MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Iggy Pop κυκλοφόρησε νέο τραγούδι εμπνευσμένο από τον Covid-19

Νέο τραγούδι, εμπνευσμένο από τον κορονοϊό, κυκλοφόρησε ο βετεράνος της ροκ Iggy Pop, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο τον δικό του επίλογο γι’ αυτή την πολυτάραχη χρονιά.

Monopoli Team

Λίγο πριν το τέλος αυτής της πολυτάραχης χρονιάς, ο Iggy Pop κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με θέμα τον κορονοϊό, που ονομάζεται «Dirty Little Virus». Ο Iggy Pop έγραψε το «Dirty Little Virus» με τον Leron Thomas, ο οποίος επίσης επεξεργάστηκε το κομμάτι και συμμετείχε, μάλιστα, παίζοντας τρομπέτα.

Το τραγούδι ξεκινά με το στίχο «Ο Covid-19 είναι στο προσκήνιο», ενώ συνεχίζει με τους στίχους «ο παππούς είναι νεκρός /είναι μόνο 19, αλλά μπορεί να σε σκοτώσει».

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι παρακάτω:

Σε συνέντευξή του ο Iggy Pop εξήγησε την απόφαση του να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο τραγούδι: «Η φετινή χρονιά με ενέπνευσε να γράψω αυτούς τους στίχους που μιλούν για την κατάσταση όπως έχει, όχι κάτι πολύ συναισθηματικό ή βαθύ, κάτι πιο κοντά σε δημοσιογραφικό ύφος».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο κορονοϊός είναι το πιο σημαντικό πράγμα που απασχολεί τη ζωή μου αυτή τη στιγμή, όπως και όλων των άλλων ανθρώπων. Είναι το θέμα της χρονιάς».

Το νέο τραγούδι έρχεται μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ του τραγουδιστή το 2019 με τίτλο «Free». Επίσης πρόσφατα συνεργάστηκε με τον Elvis Costello στο τραγούδι «No Flag (en Français)».

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b