MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΤΖΕΝΤΑ

Online Agenda: Ταινίες, παραστάσεις, συναυλίες που βλέπουμε διαδικτυακά, σήμερα 13/11

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για εκδηλώσεις που μπορείτε να δείτε διαδικτυακά σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020.

«Αντιγόνη / Lonely Planet» από το Ίδρυμα Ωνάση
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Αντιγόνη / Lonely Planet» από το Ίδρυμα Ωνάση

Από την Κυριακή 8 Νοεμβρίου η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση προβάλλει διαδικτυακά μέσα από το ψηφιακό κανάλι της τη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη / Lonely Planet» της Λένας Κιτσοπούλου. Η πρώτη εκδοχή της παράστασης παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ του OnassisUSA, AntigoneNow, στη Νέα Υόρκη το 2016. Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.
Παρασκευή 13/11, διαθέσιμη όλο το 24ωρο
Δωρεάν
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑντιγόνη Lonely planet της Λένας Κιτσοπούλου- ψηφιακή πρεμιέρα σήμερα στο κανάλι της Στέγης12.09.2018

Schaubühne του Βερολίνου

Η Βερολινέζικη Schaubühne ανεβάζει διαδικτυακά θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη πρόσβαση στην πλατφόρμα της. Σήμερα συνεχίζεται η προβολή της παράστασης «An Enemy of the People», σε σκηνοθεσία του Τόμας Οστερμάιερ και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 18.00.
Παρασκευή 13/11, διαθέσιμη μέχρι τις 18.00
Ελεύθερη πρόσβαση
Με αγγλικούς ή γαλλικούς υπότιτλους
Δείτε την παράσταση εδώ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Αφιέρωμα στον Γιάννη Χρήστου από το Megaron Online

Γιάννης Χρήστου

Στο δεύτερο live streaming, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, παρουσιάζεται διαδικτυακά η παράσταση με τίτλο «JCh68», η οποία πραγματοποιείται με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από τον αιφνίδιο θάνατο του Γιάννη Χρήστου, τον Ιανουάριο του 1970. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τιμά τη μνήμη του σπουδαίου έλληνα συνθέτη της Διασποράς με ένα Αφιέρωμα στο έργο του, το πρώτο μέρος του οποίου επικεντρώθηκε σε σπάνιες συμφωνικές συνθέσεις του. Στο δεύτερο μέρος του Αφιερώματος περιλαμβάνονται τρία από τα κυριότερα έργα της πιο θεατρικής και εσωτερικής περιόδου του Γ. Χρήστου που γράφτηκαν όλα το 1968: Αναπαράστασις Ι – Ο Βαρύτονος «ἄστρων κάτοιδα νυκτέρων ὁμήγυριν», για βαρύτονο, βιόλα και ενόργανο σύνολο και Αναπαράστασις ΙΙΙ – Ο Πιανίστας για ηθοποιό ενόργανο σύνολο και μαγνητοταινίες.
Παρασκευή 13/11, 20.30
Δωρεάν
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συναυλία εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜegaron Online: Συναυλίες και παραστάσεις με δωρεάν live streaming από το Μέγαρο Μουσικής12.09.2018

«Νέες σινεφιλίες: Το πνεύμα αντίστασης του άλλου ισπανικού κινηματογράφου»

ΣΙΝΕΜΑ

«Νέες σινεφιλίες: Το πνεύμα αντίστασης του άλλου ισπανικού κινηματογράφου»

To Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, την Πρεσβεία της Ισπανίας, το Φεστιβάλ της Σεβίλλης και το Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας (FeCHA), παρουσιάζει τον κύκλο σύγχρονου ισπανικού κινηματογράφου «Νέες σινεφιλίες: Το πνεύμα αντίστασης του άλλου ισπανικού κινηματογράφου». Οι ταινίες του κύκλου προβάλλονται online κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου από τις 21:00 και θα είναι διαθέσιμες για 48 ώρες. Όλες οι ταινίες διαθέτουν ελληνικούς υπότιτλους. Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή 15/11 προβάλλεται η ταινία «Συνάντηση με μια γυναίκα» (2017), της Mónica Rovira.
Παρασκευή 13/11 έως Κυριακή 15/11, 21.00
Δωρεάν
Δείτε την ταινία εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Νέες σινεφιλίες»: Νοέμβριος με δωρεάν, online προβολές ισπανικών ανεξάρτητων ταινιών12.09.2018
διαδικτυακά

61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης επιστρέφει διαδικτυακά και παρουσιάζει 177 ταινίες από όλο τον κόσμο, ανατρεπτικούς δημιουργούς, συναρπαστικά αφιερώματα. Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου. Σήμερα μπορείτε να συμμετέχετε σε διαδικτυακή συζήτηση με τους σκηνοθέτες από τις ταινίες του προγράμματος.
Παρασκευή 13/11, διαθέσιμο όλο το 24ωρο
Δείτε το Φεστιβάλ εδώ.
Για τις συζητήσεις με τους σκηνοθέτες πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDirectors’ Corner: Γνωρίζουμε τους σκηνοθέτες του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης12.09.2018

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

72 Hours Onassis Channel Live

Σε αυτό το livestreaming, δεν ξέρετε τι να περιμένετε. Πατήστε play σε μια απρόβλεπτη ζωντανή εμπειρία στο YouTube του Ιδρύματος Ωνάση. Για 72 ώρες ασταμάτητα, με υλικό σε πρώτη προβολή, αποκλειστικές συνεντεύξεις, backstage, καμπάνιες επικοινωνίας, αυθόρμητα βίντεο από τα κινητά της ομάδας της Στέγης, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που ζητήσατε να ξαναδείτε, αποκλειστικό περιεχόμενο, highlights και, φυσικά, live chat. Για πρώτη φορά, χωρίς playlist ή πρόγραμμα, συντονιστείτε στο ψηφιακό κανάλι, αναμετρηθείτε με τις πιθανότητες και ζήστε αναπάντεχες ψηφιακές συναντήσεις για τρεις ολόκληρες μέρες και νύχτες.
Τετάρτη 11/11 – Σάββατο 14/11, 21.00
Δωρεάν
Δείτε το ψηφιακό κανάλι εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWe stay close, not closed: Δωρεάν παραστάσεις και live αναμεταδόσεις στο ψηφιακό κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση12.09.2018
διαδικτυακά

Φθινόπωρο all’italiana OnLine

«Φθινόπωρο all’italiana OnLine» από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σας προσκαλούν σε μια φθινοπωρινή περίοδο πλούσια σε online εκδηλώσεις με επίκεντρο τον ιταλικό πολιτισμό, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia – Ελλάδα και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL. Μέσα σε εννέα εβδομάδες, από τις 9 Οκτωβρίου μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2020 θα διατίθενται ηλεκτρονικά σε όλη την ελληνική επικράτεια διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις σχετικά με τη μουσική, το σινεμά, το θέατρο, το χορό, τη μαγειρική, τη μόδα και το ντιζάιν. Σήμερα θα προβληθούν οι εκδηλώσεις «Ο Μορικόνε του Τορνατόρε: Σινεμά Ο Παράδεισος», «Aterballetto: The other side» και «Μεγάλοι γαστρονόμοι: Γουαλτιέρο Μαρκέσι, The Great Italian». Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.
Παρασκευή 13/11, διαθέσιμες όλο το 24ωρο
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOnline εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις: 11 προτάσεις για την εβδομάδα 9-15 Νοεμβρίου12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b