MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

22:00 «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 9: Η Μαίρη αναλαμβάνει περισσότερη δουλειά στο σπίτι από ένα μεγάλο μαγαζί, γεγονός που διαταράσσει τη σχέση της με τον Στέλιο, ο οποίος νιώθει να απειλείται από την επιτυχία της γυναίκας του. Η γνωριμία της Ελπίδας μ’ έναν μεγαλύτερό της άντρα αναστατώνει τη σχέση της με τον Ντέμη, ενώ ο Αντώνης γνωρίζει τη Μάρθα στον πατέρα του. Ο κυρ Νίκος δείχνει να είναι πολύ άρρωστος και μια σειρά από απανωτές παρεξηγήσεις αποκαλύπτουν μια αναπάντεχη πτυχή της Ερμιόνης. Ο Στέλιος περιμένει με αγωνία μια προαγωγή στο υπουργείο κι ο μικρός Άγγελος αποφασίζει να ασκήσει τα προσκοπικά του καθήκοντα και να σώσει τη ζωή του ομαδάρχη του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλει τα μεγάλα μέσα.

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 24: Το φάντασμα του Βαγγέλα περιπλανιέται στον Πλάτανο! Ή, τουλάχιστον, αυτό πιστεύει ο Παρασκευάς, που βλέπει στο δάσος τον Στάθη με τα ρούχα του πατέρα του. Η παράνομη δραστηριότητα του Στάθη, όμως, κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί και να βρεθεί δεμένος χειροπόδαρα. Ο Παρασκευάς ενημερώνει τον Παναγή να έρθει να διαπιστώσει, με τα ίδια του τα μάτια, την ύπαρξη του φαντάσματος! Θα τον πιάσει, άραγε, στα πράσα ο Παναγής; Ο Ηλίας θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του τον Χαραλάμπη, εκμεταλλευόμενος τον πρόσφατο τσακωμό του με τον Παρασκευά.

Ένα τυχαίο τηλεφώνημα αποκαλύπτει στη Φιλιώ πως κάποιον λάκκο έχει φάβα για τον Ασημάκη. Ποια θα είναι η αντίδραση της Καλλιόπης, όταν μάθει ότι ο μουσαφίρης της την έχει φλομώσει στο ψέμα; Η νυφική φωτογράφιση του Κανέλλου και της Χρύσας στο ευχόδεντρο για το πρότζεκτ της Τζένης πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Την ίδια ώρα  οι υποψίες της Κατερίνας για τις παράξενες κινήσεις του πατέρα της στο δάσος μεγαλώνουν. Ο Παρασκευάς θα πάρει μια μεγάλη απόφαση εν βρασμώ, που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Πλάτανο, ενώ μεγάλη ανατροπή θα φέρει το πρώτο φιλί της Κατερίνας και του Παναγή.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 44: Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν απ’ τις φυλακές; Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας όμως συνεχίζει να την υποσκάπτει. Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Που θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση; Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος σύντομα διαπιστώνει πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς. Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει το Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη απ’ τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Βασιλώττος: Ποιος είναι ο Μπάμπης από τις «Άγριες Μέλισσες»;12.09.2018

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 41: Η Νίκη προσπαθεί να προστατέψει τον Μάνο, αλλά πιέζεται από παντού, ενώ η επέμβαση του Αντρέα θα είναι καταλυτική. Η Λένα θέλει να βοηθήσει τον Ντίνο, αλλά έχει μείνει μόνη της σε αυτό και δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει. Η Λήδα αισθάνεται πολύ μπερδεμένη όταν ο Δημήτρης της ζητά για ακόμη μία φορά να μείνουν μαζί. Ο Φίλιππος αρχίζει να ενοχλείται με την καλή σχέση που έχει ο γιος του με τον Δημήτρη… Η Μαρία και ο Αντώνης προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους η Αγγελική ήταν ένας άλλος άνθρωπος από αυτό που εκείνοι νόμιζαν.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Deepwater Horizon» στο STAR

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Δράμα

Υπόθεση: Στις 20 Απριλίου 2010 η εξέδρα γεωτρήσεων Deepwater Horizon, εκρήγνυται στον κόλπο του Μεξικό, πυροδοτώντας μια βολίδα φωτιάς που σκοτώνει αρκετά μέλη του πληρώματος. Ο επικεφαλής του πληρώματος Mike Williams, και οι συνεργάτες του αγωνίζονται για την επιβίωση τους καθώς η ζέστη και οι φλόγες γίνονται αποπνικτικές. Η συγκεκριμένη καταστροφή έμελλε να είναι η μεγαλύτερη πετρελαιοκηλίδα στην ιστορία των Η.Π.Α. και από τα 126 μέλη του πληρώματος, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, 11 έχασαν τη ζωή τους και 17 τραυματίστηκαν σοβαρά. Η ταινία τιμά τους γενναίους άνδρες και γυναίκες, ο ηρωισμός των οποίων έμελλε να σώσει πολλά μέλη του πληρώματος και ν’ αλλάξει τις ζωές όλων, για πάντα. Παίζουν: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Κέιτ Χάντσον, Τζον Μάλκοβιτς, Κερτ Ράσελ.

23:15 «Οργισμένος Εκδικητής» στο STAR

Ξένη Ταινία, συμπαραγωγή: Αμερική/Βουλγαρία, Περιπέτεια

Υπόθεση: Περιπέτεια αμερικανικής και βουλγαρικής συμπαραγωγής 2017. Ο Φρανκ Βαλέρα είναι ένας επιτυχημένος δικηγόρος, αφοσιωμένος περισσότερο στην καριέρα παρά στην οικογένειά του. Όλα ανατρέπονται όταν η γυναίκα και το παιδί του δολοφονούνται με φρικτό τρόπο. Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας του νόμου, συντετριμμένος από τον χαμό των αγαπημένων του, μεταμορφώνεται στον πιο σκληρό εκδικητή και παίρνει όρκο σιωπής μέχρι να ανακαλύψει ποιος και γιατί αφαίρεσε τη ζωή τους και να πάρει εκδίκηση. Παίζουν: Αντόνιο Μπαντέρας, Καρλ Ούρμπαν, Παζ Βέγκα, Κριστίνα Σεραφίνι. Σκηνοθεσία: Άιζακ Φλορεντίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαραντίνα και σινεμά: 10 επίκαιρες ταινίες για την κοινωνική απομόνωση και τον εγκλεισμό12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 «Ρικ Στάιν: από τη Βενετία στην Κωνσταντινούπολη» στο Cosmote TV History

Ο σεφ Ρικ Στάιν ξεκινά ένα οδοιπορικό μέσω Ιταλίας, Κροατίας, Αλβανίας, Ελλάδας και Τουρκίας με στόχο να εξερευνήσει τη γαστρονομική κληρονομιά της θρυλικής Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, να αποκαλύψει την ελάχιστα γνωστή ιστορία και την κουζίνα της αλλά και να απολαύσει το φαγητό που πολλοί έχουν συνδέσει με τις διακοπές τους στην ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b