MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
PET STORIES

Major: O πρώτος, πρώην αδέσποτος σκύλος που μπαίνει στον Λευκό Οίκο

O Major, o σκύλος του νέου Αμερικανού Προέδρου Joe Biden, γίνεται ο πρώτος σκύλος του Λευκού Οίκου που προέρχεται από καταφύγιο.

Monopoli Team

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Αμερικής είναι πλέον γεγονός. Ύστερα από μέρες αναμονής και αγωνίας τα αποτελέσματα ανέδειξαν νικητή των εκλογών το δημοκρατικό κόμμα του Joe Biden. Ο Αμερικανικός λαός μίλησε με την ψήφο του και δεν δίστασε να βγει στους δρόμους να το γιορτάσει με κάθε δυνατό τρόπο. Ο Αμερικανός Πρόεδρος Joe Biden εισέρχεται επίσημα, λοιπό, στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο του 2021.

Στη διαδρομή του για τον Λευκό Οίκο καθώς και στην διαμονή του σε αυτόν θα τον συντροφεύει, εκτός από την οικογένεια του, ο πιστός του σκύλος Major. Tι ιδιαίτερο όμως έχει αυτός ο σκύλος που τον κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλον προηγούμενο που έζησε στον Λευκό Οίκο και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού; Ο Μajor, σε αντίθεση με όλους τους άλλους σκύλους, είναι ο πρώτος στην ιστορία του Λευκού Οίκου που δεν έχει «σκυλίσια αριστοκρατική καταγωγή» αλλά προέρχεται από καταφύγιο αδέσποτων σκύλων.

Ο αξιολάτρευτος γερμανικός ποιμενικός Major έγινε μέλος της οικογένειας Biden το 2018. Ήρθε στο Καταφύγιο Αδέσποτων του Delaware ως κουτάβι παρέα με τα άλλα πέντε κουτάβια αδερφάκια του, αναζητώντας ένα καινούριο σπίτι και μια νέα οικογένεια. Ο Joe Biden και η σύζυγος του έμαθαν για τον Major από την κόρη τους, όταν τους έδειξε μερικά κουτάβια που έψαχναν σπίτι. Το ζευγάρι φιλοξένησε για αρκετές μέρες τον Μajor και τον λάτρεψε αμέσως, αποφασίζοντας να τον πάρουν από τον καταφύγιο και να μείνει για πάντα μαζί τους.

Η ανακοίνωση του καταφυγίου σκύλων

Μετά την υιοθεσία του Μajor το Καταφύγιο Αδέσποτων του Delaware  σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook τον Νοέμβριο του 2018 έγραψε: «Σήμερα είναι η τυχερή μέρα του Μajor. Όχι μόνο βρήκε ένα παντοτινό σπίτι αλλά υιοθετήθηκε από τον Αντιπρόεδρο Joe Biden. Η οικογένεια Βiden είχαν φιλοξενήσει νωρίτερα τον Major και τώρα είναι έτοιμη να προβεί στην υιοθεσία του. Καλή τύχη σε όλα και σας ευχαριστούμε».

Η οικογένεια Biden έχει ακόμη έναν γερμανικό ποιμενικό εκτός από τον Major, τον Champ, οπότε η κατοικία του Προέδρου των ΗΠΑ θα φιλοξενεί πλέον δύο τετράποδους φίλους.

Πριν έναν μήνα ο Major είχε πρωταγωνιστήσει σ’ ένα βίντεο στο λογαριασμό του Biden στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No ruff days on the trail when I have some Major motivation.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joe Biden (@joebiden) στις

Πηγή: boredpanda.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυρία: Ένα καταφύγιο για τις γάτες του πολέμου12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b