MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα 10 πιο εντυπωσιακά ποδήλατα στον κόσμο

Δείτε τα 10 πιο εντυπωσιακά – σχεδιαστικά – ποδήλατα, με εξαιρετικές επιδόσεις σε διαφορετικούς τομείς το καθένα.

Monopoli Team

Άλλοι το χρησιμοποιούν για διασκέδαση, άλλοι για γυμναστική και άλλοι ως μέσο μετακίνησης. Όποια και αν είναι η χρήση που κάνει ο καθένας, η επιλογή του ιδανικού ποδηλάτου αποτελεί προσωπική επιλογή. Άλλοι αναζητούν αντοχές υλικού, άλλοι ένα όχημα που να μην “λαχανιάζει” σε μεγάλες αποστάσεις και άλλοι δύο τροχούς, που να μην «λυγίζουν» στις ανωμαλίες του δρόμου.

Διαλέξαμε για εσάς δέκα από τα εντυπωσιακότερα – σχεδιαστικά – ποδήλατα, με εξαιρετικές επιδόσεις σε διαφορετικούς τομείς το καθένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟδηγός επιβίωσης για το ποδήλατο την πόλη: Τα αυτονόητα12.09.2018

BSG Wood.b Duomatic

Η γραμμή ποδηλάτων του Γάλλου κατασκευαστή BSG’S Wood.b συνδυάζει τα πρόσθετα μεταλλικά κομμάτια με ξύλο φλαμουριάς. Το συγκεκριμένο ποδήλατο της BSG μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης παρά με μέσο μεταφοράς, ενώ παράλληλα υπόσχεται εξαιρετικές αντοχές. Η χρήση βαμμένου αλουμινίου είναι ο λόγος που ζυγίζει μόνο 15 κιλά.
Προέλευση: Γαλλία

Pashley Parabike

Ο έμπειρος Άγγλος κατασκευαστής ποδηλάτων, Pashley, είναι γνωστός για τα κλασικά του ποδήλατα με κουδουνάκια, αναρτήσεις ελατηρίου κάτω από την σέλα και μεγάλα καλάθια στο μπροστινό μέρος. Μας θυμίζει το δίκυκλο με ονομασία Airborne της εποχής του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο έφεραν οι Άγγλοι αλεξιπτωτιστές στην ηττημένη Γαλλία το 1940.
Προέλευση: Αγγλία

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟδηγός επιβίωσης για το ποδήλατο την πόλη: Σωστή τοποθέτηση στο δρόμο12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b