MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοίρασε τρόφιμα σε εκκλησία στα Σεπόλια

Για ακόμη μια φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να βοηθήσει έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη, μοιράζοντας αθόρυβα “τεράστιες ποσότητες” τροφίμων.

Γιάννης Αντετοκούνμπο
Γιάννης Αντετοκούνμπο
Monopoli Team

Για ακόμη μια φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που μας κάνει περήφανους σε όλο τον κόσμο ως “Greek Freak”, αποδεικνύει ότι δεν έχει ξεχάσει την γειτονιά που μεγάλωσε, ούτε και τις δυσκολίες που πέρασε μεγαλώνοντας.

Καθώς οι περιορισμοί λόγω του κορονοϊού έχουν παραλύσει χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του αποφάσισαν να βοηθήσουν έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη, τις δύσκολες αυτές εποχές.

Αφού πρώτα επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ της περιοχής με την μητέρα και τα αδέρφια του, ώστε να προμηθευτεί “τεράστιες ποσότητες” τροφίμων, σύμφωνα με μαρτυρίες, στη συνέχεια μοίρασε τα τρόφιμα στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής

Μάλιστα, όλη αυτή η προσπάθεια έγινε αθόρυβα και με απόλυτη διακριτικότητα, αφού ο MVP του NBA δεν ήθελε να τραβήξει τα βλέμματα και τις κάμερες της δημοσιότητας. Το μόνο αποδεικτικό στοιχείο είναι μία φωτογραφία που έβγαλε μία κάτοικος των Σεπολίων, η οποία τον είδε να κουβαλά τις κούτες στην εκκλησία.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η οικογένεια Αντετοκούνμπο δείχνει αλληλεγγύη σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Λίγο μετά τις καταστροφές που είχε προκαλέσει η κακοκαιρία “Ιανός” στην Καρδίτσα, ο Γιάννης και τα αδέρφια του έσπευσαν να βοηθήσουν τους πληγέντες, στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreek Freak: Η Disney ετοιμάζει ταινία για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο12.09.2018

Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα AntetokounBros Academy, που συνεχίζεται μέχρι σήμερα, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο προσφέρουν ευκαιρίες σε παιδιά και ενήλικες μέχρι 25 ετών που αγαπούν τον αθλητισμό και ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b