MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Greek Freak: Η Disney ετοιμάζει ταινία για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η νέα ταινία της Disney θα αφηγείται την πραγματική ιστορία ζωής του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από μετανάστης στην Ελλάδα σε MVP στο NBA.

Γιάννης Αντετοκούνμπο για καμπάνια της Nike
Γιάννης Αντετοκούνμπο για καμπάνια της Nike
Monopoli Team

Χτες το βράδυ ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η Disney πρόκειται να γυρίσει ταινία για την ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η οποία φυσικά θα έχει τον τίτλο “Greek Freak”. Μάλιστα, πρόκειται για μία live action ταινία που θα φιλοξενηθεί στην πλατφόρμα της Disney, το Disney+, και θα εμπνέεται από την πραγματική ιστορία του MVP και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ήδη βρεθεί ο σκηνοθέτης της ταινίας, που δεν είναι άλλος από τον Νιγηριανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Akin Omotoso (“Vaya”), ενώ σεναριογράφος θα είναι ο Amesh Amel (“Ο Δικός της Πόλεμος”) και παραγωγός ο Bernie Goldman (“300”).

Λέγεται ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν εντός του 2021 τόσο στην Ελλάδα, όπου μεγάλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Twitter ο “Greek Freak” αποκάλυψε ότι έχει ήδη ξεκινήσει το κάστινγκ για την ταινία. Αστειευόμενος έγραψε: “Η Disney ετοιμάζει ταινία βασισμένη στην ιστορία της οικογένειας μου και ψάχνει ηθοποιούς να παίξουν εμένα και τον αδερφό μου, τον Θανάση, στα νεότερα μας χρόνια. Δεν χρειάζεστε εμπειρία! Βοηθάει αν μοιάζετε στα όμορφα αγόρια που βλέπετε παρακάτω σε φωτογραφίες και έχετε κάποια εμπειρία με το μπάσκετ. Διαδώστε την είδηση!”

Λέγεται ότι η ταινία θα επικεντρώνεται στο πώς η οικογένεια Αντετοκούνμπο βασιζόταν στην πίστη, την αποφασιστικότητα και τον δυνατό δεσμό τους για να επιβιώσουν ως φτωχοί μετανάστες στην Ελλάδα και να καταφέρουν τελικά να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Αντετοκούνμπο: “‘Ηταν δύσκολο να είσαι μάυρος σε μία χώρα λευκών”12.09.2018

Πάντως, το περσινό ντοκιμαντέρ που είχε προβάλλει το NBA TV, με τίτλο «Finding Giannis», ήταν άκρως συγκινητικό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b