MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
20
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Η Billie Eilish ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η τραγουδίστρια ακύρωσε επίσημα την παγκόσμια περιοδεία της «When All Fall Asleep, Where Do We Go?» λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η Billie Eilish αποφάσισε να ακυρώσει και επίσημα την παγκόσμια περιοδεία της με τίτλο «When All Fall Asleep, Where Do We Go?», εξηγώντας ότι δεν υπήρχαν εναλλακτικές λύσεις.

Με ανάρτηση της στο Instagram, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Μακάρι να μπορούσα να σας έβλεπα στην περιοδεία φέτος. Μου έχει λείψει τόσο πολύ να παίζω για εσάς και να είμαι στη σκηνή, δεν μπορώ καν να το σκέφτομαι». Η τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Σκεφτήκαμε όσο το δυνατόν περισσότερα σενάρια για την περιοδεία, αλλά κανένα δεν είναι δυνατό και, αν και ξέρω ότι όλοι θέλετε να κρατήσετε τα εισιτήριά σας και τα vip pass, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους είναι για να πάρετε τα χρήματα πίσω το συντομότερο δυνατό.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Billie Eilish μιλά για τη νέα καλλιτεχνική της ταυτότητα (video)12.09.2018

Η Eilish συμβούλεψε όσους έχουν εισιτήρια να παρακολουθούν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το σημείο αγοράς τους για πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές χρημάτων και είπε ότι θα ενημερώσει τους θαυμαστές της όταν τα εισιτήρια θα αρχίσουν να πωλούνται για την επόμενη περιοδεία της.

Η Eilish κατάφερε να δώσει μόνο τρεις συναυλίες στην περιοδεία της το Μάρτιο, προτού αναβληθεί μέχρι νεωτέρας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Eilish έκανε μια ενημέρωση για το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της «When All All Fall Asleep, Where Do We Go?» στην ετήσια συνέντευξή της με το Vanity Fair.

«Αυτή τη στιγμή έχω ήδη γράψει 16 τραγούδια» είπε η τραγουδίστρια. «Εργαζόμαστε. Και μ’αρέσει πολύ».

«Νομίζω ότι ο Finneas και εγώ αρχίζουμε επιτέλους να μπαίνουμε σε μια σειρά.  Γράφουμε και τελειώνουμε τραγούδια πολύ γρήγορα», εξήγησε. «Είμαι πολύ καλύτερη πλέον σε αυτό. Μου αρέσει πολύ περισσότερο. Πραγματικά το απολαμβάνω τώρα περισσότερο από ποτέ», είπε σχετικά με τη συγγραφή τραγουδιών σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Sean Nicholas Savage, ποια είναι 5 τραγούδια που σε έχουν καθορίσει;
Μουσικά Νέα
Sani Festival 2026: Ο James Arthur για πρώτη φορά στον Λόφο της Σάνης
Μουσικά Νέα
Ο Kanye West θα δώσει μια καλοκαιρινή συναυλία στην Αλβανία
Μουσικά Νέα
13ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας: Άλλο ένα μουσικό τετραήμερο στους πρόποδες του Καλλίδρομου – Tο ολοκληρωμένο line-up
Μουσικά Νέα
Max Emanuel Cenčić και Καμεράτα στο Μέγαρο με ένα λαμπερό γκαλά μπαρόκ όπερας
Μουσικά Νέα
KOA: Λαμπερό Γκαλά Όπερας στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού
Εκδηλώσεις
Athens Pride 2026: Καριέρα, θέατρο, συμπερίληψη – Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας 19-24/5
Μουσικά Νέα
“Libre en chantant”: Η Όλγα Βενέτη επιστρέφει με ένα τραγούδι-ύμνο στην ελευθερία
Μουσικά Νέα
Slimane: Ξανά στην Αθήνα ο Γάλλος ερμηνευτής
Μουσικά Νέα
Φεστιβάλ Κοινοτικών Χορωδιών: 63 σχήματα από όλη την Ελλάδα σε μια μεγάλη γιορτή στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο
Μουσικά Νέα
O Akylas «κατακτά» το Spotify
Θεατρικά Νέα
Συναυλίες, παραστάσεις, αφιέρωμα στον Μίνω Βολανάκη: Το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στη Σκιά των Βράχων 2026