MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ TV

Παραμονή και ανήμερα Πρωτοχρονιάς στην TV: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Φέτος, που οι ιδιαίτερες συνθήκες μάς αναγκάζουν να μείνουμε σπίτι, η τηλεόραση έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για εμάς, για την Παραμονή αλλά και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Monopoli Team

Στο εορταστικό πρόγραμμα της τηλεόρασης η μουσική έχει την τιμητική της. Γι’ αυτό ακόμα και αν φέτος είμαστε στο σπίτι – δεν πειράζει – φοράμε τα καλά μας, παίρνουμε το ποτό μας και ραντεβού στο…σαλόνι!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα με τις καλύτερες επιλογές για το διήμερο 31/12 και 1/1 και οργανωθείτε ανάλογα με τα γούστα και τις διαθέσεις σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική Online: 15 προτάσεις με συναυλίες για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς12.09.2018

Το πρόγραμμα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Ρούλα Κορομηλά – Αντώνης Ρέμος / 31 Δεκεμβρίου (21:50), MEGA

Στο MEGA φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ξανά τη Ρούλα Κορομηλά να συντονίζει το μεγάλο μουσικό σόου, διάρκειας 3 ωρών, με τον Αντώνη Ρέμο και πλήθος καλεσμένων όπως τον Κώστα Μακεδόνα, τον Πύρο Δήμα, τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Κατερίνα Παναγοπούλου, τη Δανάη Μπάρκα, την Κατερίνα Γερονικολού, τη Στεφανία Ρίζου, την Έρρικα Πρεζεράκου και πολλούς άλλους.
*Το πρόγραμμα θα προβληθεί σε επανάληψη την Πρωτοχρονιά στις 15:10

Ρούλα Κορομηλά και Αντώνης Ρέμος στο MEGA

Καίτη Γαρμπή στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» / 31 Δεκεμβρίου (22:00), ALPHA

Δύο σε ένα στον ΑLPHA την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι fans της πετυχημένης κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα αγαπημένα ζευγάρια πρωταγωνιστών να καταλήγουν στο…σπίτι της Καίτης Γαρμπή και να διασκεδάζουν με την ίδια και τους μουσικούς της, σε μία live streaming συναυλία!

Κωνσταντίνος Αργυρός στο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά!» / 31 Δεκεμβρίου (22:15), ΣΚΑΪ

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΪ. Μία ξεχωριστή Παραμονή Πρωτοχρονιάς γεμάτη λάμψη, χαρά, θετική ενέργεια και αστείρευτο κέφι με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι λαμπεροί καλεσμένοι, φυσικά, δεν θα λείπουν: Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρης Βαρθακούρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστος Νικολόπουλος, Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης και Ήβη Αδάμου.

H Καίτη Γαρμπή στο εορταστικό επεισόδιο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Ρεβεγιόν με λαμπερούς καλλιτέχνες / 31 Δεκεμβρίου (22:00), OPEN

Μία βραδιά γεμάτη τραγούδι, κέφι και χορό μάς περιμένει την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο OPEN, για την οποία θα φροντίσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες όπως η Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Καρράς, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Ελένη Φουρέϊρα, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Λευτέρης Πανταζής, η Άντζελα Δημητρίου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Κώστας Καραφώτης, ο Snik, ο Mad Clip, η Ζόζεφιν και ο Γιώργος Θεοφάνους. Μαζί θα καλωσορίσουμε το 2021, με ένα τετράωρο μουσικό πρόγραμμα που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες…

Εορταστικό πρόγραμμα από το ΚΠΙΣΝ / 31 Δεκεμβρίου (22:30), ΕΡΤ2

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (KΠΙΣΝ) θα υποδεχτεί το νέο έτος με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα που θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω live streaming, αλλά και ζωντανά από την ΕΡΤ2. Τη βραδιά θα ανοίξει η Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία θα παρουσιάσει αποσπάσματα σπουδαίων έργων όπερας, μπαλέτου και συμφωνικής μουσικής, καθώς και χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από διακεκριμένους σολίστ, αλλά και τους «ΜεῙΖοΝ Ensemble» και «chórεs».

Τα μεσάνυχτα ακολουθεί το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων και των Σιντριβανιών στο Κανάλι, με τίτλο «Καλή Χρονιά με Μιούζικαλ», ενώ διάσημα μιούζικαλ του Broadway αναβιώνουν από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Οι Gumbo YaYa με τη Sugahspank! θα σας παρασύρουν με τους ήχους των jazz & blues της Νέας Ορλεάνης, ενώ ο Palov μας ξεσηκώνει με ένα DJ set αφιερωμένο στις μουσικές της Καραϊβικής. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη.

Online

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου «Μέσα από τα αστέρια» / 31 Δεκεμβρίου (23:00), Βουλή-Τηλεόραση

Στις 23:00, το κανάλι της Βουλής παρουσιάζει την συναυλία – αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του Τζον Γουίλιαμς με πρωταγωνίστρια σολίστ στο βιολί την Άνε Σοφί Μούτερ. Η συναυλία με τίτλο «Μέσα από τα αστέρια» πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Koenig Platz του Μονάχου, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου, υπό τη διεύθυνση του Ντέιβιντ Νιούμαν και περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα έργα «Πόλεμος των Άστρων», «Η Λίστα του Σίντλερ», «Χάρι Πότερ», «Δράκουλας» κ.α.

Φαντασμαγορικό show από τον Δήμο Αθηναίων / 21 Δεκεμβρίου (23:45), ΕΡΤ1

Αυτή την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στις 23:45 συντονιζόμαστε στην ΕΡΤ1 και στην ψηφιακή πλατφόρμα του ertflix.gr για να παρακολουθήσουμε ένα ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό θέαμα από τον Δήμο Αθηναίων. Το εντυπωσιακό φωτιστικό show, τα video projections και τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα αγκαλιάσουν τον αττικό ουρανό, θα φτάσουν σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε οθόνη! Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα φαντασμαγορικό show από τον Δήμο Αθηναίων

Το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς

Νίκος Πορτοκάλογλου – Ρένα Μόρφη & guests στο «Jukebox» / Πρωτοχρονιά (00:05), ΕΡΤ1

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη μάς καλούν στο «Μουσικό κουτί» τους, για την πρώτη μεγάλη συναυλία του 2021! Για τέσσερις ολόκληρες ώρες θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολλή μουσική από αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως τη Νατάσα Μποφίλιου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τους ΠΥΞ ΛΑΞ, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Λάκη Παπαδόπουλο, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Χρήστο Θηβαίο, την Τζώρτζια Κεφαλά, τον Μίλτο Πασχαλίδη με τη Γιώτα Νέγκα, τον Γιάννη Κότσιρα, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τον Μανώλη Φάμελλο, την Πέννυ Μπαλτατζή και τη Nalyssa Green.

Ελένη Τσαλιγοπούλου – μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα» / Πρωτοχρονιά (00:00), ΕΡΤ3

Τα μεσάνυχτα, η ΕΡΤ3 μάς καλεί σε μια μαγική, μουσική βραδιά με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα». Σε ένα δίωρο εορταστικό πρόγραμμα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μάς θυμίσει παλιά αλλά και σύγχρονα αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, έχοντας στο πλευρό της καταξιωμένους μουσικούς και τραγουδιστές.

Εορταστικό «Μουσικό Κουτί»

Η Φιλαρμονική του Βερολίνου με την Ορχήστρα Νιτβάν / Πρωτοχρονιά (00:30), Βουλή-Τηλεόραση

Λίγο μετά την έλευση του νέου χρόνου, ακολουθεί η συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου με την Ορχήστρα Νιτβάν, σε ένα τριπλό κοντσέρτο του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν σε Ντο Μείζονα και ερμηνευτές την Άνε-Σοφί Μούτερ στο βιολί, τον Γιο-Γιο-Μα στο βιολοντσέλο και τον Ντάνιελ Μπαρενμποϊμ στο πιάνο.

Βασίλης Καρράς, Χρήστος Μενιδιάτης, Χρήστος Χολίδης από την «Ιερά Οδό» / Πρωτοχρονιά (01:00), ΑΝΤ1

Ο ANT1 καλωσορίζει το νέο έτος προβάλλοντας ένα παλιότερο λαϊκό πρόγραμμα των Βασίλη Καρρά, Χρήστου Μενιδιάτη και Χρήστου Χολίδη από την «Ιερά Οδό».

Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης

Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης / Πρωτοχρονιά (12:15), ΕΡΤ1

Την Παρασκευή, την πρώτη ημέρα της νέας χρονιάς, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε απευθείας μετάδοση από την Αίθουσα Συναυλιών των Φίλων της Μουσικής της Βιέννης, Musikverein, τη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, υπό τη διεύθυνση του Ιταλού αρχιμουσικού Riccardo Muti.

«Ο Πέτρος και ο λύκος στο καρναβάλι των ζώων» – Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ / Πρωτοχρονιά (14:00), ΕΡΤ2

Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τη συναυλία «Ο Πέτρος και ο λύκος στο καρναβάλι των ζώων», που παρουσίασε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου στο ΚΠΙΣΝ.

«Πάμε Σινεμά;» με τη Μαρία Φαραντούρη

«Πάμε Σινεμά;» με τη Μαρία Φαραντούρη / Πρωτοχρονιά (18:00), ΕΡΤ2

Η ΕΡΤ2 παρουσιάζει τη συναυλία «Πάμε Σινεμά;» με τη Μαρία Φαραντούρη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου. Η συναυλία είχε πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2019 στο Ηρώδειο με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.

Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης / Πρωτοχρονιά (19.30), ΕΡΤ3

H Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης καλωσορίζει το 2021 με ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα. Διευθύνει η Ζωή Τσόκανου.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Σμαράγδα Καρύδη στο εορταστικό «Έλα και θα δεις»

Εορταστικό «Έλα και θα δεις» με τον Θοδωρή Αθερίδη & guests / Πρωτοχρονιά (21:50), MEGA

O οικοδεσπότης της εκπομπής «Έλα και θα δεις», Θοδωρής Αθερίδης, υποδέχεται στην παρέα του τους Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Άλκη Κούρκουλο, Βίκυ Βολιώτη, Λευτέρη Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλη Μαρίνο, Αντώνη Κρόμπα και Έλενα Σκουλά για να γιορτάσουν μαζί το πρώτο βράδυ του 2021! Πρωταγωνιστές στο μουσικό πρόγραμμα θα είναι οι Χρήστος Δάντης, Gadjo Dilo και Δημήτρης Ρόκκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραμονή Πρωτοχρονιάς: Τα καλύτερα online πάρτι για να γιορτάσετε… από το σπίτι12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b