MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 17 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

21:00, «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 21: Ο Μιχάλης εξηγεί στην Αγγελική ποιος είναι ο τέταρτος που ήταν το βράδυ του βιασμού της μαζί με τους Αργυρούς και η Αγγελική του ανακοινώνει ότι θα ψάξει να τον βρει. Η Αθηνά διώχνει τον αστυνόμο Μακρή και στη συνέχεια πιέζει τον Δημήτρη να της πει πού ήταν και τι έκανε το προηγούμενο βράδυ. Ο Γιωργάκης αρχίζει να δείχνει έντονα την δυσαρέσκεια του για την σχέση της Σοφίας με τον Χάρη. Η Τζένη τηλεφωνεί στην Αγγελική και την παρακαλεί τώρα που παντρεύτηκε με τον Στέφανο να τους αφήσει ήσυχους.

Ο Παύλος στριμώχνει την Αγγελική το βράδυ στην κουζίνα με ερωτική διάθεση πράγμα που κάνει μεγαλύτερη την ανάγκη της για εκδίκηση. Ο Στέφανος λαμβάνει ανώνυμο μήνυμα από την Αγγελική και μαθαίνει την αλήθεια για τον Παύλο σε σχέση με την απάτη του Χανδρινού. Ο Δημήτρης, ύστερα από απαίτηση της Αθηνάς, πηγαίνει στο γραφείο του αστυνόμου Μακρή και μαθαίνει κάτι που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

20:00, «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 44: Η σύλληψη του Μάνου αναγκάζει τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο. Η Νέλλη προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί απ’ την κατάσταση για να σώσει τον εαυτό της, αλλά είναι παγιδευμένη. Η Νίκη θα φτάσει να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το γιο της. Ο Ντίνος χαμογελά επιτέλους αγκαλιά με την Λένα λίγο πριν την αθωότητα του. Οι καταθέσεις της Μάρθας και της Εύας είναι καθοριστικές για εκείνον. Ο Δήμος ανακαλύπτει αυτό που φοβόταν για την Νίκη. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων που πλέον είναι σίγουρος ότι είναι και ο δολοφόνος της Αγγελικής. Μαζί με την Λήδα θα δουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και θα εντοπίσουν μια λεπτομέρεια που δεν είχαν παρατηρήσει νωρίτερα. Η Λήδα θα ανακαλύψει κατά λάθος το ζητούμενο στοιχείο, εκεί όμως που δεν το περίμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗλιάνα Παπαγεωργίου: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την παρουσιάστρια και μοντέλο12.09.2018

20:00, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 27: Ο Παναγής, φορτισμένος, καταλήγει να έχει ένα έντονο ξέσπασμα απέναντι στην Κατερίνα, ζητώντας της να κρατηθεί μακριά του. Η Μυρτώ επεμβαίνει για λογαριασμό του Στάθη και ο Κανέλλος τον αφήνει ελεύθερο. Η Μυρτώ, όμως, έχει σκοπό να μην αφήσει αυτή την εκδούλευση να πάει χαμένη! Τη Χρύσα την τρώνε οι τύψεις για το ανώνυμο τηλεφώνημα, μιας και ήταν αυτό που κόστισε τελικά στον Παναγή τη θέση του στο Δασαρχείο. Θα καταφέρει, άραγε, να αποκαλύψει την αλήθεια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους πριν να είναι αργά;

Ο Σίμος αντιλαμβάνεται ότι ο πατέρας του σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το σκάνδαλο με τη διαθεσιμότητα του Παναγή, για να κερδίσει τις εκλογές, οπότε συντάσσεται με την Τούλα και την Καλλιόπη εναντίον του Ηλία και της Βαρβάρας. Ο διοικητής συναντά τον Παναγή και του προτείνει μετάθεση στη Φλώρινα, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στο χωριό. Η διορία για ν’ αποφασίσει αν θα τη δεχτεί είναι ώς το τέλος της ημέρας. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, ο Παναγής, είναι ότι η αποδοχή της δυσμενούς μετάθεσής του στη Φλώρινα εξυπηρετεί τα ύπουλα σχέδια του διοικητή, που μόνο με την απομάκρυνση του Παναγή από τον Πλάτανο μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή.

21:οο, «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 16:  Ο τυφώνας καλά κρατεί κι όλοι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο με παρέα τον χειρότερό τους εφιάλτη. Γλυκερία και Γούλας έχουν μείνει μόνοι μετά την βόμβα που άφησε ο Έλτον για τα κρυφά της συναισθήματα, ενώ εκείνος αγνοείται στην αναζήτησή του για την τοποθεσία της χαλασμένης γεννήτριας. Η Ναταλία προσπαθεί να δικαιολογήσει την “λίστα” που έφτιαξε με τα καλά και τα κακά του Σκορδά κι ανοίγει διπλό μέτωπο με τον ζηλιάρη γιο της και το θιγμένο της “αμόρε”. Αλλά ένα μήνυμα απ’ τον έξω κόσμο θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες. Ο ανασφαλής Καρυπίδης παλεύει να μην πιέσει άλλο την Φραντζέσκα, αλλά οι παρεμβάσεις του Φίλη που την έχει δει “προξενήτρα” δεν βοηθούν καθόλου. Την ίδια ώρα, ο Πανδής βγάζει τα καταπιεσμένα εσώψυχά του στον Ταξίαρχο ενώ ο Δαλέκας κι ο Αντύπας εξορμούν μες στον τυφώνα για να βρουν φάρμακο για τον δηλητηριασμένο Παπανίδη.

22:00, «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 46:  Η Ελένη συντετριμμένη απ’ το θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με το Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη όμως έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα. Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με το Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Βασιλώττος: Ποιος είναι ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες»;12.09.2018

ΤΑΙΝΙΑ

23:00, «Στα όρια του Αύριο» στον ALPHA

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Φαντασία

Υπόθεση: Όταν η Γη δέχεται επίθεση από ανίκητους εξωγήινους, καμία στρατιωτική μονάδα στον κόσμο δεν μπορεί μα τους νικήσει. Ο αξιωματικός William Cage τίθεται σε αποστολή αυτοκτονίας. «Παγιδευμένος» σε μια μηχανή του χρόνου ο William ζει τον αγώνα του κατά τον εξωγήινων και του θανάτου του ξανά και ξανά. Ωστόσο οι ικανότητες του βελτιώνονται κάθε φορά, φέρνοντας αυτόν και τη σύντροφο του πιο κοντά στο να νικήσουν τους εξωγήινους.

ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00, «Μηχανή του Χρόνου» στο Cosmote TV History

Η  «Μηχανή του Χρόνου» είναι μια δημοσιογραφική προσπάθεια που ταξιδεύει στην ιστορία, διερευνά σημαντικά γεγονότα και παρουσιάζει άγνωστες πλευρές απο την ζωή ανθρώπων που αξίζει να γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους. Με τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις: 15 προτάσεις για την εβδομάδα 16-22 Νοεμβρίου12.09.2018

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

21:00, «Τα Άλλα Πολυτεχνία» στην ΕΡΤ2

Επετειακό αφιέρωμα του 1982 με θέμα το χρονικό της κατάληψης του Πολυτεχνείου της Αθήνας εξετάζοντας ταυτόχρονα τις παράλληλες εξεγέρσεις στην Πάτρα, τα Γιάννενα και τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b