MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Barack Obama, η Michelle και οι καλύτερες στιγμές τους, σ’ ένα podcast

Ξεχωρίζουμε τις 7 καλύτερες και πιο γλυκές στιγμές του Barak Obama και της Michelle στο πρώτο τους κοινό podcast.

Monopoli Team

Πριν από δύο εβδομάδες ανακοινώθηκε πως η Michelle Obama ξεκινάει το δικό της podcast. Πρώτος της καλεσμένος ήταν ο σύζυγός της και πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Barack Obama. O τρόπος που συζητούσαν για άλλους ανθρώπους αλλά και για τους ίδιους ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. Οι απαιτήσεις ήταν σίγουρα υψηλές και μπορούμε να πούμε πως ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω. Η συζήτησή τους πάντως μας επιβεβαίωσε – για ακόμη μία φορά – πόσο ταιριαστοί είναι. Παρακάτω σας έχουμε μία λίστα με τις 7 καλύτερες στιγμές τους.

#1 Τα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα

Στα πρώτα 8 δευτερόλεπτα το ζευγάρι υπενθύμισε στους ακροατές που παρακολουθούσαν το podcast πόσο τους αγαπάνε. Αυτό αποτέλεσε μία κίνηση ανακούφισης για όσους υποφέρουν από την υγειονομική κρίση και από όσα δυσάρεστα έχουν ζήσει τον τελευταίο καιρό.

#2 Η αστεία εισαγωγή του Barack Obama

Κάτι που σίγουρα μας αρέσει σε αυτό το ζευγάρι είναι το χιούμορ και η εναλλαγή σοβαρού με αστείου ύφους. «Σε περίπτωση που δεν αναγνωρίζετε αυτή τη φωνή, αυτός είναι ο σύζυγός μου, ο Barack Obama» είπε η Michelle και ο Barack Obama απάντησε: «Αυτός είμαι εγώ».

#3 Η συζήτηση για τις κοινές τους εμπειρίες και το πώς μεγάλωσαν μαζί

Ο Barack Obama μίλησε για τις θυσίες των γονιών του, προκαλώντας συγκίνηση. «Αυτό που μοιραστήκαμε ήταν το ότι οι οικογένειές μας είχαν κοινές αντιλήψεις για το πώς να μεγαλώσουν τα παιδιά, νιώσαμε και οι δύο ότι οι γονείς μας έκαναν θυσίες για εμάς, μας αγαπούσαν και μας υποστήριζαν», είπε χαρακτηριστικά.

#4 Η Michelle μίλησε για έναν από τους λόγους που ερωτεύτηκε τον σύζυγό της

Μία στιγμή που θα θυμόμαστε σίγουρα. Η Michelle ανέφερε με τον πιο γλυκό τρόπο έναν λόγο που ερωτεύτηκε το σύζυγό της: «Είσαι γλυκός, αλλά ξέρεις… Ένας απ’ τους λόγους που σε ερωτεύτηκα είναι το ότι έχεις ως αρχή σου ότι είμαστε ο ένας ο φύλακας άγγελος του άλλου.»

#5 Η δήλωση του Barack για το ότι μεγαλώνοντας συνειδητοποίησε πως η ευτυχία έρχεται όταν βοηθάς τους άλλους να πετύχουν

«Νομίζω ότι κατάλαβα όταν πήγα στο σχολείο ότι αν κυνηγάω τη δική μου επιτυχία, κατά κάποιον τρόπο θα καταλήξω μόνος και δυστυχισμένος.»

#6 Η Michelle για το σπίτι που θα ήθελε να έχει ως παιδί

«Ήθελα σκάλες και αυτοκίνητο με πολλά καθίσματα» είπε με ενθουσιασμό η Michelle και ο Barack της απαντάει χιουμοριστικά «Αυτό και αν είναι επιτυχία τότε».

#7 Η συγκινητική στιγμή της Michelle όταν μιλά για τους παππούδες της

«Πολλοί ηλικιωμένοι ζούνε με κάποιον με τον οποίο μοιράζονται έξοδα, σπίτια και καθήκοντα στο μεγάλωμα των παιδιών. Αυτό ακριβώς είναι το συναίσθημα της αγάπης και της στήριξης που προσφέρεις στην οικογένειά σου.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Madonna υποστηρίζει ψεύτικη θεραπεία για τον κορoνοϊό και το Instagram αντιδρά12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b