλασικές ταινίες τρόμου στο YouTube.

Από τις 15 Ιανουαρίου, λοιπόν, θα μπορέσουμε να απολαύσουμε 7 κλασικές ταινίες στο κανάλι “Fear: The Home of Horror” στο YouTube. Οι ταινίες αυτές είναι: ο “Δράκουλας” (1931) με τον εμβληματικό Μπέλα Λουγκόζι, ο διαχρονικός “Φρανκενστάιν” (1931) και η “Μούμια” (1932) με πρωταγωνιστή τον Μπόρις Καρλόφ, ο “Αόρατος Άνθρωπος” το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που βασίστηκε στο μυθιστόρημα του H. G. Wells,  το αριστουργηματικό σίκουελ του Φρανκενστάιν “Η Νύφη του Φρανκενστάιν” (1935), ο “Λυκάνθρωπος” (1941) σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Γουόγκνερ και άλλο ένα spin-off του Φρανκενστάιν το “Abbott And Costello Meet Frankenstein” (1948).

Όλες οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για δωρεάν προβολή για μία εβδομάδα. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που η κάθε ταινία κάνει πρεμιέρα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν τις ταινίες στην ψηφιακή συλλογή τους, με μειωμένη τιμή.

Οι ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα εδώ.

Διαβάστε παρακάτω το πρόγραμμα:

15 Ιανουαρίου, 10 το βράδυ: Δράκουλας (1931) και Η Μούμια (1932)

16 Ιανουαρίου, 10 το βράδυ: Φράνκενσταιν (1931), Η Νύφη του Φρανκενστάιν (1935)

17 Ιανουαρίου, 10 το βράδυ: Ο Αόρατος Άνυρωπος (1935), Ο Λυκάνθρωπος (1941) και Abbott And Costello Meet Frankenstein (1948)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπραμ Στόκερ και ο θρύλος του κόμη Δράκουλα που άφησε ιστορία στο σινεμά12.09.2018

Πηγή: NME

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
The Testaments: Διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney + η νέα, πρωτότυπη δραματική σειρά
Cine News
The Drama: Μια εξομολόγηση, ένα twist κι ένα ερώτημα χωρίς εύκολη απάντηση
Cine News
«Γιατί Είναι Μαύρα τα Βουνά»: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε συμπαραγωγή COSMOTE TV
Cine News
Αυτή την εβδομάδα στην TV: Τα φαβορί των Emmys και κατανυκτικές ταινίες
Art & Culture
Sequels, remakes, spin-offs παντου: Μήπως το έχουμε παρακάνει;
Cine News
Weekend TV Picks: 2 σειρές και 7 ταινίες που θα δούμε το ΣΚ
Cine News
Το Disney+ ανανεώνει τη σειρά «Paradise» για 3o κύκλο επεισοδίων
Cine News
26o Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: Τα βραβεία
Cine News
Απρίλιος ίσον binge watching – Aυτές οι σειρές θα γίνουν η νέα μας εμμονή
Cine News
Το Καταφύγιο στην Ομόνοια: Το ντοκιμαντέρ της Φένιας Παπαδόδημα στον Δαναό
Cine News
COSMOTE TV: Ο Απρίλιος μπαίνει με την 4η σεζόν του From και το συναρπαστικό Dracula
Cine News
«Τα λόγια είναι περιττά»: Η Finos Film αποχαιρετά τη Μαρινέλλα