MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Μουσική Online: 15 προτάσεις με συναυλίες για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για συναυλίες που μπορείτε να δείτε διαδικτυακά σήμερα 31 Δεκεμβρίου 2020.

Online
Αριστούλα Ζαχαρίου

Παραμονή Πρωτοχρονίας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα υποδεχτεί το νέο έτος με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα που θα μεταδοθεί online μέσω live streaming, αλλά και ζωντανά από την ΕΡΤ2. Οικοδέσποινα θα είναι η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη. Στην εορταστική-μουσική βραδιά θα συμμετέχουν η ορχήστρα και το μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, διακεκριμένοι σολίστ, το ΜεῙΖοΝ Ensemble, οι chórεs της Μαρίνας​ Σάττι, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, οι Gumbo YaYa με τη Sugahspank, ο Palov, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους.  Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live στη σελίδα snfcc.org/NYE, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube @SNFCC.

Πέμπτη 31/12 | Έναρξη: 22:30
Δωρεάν
Παρακολουθήστε την εκδήλωση εδώ.

New Year’s Eve Gala – Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης

Η Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης παρουσιάζει, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 23:00 (ώρα Ελλάδος), το καθιερωμένο γκαλά της παραμονής της πρωτοχρονιάς, live streaming από το Parktheater im Kurhaus Göggingen του Άουγκσμπουργκ της Γερμανίας. Στη μουσική εκδήλωση συμμετέχουν τέσσερις αστέρες του οργανισμού: Οι σοπράνο Angel Blue και Pretty Yende, καθώς και οι τενόροι Javier Camarena και Matthew Polenzani. Η βραδιά θα περιλαμβάνει άριες, ντουέτα και ensembles από τον Donizetti έως Puccini, αλλά και κομμάτια από οπερέτες και Ναπολιτάνικα τραγούδια. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Πέμπτη 31/12 | 23:00 (ώρα Ελλάδος)
Εισιτήριο: 20$
Για αγορά εισιτηρίου και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου διοργανώνει, την παραμονή της πρωτοχρονιάς, στις 19:00 (ώρα Ελλάδος), live streaming κονσέρτο, σε μουσική διεύθυνση Kirill Petrenko με guest συμμετοχή του βιρτουόζου της κιθάρας Pablo Sáinz-Villegas. Η μουσική βραδιά ανοίγει με ένα αφιέρωμα στον Μπετόβεν και συνεχίζεται με τη μουσική για μπαλέτο των Manuel de Falla και Joaquín Rodrigo. Έπειτα «ταξιδεύουμε» μέχρι τη Νότιο Αμερική με το «Bachianas brasileiras No. 4» του Heitor Villa-Lobos. Η βραδιά κλείνει με το «Capriccio espagnol» του Nikolai Rimsky-Korsakov. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της βραδιάς εδώ.

Πέμπτη 31/12 | 19:00 (ώρα Ελλάδος)
Εισιτήρια από 9.90€ | Αγοράστε εισιτήρια εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

NYE Live with Justin Bieber

Ο Justin Bieber ετοιμάζει μια σπέσιαλ live streaming συναυλία για την παραμονή της πρωτοχρονιάς, η οποία θα μεταδοθεί στη χώρα μας την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 06:00 π.μ. και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε online μέσα από την πλατφόρμα VenewLive. Φέτος ο Bieber κυκλοφόρησε το άλμπουμ «Changes», με το οποίο κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Γκράμι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς εξακολουθούσε να βγάζει νέα τραγούδια με συνεργασίες όπως ο Chance the Rapper, ο Benny Blanco και ο Shawn Mendes.

Παρασκευή 1/1 | 06:00 π.μ.
Εισιτήρια: 23.41€
Αγοράστε εισιτήριο και δείτε τη συναυλία εδώ.

Hello 2021 | Youtube NYE Big Night Online

Το Youtube διοργανώνει, για την παραμονή της πρωτοχρονιάς, μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών show ανά την υφήλιο, με τίτλο «Hello 2021». Την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 00:30 π.μ. θα ξεκινήσει το «Hello 2021 UK», ένα online πάρτι με συμμετοχή των Dua Lipa, Joel Corry, MNEK, Aitch, AJ Tracey, και Anne-Marie. Ενώ, την ίδια μέρα στις 5:30 π.μ. θα ακολουθήσει το «Hello 2021 Americas», με τη συμμετοχή αστέρων του Χόλλυγουντ όπως οι Matthew McConaughey, RuPaul και Storm Reid, αλλά και των Dua Lipa, Demi Lovato, J Balvin κ.α. Επιπλέον events θα μεταδοθούν σε Νότιο Κορέα, Ινδία και Ιαπωνία.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021
Δωρεάν

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Jean-Michel Jarre: New Year’s Eve Concert in Virtual Notre Dame

Ο πρωτοπόρος της ηλεκτρονικής μουσικής Jean-Michel Jarre, σε συνεργασία με την πόλη του Παρισιού και την UNESCO παρουσιάζει, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 00:25 (ώρα Ελλάδος), ένα δωρεάν πρωτοχρονιάτικο live stream concert, στο εικονικό περιβάλλον του εμβληματικού καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, δημιουργημένο σε VR. Μια συναυλία – μήνυμα ελπίδας από την πόλη του φωτός, να γιορτάσουμε, έστω διαδικτυακά, τον ερχομό της νέας χρονιάς όλοι μαζί. Η διάρκεια της μουσικής εκδήλωσης δεν θα ξεπεράσει τα 45 λεπτά και θα περιέχει κομμάτια από το πρόσφατο- υποψήφιο για Γκράμι άλμπουμ του καλλιτέχνη- καθώς και νέες διασκευές των κλασικών κομματιών του «Oxygène» και «Equinoxe». 

Παρασκευή 1/1 | 00:25
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών

Η τελευταία μουσική στάση της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για το 2020 πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ. Με φόντο τις φουτουριστικές καμπύλες του Ολυμπιακού Σταδίου, το δημοφιλές Κουαρτέτο Εγχόρδων Αθηνών, τιμά τα 250 χρόνια Μπετόβεν, στο πλαίσιο του προγράμματος (Dis)Playing Attica. Εκτελείται το 13ο Κουαρτέτο, op.130, περιλαμβάνοντας το αρχικό του φινάλε, τη Μεγάλη Φούγκα. Πρόκειται για την τελευταία συναυλία της πρωτοβουλίας  (Dis)Playing Attica, που αποχαιρετά με τον τιμώμενό του συνθέτη το 2020. Η συναυλία μεταδίδεται δωρεάν στη Σελίδα Facebook και το κανάλι YouTube της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Πέμπτη 31/12 | 18:00
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

Kiss Live from Dubai Online

Το εμβληματικό αμερικάνικο ροκ συγκρότημα Kiss αποχαιρετά το 2020, με μια live streaming συναυλία από το Dubai, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00 ώρα Ελλάδος. Μια συναυλία-υπερπαραγωγή, με τη λάμψη και τη θεατρικότητα των Kiss, που φιλοδοξεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο φαντασμαγορικές της χρονιάς, αποδεικνύοντας ότι η φωτιά μέσα τους καίει ακόμη. Της μουσικής εκδήλωσης θα προηγηθεί δωρεάν free show.

Πέμπτη 31/12 | 19:00
Εισιτήρια: Από 39.99$ έως 999.99$
Για αγορά εισιτηρίων και περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Παραμονή πρωτοχρονιάς στον Δήμο Χανίων με Ελένη Ράντου και Μελίνα Ασλανίδου Online

Ο Δήμος Χανίων αποχαιρετά το 2020, με μία ξεχωριστή διαδικτυακή εκδήλωση, με κυρίαρχο σύνθημα #madeinChania. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12) στις 22:45, η ηθοποιός, Ελένη Ράντου, μας αφιερώνει ένα δικό της δημιούργημα. Διαβάζει για πρώτη φορά το παραμύθι που έχει γράψει με τίτλο: «Πού πάει η αγάπη όταν τελειώνει». Αμέσως μετά, η  ερμηνεύτρια, Μελίνα Ασλανίδου, με φόντο το στολισμένο Ενετικό Λιμάνι, θα μας χαρίσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, αφιερωμένο σε όλους, με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει αλλά με πρωτότυπη ενορχήστρωση.

Πέμπτη 31/12 | 22:45
Δωρεάν
Δείτε την εκδήλωση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜετακίνηση 7: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά αποχαιρετά το 2020 με μουσική12.09.2018

«Πάει ο παλιός ο χρόνος» – Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των διαδικτυακών – εορταστικών εκδηλώσεων του, παρουσιάζει, την παραμονή πρωτοχρονιάς, στις 21:00, πρωτοχρονιάτικη συναυλία με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Δήμου Θεσσαλονίκης. Η Σ.Ο.Δ.Θ. ιδρύθηκε το 1987. Αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς και συμμετέχει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα της πόλης με εκπαιδευτικές συναυλίες,  διεθνείς διαγωνισμούς, συμπαραγωγές με άλλους φορείς και ορχήστρες, σε φεστιβάλ, με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Πέμπτη 31/12 | 21:00
Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

Groovy Christmas: Souled Out – Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της σειράς των διαδικτυακών, εορταστικών συναυλιών «Groovy Christmas», παρουσιάζει, την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, στις 16:00, το μουσικό σχήμα Souded Out. Η Αλεξάνδρα Σιετή στα φωνητικά, ο Τάσος Κορκόβελος στα πλήκτρα, 0 Πάρης Παπαδόπουλος στην ηλ. Κιθάρα, ο Τάσος Βενετικίδης στο μπάσο και ο Κώστας Αναγνώστου στα τύμπανα θα ερμηνεύσουν παλιότερα αγαπημένα και νέα τραγούδια όπως I Saw Mommy Kissing Santa Claus», «I Wanna Dance With Somebody», «Bad Girls», «Treasure» κ.α. Δείτε το πρόγραμμα της μουσικής εκδήλωσης εδώ.

Πέμπτη 31/12 | 16:00
Δωρεά
Δείτε τη συναυλία εδώ.

«Νύχτα θα γίνω λαμπερή» – Heraklion Arts and Culture Online

Το ψηφιακό κανάλι πολιτισμού Δήμου Ηρακελίου, Heraklion Arts and Culture, παρουσιάζει, την Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021, στις 00:15, την πρωτοχρονιάτικη online μουσική παράσταση «Νύχτα Θα γίνω λαμπερή». Με τη συμμετοχή πολυάριθμων καλλιτεχνών και σχημάτων, το τμήμα πολιτισμού Δήμου Ηρακλείου καλωσορίζει το 2021 με νότες χαράς και αισιοδοξίας. Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Παρασκευή 1/1 | 00:15
Δωρεάν
Δείτε τη μουσική παράσταση εδώ.

Εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Online

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζει, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 20:30, δωρεάν, online-εορταστικό γκαλά, με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και τους λυρικούς ερμηνευτές Χριστίνα Πουλίτση, Τάση Χριστογιαννόπουλο και Χριστόφορο Σταμπόγλη, σε μουσική διεύθυνση Κορνήλιου Μιχαηλίδη. Στις μουσικές επιλογές γι’ αυτή τη λαμπερή βραδιά περιλαμβάνονται άριες, ντουέτα και ορχηστρικά αποσπάσματα από αγαπημένες όπερες και οπερέτες του Vincenzo Bellini, του Leonard Bernstein, του Georges Bizet, του Gaetano Donizetti, του Manuel de Falla, του Charles Gounod, του Gioachino Rossini και του Giuseppe Verdi.

Πέμπτη 31/12
Διαθέσιμο έως Παρασκευή 1/1 στις 20:30

Δωρεάν
Δείτε τη συναυλία εδώ.

2020: Interrupted Stories – London Philarmonic Orchestra Online

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου παρουσιάζει, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) την online συναυλία «Interrupted stories», η οποία θα μεταδοθεί δωρεάν και χωρίς εγγραφή από τη streaming πλατφόρμα Marquee TV. Ο μαέστρος Vladimir Jurowski και μαζί με την ορχήστρα, έργα των Vivaldi, Spohr, Honegger, Bliss και James Macmillan. Συμμετέχει η σοπράνο Mary Bevan. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ. Η συναυλία θα είναι διαθέσιμη δωρεάν έως επτά μέρες μετά την πρώτη προβολή.

Πέμπτη 31/12
Διαθέσιμη έως 7 μέρες μετά την πρώτη προβολή
Δωρεάν – χωρίς εγγραφή/συνδρομή
Δείτε τη συναυλία εδώ.\

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι αγόρασαν οι μεγαλύτεροι συλλέκτες έργων Tέχνης το 2020;12.09.2018

«A Covid Christmas Dream» με την Σταματία Μολλούδη Online

Η  μετζο-σοπρανο Σταματία Μολλούδη παρουσιάζει, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020, μια online συναυλία-on demand, με άριες, lieder, αριες αντίκες, ευρωπαϊκά κάλαντα, διαχρονικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με συνοδεία κλασικού πιάνου και άρπας θα εναλλαχθούν με γνωστες άριες των Rossini, Bizet, Mozart, Gounod και Handel, και πολλές ακόμη γνωστές σε όλους μας μελωδίες: «Oh holy night», «Ave Maria»,«Noel» και «Habanera», F.Sinatra, A.L.Webber, L.Dalla, L.Bernstein. κ.α.

Πέμπτη 31/12 – Διαθέσιμη όλο το 24ώρο
Εισιτήριο: 6€
Για αγορά εισιτηρίου και περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b