MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Γιώργος Σαμπάνης σε μια live streaming συναυλία από την Ακτή Πειραιώς

Ο Γιώργος Σαμπάνης, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 21:00, θα βρεθεί με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» για ένα live streaming concert.

Monopoli Team

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου ένα μοναδικό «Δρόμος Superstar Voices Online Concert» θα προβληθεί σε live streaming μετάδοση, σε όλο τον κόσμο, το οποία θα μπορείτε να παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας!

Μπορεί να περάσαμε από χίλια κύματα και η χρονιά που διανύουμε να παραμένει ταραγμένη σαν «Άγρια Θάλασσα» αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης θα κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα και εμείς θα απολαύσουμε «Αυτό που Αγαπάμε»!

Ο Γιώργος Σαμπάνης, το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα βρεθεί με όλο του το μουσικό πλήρωμα στην «Ακτή Πειραιώς» και υπόσχεται να μας ταξιδέψει πίσω, στους γνώριμους…δρόμους της διασκέδασης, της παρέας και της ανεμελιάς, μέσα από ένα ανεπανάληπτο live streaming concert.

«Να ζήσεις μην ξεχνάς» θα μας τραγουδήσει, μαζί με παλιές και νέες επιτυχίες του, αλλά και τραγούδια που αγαπάει να μοιράζεται μαζί μας ο Γιώργος Σαμπάνης, υπενθυμίζοντας ότι η μουσική πάντα μας βοηθάει να «αποδράσουμε» και να νιώσουμε ζωντανοί, ακόμη και από σαλόνι σπιτιού μας!

Μπορεί οι συνθήκες να έχουν αλλάξει αλλά η δύναμη της μουσικής παραμένει η ίδια, αν όχι μεγαλύτερη και ο Γιώργος Σαμπάνης θα μας παρασύρει στον μαγικό της κόσμο. Και όλα αυτά για καλό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STEPS.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής: Όλες οι εκδηλώσεις που θα δούμε online και δωρεάν12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δρόμος Superstar Voices Online Concert

Εισιτήρια: 5 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: http://www.viva.gr

 

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b