MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Πέντε λόγοι που κάνουν τα μωρά του Δεκεμβρίου…ξεχωριστά

Εάν ο Άγιος Βασίλης σας φέρει δώρο ένα μωρό, λίγο πριν το 2020 δώσει τη θέση του στη νέα χρονιά, θα πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ τυχερό!

Monopoli Team

Καταρχάς, ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας όπου παραδοσιακά σημειώνονται οι λιγότερες γεννήσεις, έτσι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί αυτό το μήνα είναι, έτσι κι αλλιώς, σπάνια! Κι επειδή τα γενέθλιά τους θα συμπίπτουν με τη μαγεία των Χριστουγέννων, την λαμπερή διακόσμηση και την εορταστική διάθεση των ημερών, θα νιώθουν από πολύ νωρίς ότι είναι ξεχωριστά! Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι που είναι ωραίο να αποκτάς παιδί το Δεκέμβριο, γιατί αυτά τα παιδιά…

…γίνονται συνήθως «πρωινοί τύποι» και επίσης κοιμούνται νωρίτερα

Όπως έδειξε έρευνα που έγινε από Πανεπιστήμια της Ιταλίας και της Ισπανίας, οι μαθητές που έχουν γεννηθεί αυτό το μήνα είχαν πολύ περισσότερες πιθανότητες να ξυπνούν νωρίς το πρωί – σε σχέση με όσους έχουν γεννηθεί το καλοκαίρι. Άλλες έρευνες έχουν δείξει επίσης ότι τα παιδιά αυτά τείνουν να πέφτουν και για ύπνο πιο νωρίς (τέλειο;).

…είναι τα μικρότερα σε ηλικία στην τάξη τους

Μπορεί κατά τα πρώτα χρόνια να σας φαίνεται ότι είναι πιο μικροσκοπικό από τους συμμαθητές του, όμως φαίνεται πως το να είσαι ο μικρότερος στην τάξη είναι καλό, αφού έρευνες δείχνουν ότι στο τέλος του Λυκείου, τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά έχουν καλύτερες σχολικές επιδόσεις από τους συμμαθητές τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαραμονή Πρωτοχρονιάς, μέσω live streaming από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος12.09.2018

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b