MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Μουσική online: 8 συναυλίες σε livestream για τον Νοέμβριο

8 livestream συναυλίες από αγαπημένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες που θα απολαύσουμε από τις οθόνες μας, όσο καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας.

Monopoli Team

Όπως και στο πρώτο lockdown, έτσι και αυτή τη φορά ψάχνουμε απεγνωσμένα τρόπο να διασκεδάσουμε ακόμα κι αν είμαστε στο σπίτι. Ποιος καλύτερος τρόπος από το να ακούσουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια, από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, και μάλιστα σε live ερμηνείες;

Αυτό μάλλον σκέφτηκαν πολλοί τραγουδιστές, της Ελλάδας και του εξωτερικού, που αποφάσισαν να συμμετέχουν σε livestream συναυλίες, τις οποίες εμείς μπορούμε να απολαύσουμε από την άλλη πλευρά του πλανήτη -ή της πόλης- με ένα μόνο κλικ.

Όσο, λοιπόν, εμείς καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας, μερικοί από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές θα τραγουδούν για εμάς μέσα από livestream συνδέσεις, που θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε από τις οθόνες μας. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί μέχρι τώρα, σε μία λίστα που συνεχώς θα ανανεώνεται.

18 Νοεμβρίου

Major Lazer

Το κορυφαίο dance συγκρότημα του πλανήτη που μας έκανε να χορεύουμε με επιτυχίες, όπως το “Lean On” και το “Light it Up”, θα αναβιώσει την παγκόσμια περιοδεία του με μία livestream συναυλία στην πλατφόρμα του Facebook, Oculus Venues, η οποία μάλιστα θα είναι σε μορφή εικονικής πραγματικότητας. Με την νέα τεχνολογία, ArcRunner, που φέρνει το VR στις συναυλίες, οι Diplo, Walshy Fire και Ape Drums, δηλαδή οι Major Lazer, θα δώσουν μία μοναδική συναυλία, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στις 4 το πρωί ώρα Ελλάδος. Η  πρόσβαση  στο live είναι δωρεάν.

Burna Boy

Την ίδια μέρα, ο Νιγηριανός Burna Boy, που είχαμε απολαύσει πάλι μέσω livestream στο φετινό Summer Nostos Festival RetroFuture, μας υποδέχεται αυτή τη φορά, σε ένα παγκόσμιο livestream show από το Λονδίνο, στο οποίο θα απολαύσουμε επιτυχίες του, όπως το “Wonderful” και το “Real Life”. Όπως οι Major Lazer, έτσι και ο Burna Boy θα δοκιμάσει την VR εμπειρία, σε ένα “εμβυθιστικό” show εικονικής πραγματικότητας.
Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ, ώρα Ελλάδος. Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

Venture Into Cures από τον Eddie Vedder

Η Billie Eilish, ο Willie Nelson, ο Adam Levine των Maroon 5, και πολλοί άλλοι, θα συμμετάσχουν στο ψηφιακό event του τραγουδιστή των Pearl Jam, με τίτλο “Venture Into Cures”. Οι συναυλίες θα έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού έχουν ως στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για μία σπάνια γενετική πάθηση, που ονομάζεται Πομφολυγώδης Επιδερμόλυση. Κατά τη διάρκεια του event, ο Eddie Vedder θα μας συστήσει το νέο του τραγούδι, με τίτλο “Matter of Time”, ενώ θα ερμηνεύσει μία νέα εκδοχή του “Say Hi”. Το show ξεκινά στις 3 το πρωί, ώρα Ελλάδος. Θα εμφανιστούν και ηθοποιοί, όπως ο Chris Hemsworth, ο Adam Sandler, ο Bradley Cooper και άλλοι.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

22 Νοεμβρίου

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ With Full Band από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 21.00, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ο ταλαντούχος ράπερ με το τεράστιο διαδικτυακό following, έρχεται στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) για μια δυνατή συναυλία στο πλαίσιο της σειράς Μusic Escapades. Στο πλαίσιο των νέων μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του covid-19, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία κοινού και θα μεταδοθεί μέσω live streaming στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ, στη σελίδα του στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

24 Νοεμβρίου

Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής και Γιώργος Πέτρου στο Μέγαρο

Οι Μουσικοί της Καμεράτας – Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής σε όργανα εποχής και ο διεθνώς καταξιωμένος αρχιμουσικός Γιώργος Πέτρου παρουσιάζουν για πρώτη φορά τα περίφημα Έξι Concerti Grossi, έργο 3 του George Frideric Händel. Το φημισμένο σύνολο και ο μαέστρος του, ο οποίος είναι επίσης καλλιτεχνικός διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Händel στο Γκαίτινγκεν της Γερμανίας, θεωρούνται ιδανικοί ερμηνευτές των έργων του σπουδαίου προκλασικού συνθέτη και έχουν προσεγγίσει κατά καιρούς, με μεγάλη επιτυχία, γνωστές και άγνωστες πτυχές του έργου του («Messiah», «Alcina», «Theodora», «Alessandro» κ.ά.). Μάλιστα, ο ψηφιακός δίσκος «Alessandro» απέσπασε το βραβείο καλύτερης ηχογράφησης λυρικού έργου για το 2013, ενώ, το 2018, ο Γιώργος Πέτρου ήταν υποψήφιος για Grammy στην κατηγορία «Καλύτερη ηχογράφηση για όπερα» για την ερμηνεία του στον «Ottone» του Händel.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜegaron Online: Συναυλίες και παραστάσεις με δωρεάν live streaming από το Μέγαρο Μουσικής12.09.2018

27 Νοεμβρίου

Studio 2054-Dua Lipa

Η Dua Lipa προσφέρει στους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο μία πολυδιάστατη live εμπειρία που αποκαλεί “Studio 2054”. Η συναυλία θα περιλαμβάνει ειδικούς καλεσμένους, ενώ η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τραγούδια τόσο από το τελευταίο της άλμπουμ, “Future Nostalgia”, όσο και από το ντεμπούτο της “Studio 2504”. Το show θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 12:30 το βράδυ, ώρα Ελλάδος.
Εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

29 Νοεμβρίου

Τα «Ηλεκτρικά» των ΠΥΞ ΛΑΞ

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:00, η μπάντα που έβαλε λόγια στα συναισθήματά μας, θα παρουσιάσει μία live streaming παράσταση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, με ηλεκτρικό ήχο, αναμνήσεις αλλά και ανάγκη για σμίξιμο – έστω και από απόσταση – καθώς οι Πυξ Λαξ θα παρακολουθούν ζωντανά από το θέατρο «Χώρος» τα σχόλια που θα μπορούν να στείλουν οι ακροατές μέσω της πλατφόρμας του live streaming. Εισιτήρια εδώ.

1 Δεκεμβρίου

Φοίβος Δεληβοριάς: Έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου στο ΚΠΙΣΝ

Φέτος, και για πρώτη φορά λόγω των συνθηκών, ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει στις οθόνες μας. Όλοι, όπου κι αν βρίσκονται, θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία των Χριστουγέννων, αφού ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει ψηφιακά μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.SNFCC.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook. Στη φετινή εκδήλωση οικοδεσπότης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς που θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online παράσταση εμπνευσμένη από την πολυαγαπημένη «Ταράτσα του Φοίβου» και ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Η μοναδική γιορτή θα μεταδοθεί μέσω live streaming την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στις 19:00.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b