MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Εκδόσεις Ψυχογιός: Διαδικτυακή live συζήτηση με συγγραφείς παιδικών βιβλίων

Οι συγγραφείς Ράνια Μπουμπούρη, Βέρα Πρατικάκη, Σοφία Αλεξίου και Χρήστος Δημόπουλος συνομιλούν, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, με την Mom Blogger Σωτηρία Μπιλιάνου, σε μια live διαδικτυακή συζήτηση από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Monopoli Team

Οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν, την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, στις 19:00, σε μια διαδικτυακή live συζήτηση με συγγραφείς παιδικών βιβλίων. Η Ράνια Μπουμπούρη, η Βέρα Πρατικάκη, η Σοφία Αλεξίου και ο Χρήστος Δημόπουλος συνομιλούν με τη Mom Blogger Σωτηρία Μπιλιάνου για τους ήρωες των βιβλίων τους, την πανδημία, και θα μοιραστούν μαζί μας απλές τεχνικές που θα βοηθήσουν τους γονείς να διαβάζουν παιδικά βιβλία στα παιδιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Κάθε συγγραφέας θα βρίσκεται live 15’. Συνδεθείτε με το προφίλ των εκδόσεων Ψυχογιός στο Instagram @psichogiosbooks ή το προφίλ της Mom Blogger @mylittleworld.gr και παρακολουθήστε live τη συζήτηση.

Λίγα λόγια για τη Ράνια Μπουμπούρη

Η Ράνια Μπουμπούρη είναι υπεύθυνη ύλης στον ιστότοπο diastixo.gr, επιμελήτρια εκδόσεων και μεταφράστρια.Γεννήθηκε το 1974 στο Καρπενήσι, όπου πέρασε ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια με πολλά γέλια και πολλούς καβγάδες με τις τέσσερις αδελφές της. Στις πανελλήνιες εξετάσεις πέρασε πρώτη στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., όπου αρίστευσε στα μαθήματα λόγου και φιλοσοφίας με καθηγητές τους Δ.Ν. Μαρωνίτη και Γ. Βώκο αντίστοιχα.
*Δείτε τα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Παραδοσιακά» ή hi-tech: Ποια παιχνίδια είναι καλύτερα για τα παιδιά σύμφωνα με τους ειδικούς;12.09.2018

Λίγα λόγια για τη Βέρα Πρατικάκη

H Βέρα Πρατικάκη γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Γουόρικ και της Οξφόρδης και Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι και του Ανατολικού Λονδίνου. Είναι Ψυχοθεραπεύτρια και Εισηγήτρια Σεμιναρίων Συμβουλευτικής Γονέων. Διατηρεί το δικό της γραφείο, όπου προσφέρει υπηρεσίες ψυχοθεραπείας (Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας και Κλινικής Υπνοθεραπείας) σε ενηλίκους και παιδιά.

Η μεγάλη της αγάπη είναι η συγγραφή βιβλίων για παιδιά. Το 2011 εξέδωσε το πρώτο της παιδικό παραμύθι, «Caterpillar Pauline», προσφέροντας όλα τα έσοδα στη φιλανθρωπική οργάνωση της Αγγλίας BeatBullying, και το επόμενο βιβλίο της ήταν «Τα Μυστικά της Βεντάλιας» (2015), το οποίο βασιζόταν στην έρευνα που έκανε κατά τη διάρκεια του μεταπτυχιακού της στην Οξφόρδη.
*Δείτε τα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός εδώ.

Λίγα λόγια για τη Σοφία Αλεξίου

Η Σοφία Αλεξίου τρελαίνεται για ταξίδια και βιβλία, που στο μυαλό της είναι το ίδιο και το αυτό! Στις σπουδές της πήρε γερές δόσεις φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας κι ασχολήθηκε με την εκπαίδευση, όπου γνώρισε πολλά παιδιά και ένιωσε τυχερή. Κάποια χρόνια μετά δοκίμασε και τη δημοσιογραφία. Έγραψε για ταξίδια, για ωραία φαγητά και συνεργάστηκε εθελοντικά με ΜΚΟ για τα παιδιά. Η ζωή τής χάρισε εμπειρίες, ανθρώπους που την αγαπούν και μία κόρη πολύ διασκεδαστική. Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο. Πιστεύει πως είναι σημαντικό να κυνηγάς τα όνειρά σου γιατί όλα στη ζωή είναι δυνατά, αν κάνεις εκείνο που αγαπάς.
*Δείτε τα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ο Γιος μας», του Βαγγέλη Μπέκα από τις εκδόσεις Ψυχογιός12.09.2018

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Δημόπουλο

Ο Χρήστος Δημόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Για δεκαπέντε χρόνια παρουσίαζε από την ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο». Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά. Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφορούν τα βιβλία του «Κατασκευές Από Το Ουράνιο Τόξο», «Μαθαίνω την Αλφάβητα σαν Ποίημα», «Μαθαίνω τους Αριθμούς σαν Ποίημα», «Μαθαίνω τα Σχήματα και τα Χρώματα σαν Ποίημα», «Μαθαίνω τα Επαγγέλματα σαν Ποίημα», «Μαθαίνω τους Μήνες και τις Εποχές σαν Ποίημα».

«Η Γοργόνα Ελισσώ», «Χριστούγεννα με τον Χρήστο», «Πάσχα με τον Χρήστο», «Ο Δράκος Ναπολέων», «Η Μάσκα του Βασιλιά – Οι Περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκηπίου 1», «Το Χαμένο Χειρόγραφο – Οι Περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκηπίου 2», «Οι Ουφ και ιι Φου», «Η Έβδομη Καρυάτιδα – Οι Περιπέτειες του ‘Ηπιου Θερμοκηπίου 3», «Κιβωτός και το Σπαθί του Στρατηλάτη – Οι Περιπέτειες του Ήπιου Θερμοκηπίου 4».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνδεθείτε με το προφίλ των εκδόσεων Ψυχογιός στο Instagram @psichogiosbooks ή το προφίλ της Mom Blogger @mylittleworld.gr και παρακολουθήστε live τη συζήτηση.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b