MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Μουσική Online: 8 προτάσεις με συναυλίες για ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες που μπορείτε να δείτε διαδικτυακά σήμερα Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021.

Online
Αριστούλα Ζαχαρίου

Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφσκι: Christmas Theater Online

Κάθε χρόνο στην Μόσχα και συγκεκριμένα στην Αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας παρουσιάζεται η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία Grand Waltz. Διάσημα βαλς του Τσαϊκόφσκι  αλλά και υπέροχα βαλς άλλων διάσημων συνθετών θα παρουσιαστούν από τη μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Μόσχας, τη Συμφωνική Ορχήστρα Τσαϊκόφκσι, σε 4 online προβολές από 1-3 Ιανουαρίου 2021 στο Christmas Theater On Line. Στο πόντιουμ ο ζωντανός μύθος της ρώσικης μουσικής σχολής Βλαντίμιρ Φεντοσέγιεφ. Ένας ύμνος στα ωραιότερα βαλς όλων των εποχών. Ζήστε την μαγεία της μουσικής με βαλς των Στράους, του Ντμίτρι Σοστακόβιτς, του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι, του Αράμ Χατσατουριάν, του Λέοναρντ Μπερνστάιν, του Γκεόργκι Σβιντίροφ, του Μιχαήλ Γκλίνκα, του Αλεξάντρ Γκλαζουνόφ, του Γιαν Σιμπέλιους κ.α.

Παρασκευή 1/1 | 20:00
Εισιτήριο: 12€
Για αγορά εισιτηρίου και για να δείτε τη συναυλία εδώ.

Η συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου στην Επίδαυρο

Καλωσορίζοντας εορταστικά το νέο έτος την Πρωτοχρονιά, το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου προσφέρει για 48 ώρες, από τις Ιανουαρίου 2021, την προβολή της μοναδικής συναυλίας του Λεωνίδα Καβάκου, που άνοιξε τα φετινά επιδαύρια στις 17 Ιουλίου και έμεινε αξέχαστη σε όσους την παρακολούθησαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Μια κατανυκτική συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου, ο οποίος στάθηκε μόνος του στην ορχήστρα για να ερμηνεύσει έργα του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ. Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στο κανάλι του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου στο YouTube. 

Παρασκευή 1/1 | 17:00
Διαθέσιμη για 48 ώρες.
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία για Όλη την Οικογένεια – Σκάλα του Μιλάνου

Γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά μαζί με όλη την οικογένεια απολαμβάνοντας ένα εορταστικό κονσέρτο από την Σκάλα του Μιλάνου, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 12:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος). Η διαδικτυακή αυτή μουσική εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη μουσική σουίτα του Καμίγ Σαιν-Σανς «Το Καρναβάλι των Ζώων», καθώς και την «Μικρή νυχτερινή μουσική» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότζαρτ. Την ορχήστρα της La Scalla θα διευθύνει η Eun Sun Kim. Αφηγητής ο Gioele Dix, παρουσιαστής ο Nicola Savino.

Παρασκευή 1/1 | 12:00 μ.μ.
Δωρεάν
Παρακολουθήστε την εκδήλωση εδώ.

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: The Christmas Duets

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των online-εορταστικών του εκδηλώσεων διοργανώνει, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 16:00, το πρωτοχρονιάτικο γκαλά «Christmas Duets». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει άριες, ντουέτα από δημοφιλείς όπερες, τραγούδια από δημοφιλή μιούζικαλ και άλλες μελωδίες, από τον Ζωρζ Μπιζέ, τον Αγκουτίν Λάρα και τον Άντριου Λόυντ Γουέμπερ, έως τον Ennio Morricone, τον Franz Schubert και τον Wolfgang Amadeus Mozart. Συμμετέχουν: Κασσάνδρα Δημοπούλου, Φίλιππος Μοδινός, Σοφία Μητροπούλου, Armando Puklavec, Νόνικα Μαλκουτζή , Πάνος Ζώης, Χριστίνα Μυλώση – και Αλέξανδρος Τζοβάνης.

Παρασκευή 1/1 | 16:00
Δωρεάν
Δείτε την εκδήλωση εδώ.

Anna Vissi – International Live Streaming Concert Online

Η Άννα Βίσση έρχεται με μια μοναδική live stream συναυλία, την 1η Ιανουαρίου 2021 στις 21:00, από το Θέατρο Παλλάς, μέσω της viva.gr. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που αγαπά. Η Άννα Βίσση προσκαλεί και υποδέχεται ως special guest, τον Νίκο Μουτσινά μαζί με τη Ματίνα Νικολάου ως «Βάνια». Μαζί τους, θα βρεθούν επί σκηνής και άλλοι καλεσμένοι-έκπληξη για να μας ευχηθούν καλή χρονιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς, είναι το PreShow event που θα πραγματοποιηθεί, 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 20:15.

Παρασκευή 1/1 | 21:00
Εισιτήρια: 15€ – Pre-Show | 18€ η συναυλία
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Χριστούγεννα online με την Ερωφίλη – Περιφέρεια Αττικής Online

Η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο των εορταστικών-διαδικτυακών μεταδόσεων της, παρουσιάζει, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 21:30, πρωτοχρονιάτικη συναυλία με την Ερωφίλη. Η Ερωφίλη ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια από το Τρίφωνο και την προσωπική της δισκογραφία . Παίζουν οι: Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο, Δημήτρης Παπαλάμπρου – κιθάρα, Βασίλης Ραψανιώτης – βιολί, Γιάννης Γρυπαίος – μπάσο, Άκης Γαβαλάς – τύμπανα. Παρακολουθήστε τα «Χριστούγεννα Online» στο Youtube Κανάλι  http://www.youtube.com/perattika  και  στη Facebook Σελίδα https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis.

Παρασκευή 1/1 | 21:30
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

Koza Mostra – Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης Online

Το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των online-εορταστικών εκδηλώσεών του παρουσιάζει, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου, στις 21:00, διαδικτυακή συναυλία με τους Koza Mostra. Οι Koza Mostra είναι ένα διεθνούς φήμης συγκρότημα που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με εκατοντάδες εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό (Αζόρες Ρωσία, Ισραήλ κ.α.). Το μουσικό συγκρότημα απαρτίζουν: Κόζας Ηλίας, Πετσίνης Χαράλαμπος, Σταύρος Αποστολίδης, Χριστώνης Δημήτριος, Γκέντζης Αναστάσιος και Λαγόντζος Πέτρος.

Παρασκευή 1/1 | 21:00
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

2020: Interrupted Stories – London Philarmonic Orchestra Online

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου παρουσιάζει, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) την online συναυλία «Interrupted stories», η οποία θα μεταδοθεί δωρεάν και χωρίς εγγραφή από τη streaming πλατφόρμα Marquee TV. Ο μαέστρος Vladimir Jurowski και μαζί με την ορχήστρα, έργα των Vivaldi, Spohr, Honegger, Bliss και James Macmillan. Συμμετέχει η σοπράνο Mary Bevan. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ. Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν έως επτά μέρες μετά την πρώτη προβολή.

Παρασκευή 1/1
Διαθέσιμη έως 7 μέρες μετά την πρώτη προβολή
Δωρεάν – χωρίς εγγραφή/συνδρομή
Δείτε τη συναυλία εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b