MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Τι να δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

21:00 «Το καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 18: Σάλος ξεσπάει στο χωριό μετά την αποκάλυψη του αστυνόμου ότι είδε τον Δημήτριο να φιλιέται με κάποια γυναίκα στην αυλή του σπιτιού της Βάλιας. Ο Περίανδρος γίνεται έξαλλος με την καταπάτηση πλέον κάθε τάξης και ηθικής και βρίσκει ευκαιρία να ξεφορτωθεί την πρωτευουσιανοπούλα μια και καλή! Η Βάλια δεν αντιλαμβάνεται τίποτε γιατί έχει πάει να υπερασπιστεί τον Φατσέα που περνάει αυτόφωρο για την πλαστογράφηση του απολυτηρίου του δημοτικού. Η Στέλλα παίρνει τα πάντα επάνω της, λέγοντας ότι εκείνη ήταν με τον Δημήτριο και ο Περίανδρος καταρρέει που για άλλη μια φορά ενδιαφέρθηκε για τη λάθος γυναίκα.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 37: Ο Φίλιππος, μετά απ’ την απόρριψη της Λήδας, έχει επιστρέψει στην οικογένειά του και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με την Αλίκη. Παράλληλα, η σχέση της Λήδας και του Δημήτρη, δείχνει κι εκείνη να δένει περισσότερο, προκαλώντας, όμως, τη δυσαρέσκεια της Αθηνάς. Όταν μαθαίνει ότι οι δυο τους συνεργάζονται βάζοντας στόχο την Αντωνίου, δεν διστάζει να τους απειλήσει ανοιχτά. Ο Μάνος αναγκάζει την Νέλλη να δώσει ψεύτικη κατάθεση στην αστυνομία εναντίον του Ντίνου. Ο Δήμος ανησυχεί για την κατάσταση της Μυρτώς, αλλά και για το τι θα συμβεί αν η μικρή θυμηθεί την αλήθεια για το παρελθόν… Έρχεται η στιγμή που ο Δήμος θα αναγκαστεί να της πει όλη την αλήθεια…

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 40: Ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός απ’ τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή. Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με την Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος. Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει απ’ τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η… «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγριες Μέλισσες: Οι άνθρωποι πίσω από τα πετυχημένα τραγούδια της σειράς-φαινόμενο12.09.2018

22:00 «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 8: Στην αλάνα ξεσπάει πετροπόλεμος, τη στιγμή που ο Άγγελος με την παρέα του μυούνται στις αρχές του προσκοπισμού. Ο Στέλιος μαγεύεται από το αυτοκίνητο του Δημήτρη και η Μαίρη αποφασίζει να αγοράσει καινούργια ραπτομηχανή. Η Ελπίδα βγαίνει με την Πέπη και πάνε σ’ ένα κλαμπ, όπου γνωρίζει τον Ντέμη, ο οποίος τη συνεπαίρνει με την ανεμελιά του. Ο Άγγελος καταπατάει έναν βασικό κανόνα του προσκοπισμού για χάρη της Σοφίας, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση τους. Ο Στέλιος αναρωτιέται αν είναι ο αρχηγός της οικογένειας και, με τη σθεναρή προτροπή του Δημήτρη, αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη αγορά, χωρίς να λάβει τη συγκατάθεση της Μαίρης…

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Η καθυστέρηση της Φωτεινής αναγκάζει την Κατερίνα και τον Λουκά να αναβάλουν τον γάμο, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον Παναγή. Ο Παρασκευάς αρχίζει να ανησυχεί για τις ηγετικές τάσεις της Φιλιώς, τώρα που έγινε μέλος του συμβουλίου, και μοιράζεται τις σκέψεις του με τον Χαραλάμπη. Θα κάνει το λάθος να προσπαθήσει να την απομακρύνει, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον γάμο του; Ο Λουκάς ξέρει ότι έχασε την ευκαιρία να αποφύγει το προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει ζητήσει ο Στάθης, αλλά για ακόμα μια φορά, η Μυρτώ έχει το σχέδιό της. Κι ενώ όλοι ετοιμάζονται για την καινούργια τελετή, η Κατερίνα έχει δεύτερες σκέψεις… Θα ματαιώσει τον γάμο ή θα ντυθεί και πάλι νυφούλα στο πλευρό του Λουκά; Άραγε, η εξομολόγηση του Παναγή θα ανατρέψει τα σχέδια του Λουκά; Όσο για τον Κανέλλο, θα κατορθώσει να πείσει τον Παναγή να του εκμυστηρευτεί τι έγινε εκείνο το βράδυ στο Φωτεινό με τη Χρύσα;

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Βρετανία, Περιπέτεια

Υπόθεση: Έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που ο Batman εξαφανίστηκε. Θεωρούμενος υπεύθυνος για τον θάνατο του Harvey Dent, ο Batman θυσίασε τα πάντα για αυτό που αυτός και ο Επίτροπος Gordon θεωρούσαν το καλύτερο για το κοινό καλό. Ωστόσο η άφιξη ενός πονηρού διαρρήκτη γάτας και ενός ανeλέητου τρομοκράτη που ονομάζεται Bane αναγκάζει τον Batman να επιστρέψει από την εξορία και να έρθει αντιμέτωπος με μία μάχη που ενδεχομένως να μην μπορεί να κερδίσει.  Παίζουν: Κρίστιαν Μπέιλ, Τομ Χάρντι, Αν Χάθαγουεϊ, Γκάρι Όλντμαν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Μόργκαν Φρίμαν, Τζόσεφ Γκόρντον Λεβίτ, Μάικλ Κέιν, Μάθιου Μοντίν.

20:00 «Σρεκ ο Τρίτος» στο  OPEN

Ξένη ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Οικογενειακή

Υπόθεση: Όταν ο βασιλιάς του Πέρα Πέρα αρρωσταίνει, ο φυσικός του διάδοχος θεωρείται ότι δεν είναι άλλος από τον Σρεκ, τον σύζυγο της Φιόνα. Ο Σρεκ φοβούμενος τις ευθύνες και τα βάσανα προσπαθεί να βρει άλλον κατάλληλο διάδοχο για τον θρόνο. Ο πιο υποσχόμενος υποψήφιος είναι ο ξάδερφος της πριγκίπισσας Φιόνας ο Άρτι. Ο Σρεκ και οι έμπιστοι σύντροφοι του, Γάιδαρος και Γάτος ο σπιρουνάτος, ξεκίνησαν να φέρουν πίσω τον Άρτι, αλλά συνειδητοποιούν οτι η αποστολή τους είναι μεγαλύτερη πρόκληση από ό,τι περίμεναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 all time classic ταινίες επιβίωσης για στιγμές… μεγάλης αγωνίας12.09.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00 «Η αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

«Η Αυλή των Χρωμάτων» συνεχίζει το υπέροχο «ταξίδι» της στους δρόμους του πολιτισμού και φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια της Παρασκευής. Στις 6/11 ο Ναός της Αφαίας Αθηνάς γίνεται σημείο “συνάντησης” και προβολής του ελληνικού πολιτισμού και τουρισμού! Μια ξεχωριστή στιγμή, εφόσον στήθηκε μια γέφυρα πολιτισμού, η οποία ενώνει τον αρχαίο πολιτισμό με την σύγχρονη δημιουργία. Με την Αθηνά Καμπάκογλου.

ΝΤΟΚΟΜΑΝΤΕΡ

22:30 «Οι τυμβωρύχοι των Θεών» στο Cosmote TV History

Ένα ντοκιμαντέρ του Νικόλα Ζηργάνου για την αρχαιοκαπηλία. O αρχαιολόγος Γιάννης Σακελαράκης περιγράφει πως οδηγήθηκε στην ανασκαφή της  Ζωμίθου από έναν αρχαιοκάπηλο ενώ ο συλλέκτης George Ortiz εμφανίζεται να υποδεικνύει την Κρήτη και ιδιαίτερα την περιοχή της Κνωσού ως χώρο προέλευσης αντικειμένων της συλλογής του στη Γενεύη.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b