MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τα καλύτερα online πάρτι για να γιορτάσετε… από το σπίτι

Μπορεί φέτος να μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παρτάρουμε όπως παλιά μέσα από αυτά τα livestream πάρτι.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το Tomorrowland
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το Tomorrowland
author-image Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Το 2020 ήταν σίγουρα μία από τις πιο περίεργες χρονιές που έχουμε βιώσει μέχρι τώρα. Γι’ αυτό και πρέπει να το αποχαιρετίσουμε και να υποδεχτούμε το 2021 με τον καλύτερο τρόπο που μπορούμε να σκεφτούμε, δηλαδή με ξέφρενο γλέντι και χορό -ακόμα κι αν είμαστε σπίτι μας! Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα πάρτι-ρεβεγιόν από εγχώριους και ξένους DJs και καλλιτέχνες, τα οποία θα γίνουν online και μέσω livestream την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Έτσι, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε χρονιά (σχεδόν) όπως παλιά, αλλά από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Kορυφαίες συναυλίες του EXIT Festival σε streaming
Ο David Guetta στο EXIT Festival

Ο David Guetta στο EXIT Festival

Το Exit Festival γιορτάζει τα 20 χρόνια του μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες όπως οι CureProdigy, David Guetta, Moby, Faithless, οι Pet Shop Boys και δεκάδες άλλα αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα μιξαρισμένο με hip hop, funk ρυθμούς, reggae και pop. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, για το τέλος μια χρονιάς τόσο δύσκολης και τόσο περίεργης; Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

NYE Cyber Disco by EKEI
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πάρτι στο ΕΚΕΙ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πάρτι στο ΕΚΕΙ

Aυτήν την πρωτοχρονιά μπορείτε να φέρετε το αγαπημένο μας αθηναϊκό club, το EKEI, στο σαλόνι σας και να συμμετέχετε με τις κάμερες σας, καθώς οι DJs του EKEI, MNDL, DeMar, Hardpan και Chino υποδέχονται την νέα χρονιά με τα αγαπημένα μας Party Anthems. Για να μπείτε στο Cyber Disco αγοράζεται το εισιτήριο σας εδώ και μαζί με το mail με τα εισιτήρια θα σας έρθει και το προσωπικό link με το οποίο θα μπορείτε να μπείτε στο ZOOM meeting! Το εισιτήριο κοστίζει €5.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Notre Dame με τον Ζαν Μισέλ Ζαρ

Ο Γάλλος περφόρμερ Ζαν Μισέλ Ζαρ, διάσημος για τα εντυπωσιακά θεάματα που προσφέρει, θα πραγματοποιήσει ένα φαντασμαγορικό show στη Notre Dame, τον πιο ιστορικό ναό της Γαλλίας μέσα από ένα… ολόγραμμά του! Ο πρωτοπόρος της EDM θα παίζει μουσική από ένα κοντινό στούντιο, ενώ το άβαταρ του θα εμφανιστεί εικονικά στον ναό. Μάλιστα, λέγεται ότι αυτή δεν θα είναι η μόνη έκπληξη του show, το οποίο θα περιλαμβάνει φώτα, lazer σόου, πυροτεχνήματα κ.α. Το livestream θα είναι δωρεάν μέσω της πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας VRChat, που είναι προσβάσιμο είτε μέσω υπολογιστή είτε μέσω VR headsets για μία πιο συναρπαστική εμπειρία.

YouTube “NYE Big Night in” με την Dua Lipa
Η Dua Lipa θα τραγουδήσει στο πάρτι του YouTube για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Η Dua Lipa θα τραγουδήσει στο πάρτι του YouTube για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Το YouTube παρουσιάζει το δικό του livestream πάρτι με τίτλο “Hello 2021” το οποίο θα περιλαμβάνει ένα show με την Dua Lipa και Βρετανούς κωμικούς. Λίγο αργότερα στις 5 το πρωί το YouTube θα πραγματοποιήσει ένα show στην Αμερική με τους J Balvin, τον RuPaul και τον Matthew McConaughey. Οι Ευρωπαίοι θεατές όμως θα παρακολουθήσουν το show της Dua Lipa, στις 00:30, ώρα Ελλάδος. Το show είναι φυσικά δωρεάν, αρκεί να συντονιστείτε εδώ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Tomorrowland με David Guetta, Martin Garrix, Major Lazer και άλλους

Το Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης, θα διοργανώσει επίσης ένα online show για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στο show θα δούμε 25 DJs της EDM, house και trap μουσικής, σε 4 διαφορετικές ψηφιακές “σκηνές” στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ. Headliners είναι οι David Guetta, Major Lazer, Martin Garrix, Armin van Buuren, αλλά και ο Snoop Dogg ως DJ Snoopadelic. Τα εισιτήρια κοστίζουν €20 ανά συσκευή. Το show θα ξεκινήσει από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί σε όλες τις χώρες.

Ο Steve Aoki live από το Λος Άντζελες

Μιας και φέτος δεν θα γίνει κάποιο πάρτι στο Λος Άντζελες, το Grand Park διοργανώνει ένα δωρεάν online πάρτι. Ο κορυφαίος DJ Steve Aoki θα είναι ο headliner του πάρτι, που θα περιλαμβάνει και καλλιτέχνες όπως οι AQUIHAYAQUIHAY, Andrekza και BIA, καθώς και DJ sets από την 2DEEP. Μπορείτε να βρείτε το livestream στο YouTube του Grand Park.

Rave to The Moon – Rave Party για καλό σκοπό
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με rave πάρτι

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με rave πάρτι

Σε αυτό το “rave πάρτι από το σπίτι” θα ακούσουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της rave σκηνής αυτή τη στιγμή, όπως είναι οι DJ Yoda, Mr Scruff και Beardyman, οι οποίοι θα παίζουν μουσική από χώρους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του Royal Albert Hall στο Λονδίνο. Το event ονομάζεται “Rave to the Moon”, καθώς οι διοργανωτές συνειδητοποίησαν ότι κάθε ενήλικας μπορεί να κάνει μέχρι και 6 χιλιάδες βήματα κάθε ώρα σε ένα rave party. Έτσι, αν συντονιστούν δεκάδες χιλιάδες ravers τα βήματά τους θα είναι αρκετά για να “φτάσει” κανείς στο φεγγάρι, δηλαδή 577 εκατομμύρια βήματα. Το event είναι δωρεάν στο Mixcloud Live, αλλά μπορείτε να δωρίσετε ένα ποσό δικής σας επιλογής σε φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής σας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b