MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Το EXIT Festival γιορτάζει 20 χρόνια με τις κορυφαίες συναυλίες του σε streaming την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες όπως οι Cure, Prodigy, David Guetta, Moby, Faithless και δεκάδες άλλοι θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα μιξαρισμένο με hip hop, funk ρυθμούς, reggae και pop.

EXIT TO 2021: 20 χρόνια EXIT Festival την παραμονή Πρωτοχρονιάς
Monopoli Team

Το Exit Festival γιορτάζει τα 20 χρόνια του μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες όπως οι Cure, Prodigy, David Guetta, Moby, Faithless, οι Pet Shop Boys και δεκάδες άλλα αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα μιξαρισμένο με hip hop, funk ρυθμούς, reggae και pop. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, για το τέλος μια χρονιάς τόσο δύσκολης και τόσο περίεργης;

EXIT TO 2021: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το Exit Festival και τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής

EXIT TO 2021: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με το Exit Festival και τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής

«EXIT TO 2021»

Αυτός ακριβώς ο τίτλος τα λέει όλα για το πρόγραμμα που θα πρακολουθήσουμε μέσω Facebook και Youtube στις 31 Δεκεμβρίου και η επιθυμία όλων, καλλιτεχνών και συντελεστών, είναι να αφήσουμε πίσω μας το 2020 με τα ακούσματα που λατρέψαμε.

Όλοι οι συμμετέχοντες στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους μέσω της μουσικής, μέσω ιστορικών στιγμών που θα μοιραστούν μαζί μας αλλά και μέσω μοναδικών συνεργασιών. Ο θρυλικός Liam Gallander επιστρέφει στο αγαπημένο του φεστιβάλ μόνο για αυτή τη μοναδική  συγκυρία, όπου οι εμπορικότεροι και πιο αγαπημένοι αστέρες της μουσικής αποχαιρετούν το ’20 και πραγματοποιούν τη.. μεγάλη έξοδο στο 2021!

Αν νιώθετε κι εσείς τον ηλεκτρισμό αυτής της μεγάλης συνάντησης μεγατόνων, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στις διευθύνσεις του EXIT FESTIVAL και φυσικά να περιμένετε, όπως όλη η υφήλιος, στις οθόνες σας.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b