MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα»

Με το μήνυμα «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα» προτρέπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Monopoli Team

Με το μήνυμα «Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη άμυνα» προτρέπει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19.

Στο διαφημιστικό σποτ βλέπουμε τον MVP του NBA να τονίζει την σημασία του να τηρούμε όλοι τα μέτρα, για να “νικήσουμε” τον κορονοϊό: “Όλες οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα. Ένας παίκτης μπορεί να είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, να είναι ο MVP του πρωταθλήματος, άλλα μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ένας να μην παίζει θα χάσουμε όλοι” αναφέρει ο Αντετοκούνμπο.

“Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάω τον αντίπαλο μου στα μάτια, για πρώτη φορά όμως πάιζω με έναν αντίπαλο, που είναι αόρατος, δεν υπάρχει. Έτσι, βλέπω τον ιό, τον covid” αναφέρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον κορονοϊό, και καταλήγει: “Τώρα πρέπει να παίξουμε άμυνα”.

Η διαφημιστική καμπάνια, στην οποία παράλληλα βλέπουμε μέρικες σημαντικές στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του Έλληνα αθλητή νιγηριανής καταγωγής, κλείνει με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα: “Αυτοί που αγαπάμε είναι το γήπεδό μας, η ζωή μας είναι το γήπεδο μας, και  στο γήπεδο μας κάνουμε ό,τι χρειάζεται και νικάμε. Και στο τέλος βγαίνουμε όλοι MVP” καταλήγει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και φορά την μάσκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια12.09.2018

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, αναδημοσίευσε το σποτ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b