MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Τι να δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1
Monopoli Team

21:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 18: Η Τζένη, μετά από την απειλή της Αγγελικής, αποφασίζει να μιλήσει στο Στέφανο για τη σχέση της με το Παύλο. Λίγο πριν του εξομολογηθεί την αλήθεια όμως, ο Στέφανος της κάνει μια πρόταση που ανατρέπει τα πάντα. Η Αγγελική μαθαίνει απ’ το Μιχάλη για την εγκυμοσύνη της Κατερίνας και νιώθει ένοχη για την αποβολή και το λέει στη μητέρα της η οποία την παροτρύνει να αποκαλύψει στην Κατερίνα την πραγματική της ταυτότητα. Το ίδιο βράδυ η Αγγελική βρίσκει τον Νικόλα μεθυσμένο και καταφέρνει να μάθει πληροφορίες για τον τέταρτο βιαστή. Ο Θωμάς και Αποστόλης εκτελώντας μια δουλειά για τον Παύλο, καταλήγουν στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο, πράγμα που εξοργίζει τον Μιχάλη και τον φέρνει σε σύγκρουση με τον Παύλο. Τέλος μία απρόσμενη επίσκεψη θα συνταράξει την Αθηνά που βρίσκεται αντιμέτωπη με μία απειλή από το παρελθόν του Αργυρού.

20:00 «’Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 38: Ο Φίλιππος και η Αλίκη έρχονται και πάλι κοντά σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Η Αντωνίου ανακαλύπτει πως η Λήδα την πλησίασε για να την κατασκοπεύει, ενώ ο Δημήτρης ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα εναντίον της. Η Νίκη, ανυποψίαστη ακόμα για τον ρόλο του γιου της στην υπόθεση του Ντίνου, καλεί δικό της δικηγόρο να βοηθήσει τον Ντίνο. Η Μάρθα συνέρχεται προκαλώντας τον πανικό της Νέλλης και του Μάνου. Η Αλίκη προβληματίζεται βλέποντας την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και την βίαιη συμπεριφορά του Μάνου απέναντι στη Νέλλη και μοιράζεται την ανησυχία της με τον Δήμο. Ο Ντίνος, αποφασισμένος να γλιτώσει τη φυλακή με κάθε κόστος, αναλαμβάνει δράση λίγο πριν η Μάρθα καταθέσει στον Δημήτρη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 41: Η Ελένη, μαζί με τη Φωτεινή και τη Χριστίνα, προετοιμάζουν την απόδρασή τους κάτω από τη μύτη του Βόσκαρη. Η Χατζίδου όμως, τις έχει υποψιαστεί και τις παρακολουθεί στενά. Θα καταλάβει τι ετοιμάζουν; Ο Λάμπρος ζητάει τη βοήθεια του Προύσαλη για να μάθει περισσότερα για τον Βόσκαρη. Ο Δούκας προσπαθεί να ξαναπάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι ταράζοντας τις ισορροπίες, αλλά ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα όσα έχει φτιάξει αυτά τα χρόνια.

Η Μυρσίνη προσπαθεί να πείσει τον Δούκα πως δεν είχε ποτέ σχέση με τον Κυπραίο. Θα τα καταφέρει; Ο Τόλλιας γίνεται έξαλλος με τον Άγγελο που χαλάει τον αρραβώνα με τη Σοφούλα παίρνοντας πάνω του το φταίξιμο παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα. Η Δρόσω, παρά τις συμβουλές της Μαντάμ Κούλας, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την κρυφή ζωή της, κάτω απ’ τη μύτη του Τάκη που μπλέκει με τα χαρτιά ελπίζοντας να μαζέψει χρήματα για να της βγάλει δίσκο. Τι θα κάνει η Δρόσω όταν τυχαία συναντάει το Φίλιππο; Θα προσπαθήσει να διορθώσει το λάθος που έκανε μαζί του;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι «Άγριες Μέλισσες» στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της διεθνούς τηλεοπτικής αγοράς12.09.2018

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 21: Ο καβγάς στο συμβούλιο καλά κρατεί, όταν μια απροσδόκητη εξέλιξη ταράζει τους πάντες. Η Μάρμω πέφτει ξερή! Προσποιείται, άραγε, μια λιποθυμία για να αποφύγει καταστάσεις που τη ζορίζουν ή το συμβάν αυτό είναι προάγγελος μιας σοβαρής πάθησης; Στο μεταξύ, η wedding planner που έχει προσλάβει η Μυρτώ για τον γάμο της Κατερίνας έρχεται με όρεξη για δουλειά και μάλλον να σπάσει τα νεύρα του Στάθη. Η Κατερίνα είναι ακόμα αμήχανη σε ό,τι αφορά τον γάμο και η αμηχανία της ενισχύεται από τα «σήματα» που λαμβάνει από τον Παναγή.

Ο Λουκάς και ο Παναγής κοντράρονται, για ακόμη μια φορά, με την Κατερίνα να συναισθάνεται την ερωτική ένταση του δασονόμου. Ο Παρασκευάς συναντά τυχαία τον κρυφό σύνδεσμο της Μάρμως και είναι μια ανάσα πριν ν’ ανακαλύψει τη μυστική της επιχείρηση. Η Κατερίνα φορτισμένη πηγαίνει να συναντήσει τον Παναγή. Θα του ανοίξει την καρδιά της τινάζοντας τον γάμο με τον Λουκά στον αέρα;

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 13: Η φήμη του στρατοπέδου είναι στα τάρταρα μετά το φιάσκο με τις κριτικές στο STRAVADIGO κι ο Γούλας καλεί όλα τα στρατιωτικά περιοδικά της επικράτειας για φωτορεπορτάζ μπας και αλλάξει την δημόσια εικόνα τους. Κανένας όμως δεν ενδιαφέρεται. Η τύχη τους αλλάζει όταν η Βαρκάρη μπαγλαρώνει έναν άγνωστο με κάμερα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι σκηνοθέτης που ψάχνει τοποθεσίες για την επόμενή ταινία του με θέμα τον ελληνικό στρατό. Οι διοικητές αρπάζουν την ευκαιρία και τον πείθουν να την γυρίσει στο δικό τους στρατόπεδο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Και ενώ όλοι θα περάσουν από δοκιμαστικό για έναν ρόλο στη ταινία, ο σκηνοθέτης έχει μάτια μόνο για τον Μέγα. Κάτι του θυμίζει. Και το “κινηματογραφικό” παρελθόν του δεκανέα επιστρέφει να τον στοιχειώσει. Την ίδια ώρα η Φραντζέσκα με τον Φίλη προσπαθούν να γυρίσουν ένα κακόγουστο διαφημιστικό για το μαγαζί ενώ η Φραντζέσκα συνειδητοποιεί ότι έχει συναισθήματα για τον Καρυπίδη.

ΤΑΙΝΙΕΣ

23:00«Το κόκκινο σπουργίτι» στον ALPHA

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Θρίλερ

Υπόθεση: H πρίμα μπαλαρίνα Dominica Egorova αντιμετωπίζει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον αφού υποφέρει από έναν τραυματισμό που τελειώνει την καριέρα της. Σύντομα στρέφεται στο Sparrow School, μια μυστική υπηρεσία πληροφοριών που εκπαιδεύει εξαιρετικούς νέους να χρησιμοποιούν το μυαλό και το σώμα τους ως όπλα. Η Dominica, μόλις ολοκληρώσει τη σαδιστική προπόνηση, αναδύεται στο πιο επικίνδυνο Σπουργίτι. Καθώς προσπαθεί να συνηθίσει τις νέες της ικανότητες η Dominica συναντά έναν πράκτορα της CIA που προσπαθεί να την πείσει οτι είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί.

22:00 «Χανσελ και Γκρέτελ Κυνηγοί Μαγισσών» στο OPEN

Ξένη ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Φαντασία

Υπόθεση: Δεκαπέντε χρόνια αφότου ο Hansel και η Gretel νίκησαν την πονηρή μάγισσα που σχεδίαζε να τους κατασπαράξει, τα δύο αδέρφια έχουν μετατραπεί σε εξειδικευμένους κυνηγούς μαγισσών. Με απώτερο σκοπό την τιμωρία των μαγισσών, έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο κυνήγι, καταστρέφοντας κάθε μάγισσα που κρύβεται στα σκοτεινά δάση της πατρίδας τους. Καθώς το διαβόητο φεγγάρι αίματος πλησιάζει, τα δύο αδέρφια αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο κακό. Ένα κακό που θα μπορούσε να αποκαλύψει το μυστικό για το τρομακτικό παρελθόν τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ8 “check” για ν’ απολαύσετε τις ταινίες του 61ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Μόνος στο Δάσος» στην ΕΡΤ2

Από το 1985 μέχρι το 1989, ο Κωνσταντίνος Πίττας ταξίδεψε μόνος σε όλη την Ευρώπη. Με μια compact 35άρα ΜΙΝΟΧ έβγαλε 30.000 ασπρόμαυρες φωτογραφίες. Στόχος του ήταν να φτιάξει ένα βιβλίο με τους Ευρωπαίους – πίσω και από τις δύο πλευρές του «Σιδηρού Παραπετάσματος» – ενωμένους. Με την Ευρώπη χωρίς σύνορα. Έβγαλε την τελευταία του φωτογραφία στο Τείχος του Βερολίνου, μια μέρα μετά την πτώση του.Με το τέλος του “Ψυχρού Πολέμου” πίστεψε ότι το σχέδιό του δεν είχε πια νόημα. Έβαλε τα αρνητικά σε ένα κουτί και συνέχισε την ζωή του. Μετά από 25 χρόνια, το 2014 ανακάλυψε την φωτογραφική μηχανή και τα ξεχασμένα αρνητικά. Τον χειμώνα του 2019, στην τριακοστή επέτειο της επανένωσης, ο Πίττας επισκέπτεται το Βερολίνο και άλλες πρωτεύουσες για να ξαναζήσει το ταξίδι, την “νεανική του τρέλα”, σε μια άλλη πλέον Ευρώπη. Ένα ντοκιμαντέρ του Λευτέρη Φυλαχτού.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b