MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 46: Η Μάρμω, με δόξα και τιμές, ανακηρύσσεται η νέα προσωρινή πρόεδρος του Πλατάνου στο νέο συμβούλιο του χωριού! Τα μέλη αποφασίζουν ομόφωνα να κηρύξουν πόλεμο στα εγγόνια του Βαγγέλα. Καταστρώνουν σατανικά σχέδια και κάνουν δύσκολη τη ζωή των Αθηναίων, ώστε να εγκαταλείψουν τον Πλάτανο και η κληρονομιά να μείνει στο χωριό. Ο Ηλίας ξεκινάει εμπάργκο στα εγγόνια προκαλώντας την οργή τους. Η Χρύσα επαναστατεί απέναντι στην Κική και εγκαταλείπει την οικογενειακή στέγη. Με ένα σακίδιο στην πλάτη, θα αναζητήσει νέο σπίτι.

Ο Τζώρτζης θα κλέψει μια σοκολάτα από το μαγαζί του Ηλία και ο Κανέλλος θα έρθει στο σπίτι του για να τον συλλάβει! Παράλληλα, η Μυρτώ ορκίζεται να εξιχνιάσει την απαγωγή του Τζώρτζη. Έναν κανακάρη τον έχει! Αναλαμβάνει δράση και ανακρίνει έναν προς έναν τους υπόπτους… Ποιος θα αποδειχτεί σκληρό καρύδι και ποιος θα λυγίσει; Τα εγγόνια, απελπισμένα από το εμπάργκο, θα αναζητήσουν εφόδια στο Φωτεινό, εκεί όμως θα τους περιμένουν δύο δολιοφθορείς με άγριες διαθέσεις!

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 63: Τα δημοσιεύματα για πιθανή ενοχή του Δήμου στο φόνο του Αντρέα δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον Δήμο, αλλά και υποψίες στον Δημήτρη για το ποιος μπορεί να διέρρευσε την πληροφορία. Η ομολογία της Εύας για την επίθεσή της στον Πέτρο έχει αναστατώσει όχι μόνο την Αλίκη και τον Φίλιππο, αλλά και την Λήδα που φοβάται ότι η νέα της ζωή με τον Φίλιππο έχει μόνο αντιπάλους. Η Νίκη, απελπισμένη απ’ το μέλλον που της επιφυλάσσει η κατηγορία για τον φόνο του Αντρέα, παίρνει μια απεγνωσμένη απόφαση, προκειμένου να δώσει η ίδια ένα τέλος στο δράμα της. Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, όταν νέα στοιχεία έρχονται στο φως που ενοχοποιούν τον Δήμο…

21:00 «Αγγελική» στον ALPΗA

Επεισόδιο 55-56: Ο Δημήτρης αρνείται να πάει στο τμήμα και να περάσει απ’ τη διαδικασία αναγνώρισης για δεύτερη φορά, o Βασίλης ωστόσο δεν του αφήνει επιλογή. Ο Τολέγας συναντιέται με τον Παύλο και του λέει ότι του στέλνει μηνύματα η Μαργαρίτα και ψάχνει εκδίκηση. Η Αθηνά δέχεται επίσκεψη από τον καινούργιο της γιατρό, ο δυναμικός χαρακτήρας και των δύο τους όμως τους οδηγεί σε σύγκρουση. Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει από το κτήμα των Ζάχων, ο Δημήτρης όμως τη σταματάει. Η Ελένη λέει όλη την αλήθεια στον Στέφανο για την σχέση της μητέρας της με τον Αργυρό. Ο Παύλος μπαίνει σε υποψίες όταν πετυχαίνει τυχαία τον Στέφανο με την Ελένη. Τέλος, ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου για την εμπλοκή της Τζένης στην απάτη του πατέρα της.

Ο Παύλος παλεύει από την μία να κλείσει την συμφωνία με τον Σταυριανό για να διατηρήσει την θέση του στην επιχείρηση και από την άλλη να ξανακερδίσει την Σοφία και την θέση του στο σπίτι. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Αθηνά τον μυστικό γάμο του με την Τζένη. Ο Μιχάλης φέρνει την Αγγελική αντιμέτωπη με τα αισθήματά της απέναντι στον Στέφανο και η σύγκρουσή τους επαναφέρει έναν παλιό δαίμονα του Μιχάλη. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Όλγα το αληθινό του πρόσωπο, δείχνοντάς της πως θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει κοντά του την Κατερίνα.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 119-120: Ολόκληρη η οικογένεια Καλλέργη πέφτει από τα σύννεφα μόλις ακούει τα συνταρακτικά νέα και ο Μάρκος βρίσκεται ξαφνικά μόνος του, καθώς όλοι του γυρνάνε την πλάτη. Παράλληλα, η Εύα με τον Νικηφόρο ακούνε την είδηση και αμέσως ανακρίνουν την Ολυμπία για να τους αποκαλύψει σε ποιον έδωσε την ηχογράφηση. Όπως ήταν αναμενόμενο η οικογένεια Αρώνη, αλλά κυρίως ο Άκης, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Στο μεταξύ, η Ναυσικά με τον Μιχαήλ έρχονται πιο κοντά με τον Νικηφόρο μετά από αυτό που έγινε. Η Αποστολία “ξεσπά” στα μαλλιά της και πάει στο κομμωτήριο για να κάνει μια ριζική αλλαγή. Ο Αιμίλιος στριμώχνει τον Σίμο και τον κατηγορεί ότι σαμποτάρει το κανάλι, γεγονός που ωθεί τους συνεργάτες σε έναν μεγάλο καυγά. Ο Μάρκος ξέρει ότι είναι βαθιά μπλεγμένος και ζητάει τη βοήθεια του Έκτορα, πέφτει όμως σε τοίχο. Λίγο αργότερα, η αστυνομία πάει στο γραφείο του Μάρκου και τον συλλαμβάνει.

Ο Μάρκος απολογείται σε ανακριτή κι εισαγγελέα και περιμένει. Η διοίκηση τον ξηλώνει από τη θέση του προέδρου της φαρμακευτικής. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να προστατευτεί από τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν στο σκάνδαλο ενώ ο Οδυσσέας του συμπαραστέκεται. Ο Έκτορας συνεχίζει να σκαλίζει το ένοχο παρελθόν του Αιμίλιου κι έρχεται σε επαφή με ανθρώπους του υπόκοσμου, προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες. Ο Άκης συνειδητοποιεί πως του λείπει η Αποστολία, ενώ εκείνη ψάχνει να βρει δουλειά σε εστιατόριο. Η Εύα κι ο Σίμος αποφασίζουν να στείλουν την Ολυμπία εσωτερική σε σχολείο στο Λονδίνο. Ο Αιμίλιος ανακοινώνει στην Ελισάβετ πως δεν θα παρουσιάζει πια το βραδινό δελτίο ειδήσεων, προκαλώντας την οργή της.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 61:  Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει. Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη. Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη. Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Μα Πως Τα Καταφέρνει” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η Κέιτ αφιερώνει τις μέρες της στη δουλειά της σε μια εταιρεία οικονομικής διαχείρισης στη Βοστώνη. Το βράδυ επιστρέφει σπίτι στον σύζυγό της Ρίτσαρντ, αρχιτέκτονα, και στα δύο μικρά τους παιδιά. Ίδια είναι η καθημερινότητα και για την καλύτερή της φίλη, Άλισον. Όταν η Κέιτ θα αναλάβει ένα νέο project το οποίο απαιτεί συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, ο Ρίτσαρντ επίσης κερδίζει μια νέα δουλειά, που τόσο πολύ ποθούσε και ο χρόνος τους πλέον είναι ελάχιστος. Η κατάσταση περιπλέκεται περισσότερο, όταν ο νέος συνέταιρος της Κέιτ, Τζακ, αρχίζει να εκφράζει ένα ενδιαφέρον γι’ αυτήν.

23:00 “Καταδίωξη Σε Δύο Ηπείρους” στον ALPHA

Υπόθεση: Μία Αμερικανίδα ζει στο Λονδίνο ως απεσταλμένη του State Department . Όταν το γραφείο της δέχεται βομβιστική επίθεση αυτή είναι η μόνη που επέζησε, παράλληλα όμως θεωρείται και ύποπτη για την τρομοκρατική ενέργεια. Ενώ η αστυνομία την αναζητά, η ίδια θα πρέπει να ανακαλύψει τους πραγματικούς ενόχους και να αποδείξει την αθωότητα της.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Μηχανή του Χρόνου” στο COSMOTE TV HISTORY

Έργα του Σχεδίου Μάρσαλ στην Ελλάδα. Με τα χρήματα που εισήλθαν στη χώρα μέσω του Σχεδίου Μάρσαλ, άρχισαν να τίθενται οι βάσεις για την ανάπτυξη των επόμενων ετών. Ο Χρίστος Βασιλόπουλος παρουσιάζει τα σημαντικά δημόσια έργα αλλά και τη δημιουργία μεγάλων οργανισμών.

21:00 “Θρύλοι των Γηπέδων” στο COSMOTE TV HISTORY

Επεισόδιο 13: Αντώνης Αντωνιάδης. Ο ‘Ψηλός’ του ελληνικού ποδοσφαίρου θυμάται την πορεία του στα γήπεδα, από την Ασπίδα Ξάνθης, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, μέχρι τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο αναδείχθηκε σε κορυφαίο σκόρερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b