MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Γιατί αυτή είναι η εποχή για να κάνουμε reset στο σώμα και το μυαλό μας;

Η λέξη επαναφορά σημαίνει να επαναφέρεις κάτι στην αρχική του κατάσταση. Εν προκειμένω εδώ μιλάμε για όλα αυτά για τα οποία ίσως είχατε μία αρχική πρόθεση, ή και σαν οργανισμός να επανέλθουμε.

Monopoli Team

Γιατί είναι η κατάλληλη εποχή για “επαναφορά”;

Έχουμε ένα σώμα και ένα μυαλό τα οποία χρησιμοποιούμε κάθε μέρα. Είναι λογικό λοιπόν, να έρχεται εκείνη η στιγμή που χρειάζονται επαναφορά στην καλή τους λειτουργία. Μέσα στην ημέρα μας κάνουμε κάποια πράγματα για επαναφορά. Σαν παράδειγμα, κοιμόμαστε και ξεκουραζόμαστε. Βοηθά όμως πολύ περισσότερο κάποιες στιγμές να αφιερώνεις χρόνο για να κάνεις την επαναφορά σε βαθύτερο επίπεδο. Αυτό θα κάνουμε τον μήνα Νοέμβριο και θα το εφαρμόσουμε σε δύο επίπεδα: το φυσικό και το νοητικό.

Διανύουμε έναν μήνα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι προπαρασκευαστικός, πριν ολοκληρωθεί ο μετασχηματισμός του καιρού, από το φθινόπωρο στον χειμώνα. Είναι καλό αυτή την εποχή να εναρμονιστείς με τον ρυθμό αυτό, και να κάνεις συνειδητά όλα όσα χρειάζονται για να επαναφέρεις στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος σου εκείνες τις προθέσεις και δράσεις που μπορούν να σε υποστηρίξουν την καλύτερη λειτουργία σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιατροφή και υγεία: 7 τροφές-σύμμαχοι με βιταμίνη D, για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό12.09.2018

Ποιο είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να επιστρέψουμε;

Σαν παράδειγμα θυμηθείτε εκείνη την φορά που λειτουργήσατε όχι με τους όρους που αρχικά θέλατε. Λειτουργήσατε όχι βάση αυτού που εσείς έχετε αποφασίσει να είσαστε και σας ορίζει. Το σημείο αναφοράς σας δηλαδή. Με την ευκαιρία να πω, ότι σημείο αναφοράς μας είναι αυτό το οποίο πάντα γυρίζουμε πίσω για να αντλήσουμε πληροφορία και έμπνευση. Μας θυμίζει ποιοι είμαστε και ποιοι θέλουμε να είμαστε. Σε αυτό το σημείο σας προτείνω να επανέλθουμε.

Ιδιαιτέρως στην εποχή που διανύουμε με όσα συμβαίνουν με τον ιό είναι εξαιρετικά χρήσιμο να κάνουμε επαναφορά σώμα – πνεύμα και για την προστασία της υγείας μας, αλλά και για αν θυμηθούμε τους αρχικούς μας σκοπούς, και παρά τις συνθήκες να συνεχίσουμε σε καλή πορεία. Πώς θα το πετύχουμε αυτό;

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b