MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 49: Ο Ηλίας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μετά το σοκ με την επίσκεψη της Εφορίας και τηλεφωνεί στη Βαρβάρα για ενισχύσεις. Η Χρύσα πηγαίνει με τον Κανέλλο στα εγγόνια, όμως, τη στιγμή που φτάνουν, ακούνε μια συζήτηση για το σημείωμα και την παρερμηνεύουν. Έτσι, συγκαλούν συμβούλιο νέων και αποφασίζουν όλοι να ταχθούν εναντίον τους. Ο Παναγής έχει αντίθετη γνώμη και ενημερώνει την Κατερίνα, αλλά η συνάντησή τους καταλήγει πάλι σε καβγά. Ο Ηλίας και η Βαρβάρα αποκαλύπτουν την ύπαρξη του θησαυρού στον Παρασκευά, ενώ ο Τζώρτζης, επηρεασμένος από το σημείωμα, κάνει ότι παθαίνει τροφική δηλητηρίαση στο μαγαζί της Κικής. Ο Βαγγέλας επισκέπτεται και πάλι στα κρυφά το σπίτι του, όμως αυτή τη φορά, για κακή του τύχη, στο ίδιο μέρος πηγαίνει και ο Παναγής.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 66: Ο Δημήτρης προσπαθεί, με τη βοήθεια του Δήμου, να καταλάβει ποιος μπορεί να είναι ο πραγματικός ένοχος για τη δολοφονία του Αντρέα, αφού όλα δείχνουν ότι κάποιος προσπαθεί να ενοχοποιήσει τον Δήμο και τη Νίκη. Την ίδια ώρα, η Αθηνά ανακοινώνει στη Νίκη ότι θα προφυλακιστεί και την πιέζει να ομολογήσει με αντάλλαγμα καλύτερη αντιμετώπιση του Μάνου. Ο Φίλιππος κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση τόσο στον Πέτρο, όσο και στην Εύα και τον Άρη. Ο Δημήτρης μαθαίνει τυχαία πως είχαν παραγγείλει το ποτό του Αντρέα και σε μία άλλη κάβα που δεν γνώριζαν. Ο άνθρωπος που έκανε την παραγγελία αυτή, είναι και ο πραγματικός δολοφόνος του Αντρέα.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 125-126: Ο Άκης στριμώχνει την Ηλιάνα σχετικά με το σκοτεινό παρελθόν… Ο Οδυσσέας γυρνάει στην Κέρκυρα μαζί με τον μικρό Άγγελο κι αναθέτει την υπόθεση του πλαστού πίνακα σε ντετέκτιβ. Ο Μάρκος κι η Αντριάνα προχωρούν τη συνεργασία αλλά ο Μάρκος της ξεκαθαρίζει πως η σχέση τους θα είναι αυστηρά επαγγελμαρική. Ο Σίμος πείθει τη Ναυσικά να βγει στην εκπομπή του ενώ παράλληλα ξανακυλάει στον τζόγο. Η Ιφιγένεια κι ο Φρίξος αποφασίζουν να ξεκινήσουν την αναζήτηση των κοσμημάτων της Νόνας, κρυφά από τον Σπύρο. Ο Μιχαήλ πιέζει τη Βικτώρια να απολύσει τον Τζόναθαν και την απειλεί με χωρισμό. Η Ελισάβετ μπαίνει στο γραφείο του Αιμίλιου και βρίσκει εκεί την Ελεονώρα.

Ο Μιχαήλ έχει ακόμα έναν πολύ έντονο καβγά με τη Βικτώρια για το θέμα του Τζόναθαν και κανένας από τους δυο δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει, ενώ ο Μιχαήλ καταλαβαίνει πόσο σκληρή στις θέσεις της είναι η Βικτώρια κι ότι αν δεν θέλει να χωρίσουν, πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Στο μεταξύ, η Ελεονώρα και ο Δημήτρης, συναντιούνται στο γραφείο του Αιμίλιου και κάποια ιδιαίτερη έλξη φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους, αφού δεν διστάζουν να κλείσουν το πρώτο τους ραντεβού. Στο μεταξύ, στην Κέρκυρα, η Ιφιγένεια με τον Φρίξο κάνουν την πρώτη τους εξόρμηση στο χωριό-φάντασμα της Παλιάς Περίθειας κι αρχίζουν να ψάχνουν τα κοσμήματα της γιαγιάς της Νόνας, ενώ ο Σπύρος πάλι δεν ξέρει όλη την αλήθεια.

21:00 «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 31: Ο Μήτσος φοβάται τα φαντάσματα, αλλά ντρέπεται να το παραδεχτεί. Ο Ηλίας εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και του λέει ότι το σπίτι είναι στοιχειωμένο για να τον διώξει και να σπάσει πλάκα. Η πιθανότητα να ξαναγίνουν παππούς και γιαγιά ο Μηνάς και η Βούλα, αντιμετωπίζεται τελείως διαφορετικά από τον καθένα. Ο Άγγελος και η Βέλη συνειδητοποιούν ότι έχουν λύσει επιτέλους όλα τα θέματα του γάμου. Ώσπου παίρνουν στα χέρια τους τα χαρτιά του συμφώνου συμβίωσης. Τι θα κάνατε αν βρίσκατε ένα πορτοφόλι με δυο χιλιάδες ευρώ; Θα το παραδίδατε στον κάτοχο του η θα το κρατούσατε; Αυτό προβληματίζει την Ξένια και τον Μπάμπη όταν βρίσκουν ένα πορτοφόλι.

22:00 «Τα καλύτερά μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 19: Παραμονές της Πρωτοχρονιάς και ο μικρός Άγγελος, όπως κάθε χρονιά, περιμένει με λαχτάρα το δώρο του Άη Βασίλη. Χρήματα, όμως, δεν υπάρχουν, έτσι ο Στέλιος με τη Μαίρη έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Η πίστη τους στη θεά τύχη ανοίγει την όρεξη του μικρού, να διοργανώσει μια αντίστοιχη λοταρία, όπου ο πρώτος λαχνός θα κερδίζει μαγικά, απίστευτα δώρα, που αναλαμβάνουν να συλλέξουν από τη γειτονιά. Ο Άη Βασίλης, όμως, με τα δώρα του, θα έρθει τελικά από κει που δεν το περιμένουν, καθώς η Ερμιόνη με την Πελαγία χάνονται στον δρόμο της επιστροφής από ένα μοναστήρι της Αττικής, όπου πήγαν να προσκυνήσουν.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 64: Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι εpωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν. Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια.Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό, και το ίδιο βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “Η Εποχή των Εικόνων” στην ΕΡΤ2

Η Εποχή των Εικόνων παρουσιάζει τη νέα Ελληνίδα εικαστικό Κυριακή Γονή. Μιλά στην Κατερίνα Ζαχαροπούλου για την πρακτική της, που εστιάζει στις σχέσεις και τις αλληλεπιδράσεις τεχνολογίας και κοινωνίας. Μέσω πολυμεσικών εγκαταστάσεων και αφηγήσεων εξετάζει θεματικές, όπως η δύναμη της πληροφορίας, τα δίκτυα, η πρόσληψη και η κατασκευή του ψηφιακού εαυτού, η μνήμη, η λήθη, η σχέση μηχανής και ανθρώπου.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Η Συμμορία Των Μάγων 2” στο STAR

Υπόθεση: Έναν χρόνο αφότου κατάφεραν να ξεγελάσουν το FBI, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τα μαγικά τους κόλπα σε στιλ Ρομπέν των Δασών, οι Τέσσερις Καβαλάρηδες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο για ένα θέαμα που ελπίζουν ότι θα ξεσκεπάσει τις ανήθικες πρακτικές ενός μεγιστάνα της τεχνολογίας, του Όουεν Κέις. Όμως, το σχέδιό τους αποτυγχάνει όταν ένας μυστηριώδης ξένος αποκαλύπτει επί σκηνής κάποια ευαίσθητα μυστικά της ομάδας των Μάγων.  Από τη Νέα Υόρκη οι Τέσσερις Καβαλάρηδες (με νέο γυναικείο μέλος στην παρέα τους) θα βρεθούν στο Μακάο. Εκεί, θα στριμωχθούν αρκούντως. Θα βρεθούν προ απροόπτων. Σχεδιάζουν να απαγκιστρωθούν με ένα μεγάλο κόλπο στο Λονδίνο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Θα τα καταφέρουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Η Αποκάλυψη και το Τέλος του κόσμου” στο COSMOTE TV HISTORY

Η ιδέα της Αποκάλυψης, ότι δηλαδή μια μέρα ο κόσμος μας θα πάψει να υπάρχει, έβρισκε πάντα ακροατήριο στη Δύση. Πότε, όμως, πρωτοεμφανίστηκε αυτός ο φόβος; Πώς έχει ‘μεταλλαχθεί’ μέσα στους αιώνες και πώς εκφράζεται σήμερα;

22:00 “Ήρωες της Αρχαίας Ελλάδας ” στο COSMOTE TV HISTORY

Ο Ιάσονας και οι Αργοναύτες. Ο ολυμπιονίκης Τζόναθαν Έντουαρντς ακολουθεί τον Ιάσονα στη συναρπαστική αναζήτηση για το ‘Χρυσόμαλλο Δέρας’, επιχειρώντας να ρίξει φως στα μυστικά του συγκεκριμένου μύθου και σε όσα αυτός μαρτυρά για την αρχαία ελληνική κοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b