MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Τι να δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

«Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1
Monopoli Team

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 77-78: Ο Έκτορας ζητάει από την Αλίκη να χωρίσουν κι εκείνη τον κατηγορεί για έλλειψη κατανόησης. Η Έλλη καυγαδίζει με τον Φρίξο και φεύγει από το σουβλατζίδικο. Παράλληλα, η παρέα ανησυχεί με την πεισματική άρνηση της Ιφιγένειας να βγει από το σπίτι επειδή ντρέπεται να κυκλοφορήσει. Ο Μιλτιάδης απαγορεύει στην Κατερίνα να πάει στην εκπομπή, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Μάρκος παλεύει να μάθει πόσο σοβαρή είναι η σχέση του Δημοσθένη με τη Ναυσικά και βάζει τον Οδυσσέα να την ψαρέψει. Ο Αιμίλιος και η Ελισάβετ συνεχίζουν τις παράνομες συναντήσεις. Η Αντριάνα έρχεται στην Κέρκυρα να συμπαρασταθεί στην Ιφιγένεια. Οι ετοιμασίες του γάμου βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο Δημήτρης προβάρει το κοστούμι του. Η Βικτώρια όμως παίρνει την μεγάλη απόφαση, πάει στο γραφείο του Άκη κι ετοιμάζεται να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Ο Άκης ενημερώνει τη Βικτώρια πώς στον γάμο της με τον Δημήτρη θα παραβρεθούν πολιτικοί της χώρας, δεσμεύοντάς την ακόμα περισσότερο. Ο Έκτορας έχει αποφασίσει ότι δεν μπορεί να είναι με την Αλίκη και ο χωρισμός δείχνει να είναι οριστικός. Ο Φρίξος τηλεφωνεί στο αστυνομικό τμήμα της Μάλτας για να τους ενημερώσει για το μυστηριώδες σημείωμα που βρήκε μέσα στο μπουκάλι. Ο Μιλτιάδης απαιτεί από τον Αλέκο να ακυρώσει τη συνέντευξη της Κατερίνας, απειλώντας θεούς και δαίμονες! Ναυσικά και Δημοσθένης βγαίνουν πάλι ραντεβού και αυτή τη φορά έρχονται πιο κοντά. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος αποφασίζει ότι η Ολυμπία μπορεί να μείνει μαζί τους και κάνει την Εύα πολύ ευτυχισμένη. Ο Μιχαήλ εξομολογείται στον αδερφό του ότι τόσο καιρό έχει κρυφή σχέση με τη Βικτώρια και ο Οδυσσέας τον παρακινεί να την διεκδικήσει από τον Δημήτρη.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 36: Η Αλίκη δεν αντέχει άλλο την κατάσταση με τον Φίλιππο και του θέτει τελεσίγραφο για τη σχέση τους. Ο Πέτρος και οι παππούδες του προσπαθούν να είναι κοντά στην Λήδα και της προτείνουν να καλέσει τον Δημήτρη στο σπίτι για φαγητό. Ο Λεμονής συζητά με την Νέλλη και καταλαβαίνει πως κάτι σοβαρό της συμβαίνει. Η κατάσταση της Μάρθας είναι η ίδια και ο Μάνος χάνει την ψυχραιμία του. Θα κάνει τα πάντα για να γλυτώσει την κατηγορία και να μην πάει φυλακή. Η Νέλλη, όμως, νιώθει τύψεις και είναι έτοιμη να σπάσει. Από την άλλη, ο Δημήτρης πιστεύει πως ο Ντίνος είναι αθώος και θέλει να ψάξει καλύτερα την υπόθεση. Η Αθηνά, όμως, που έχει πληγωθεί από εκείνον, στέκεται εμπόδιο στην δουλειά του και τις υποθέσεις που έχει αναλάβει.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 39: Η Ελένη είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τη Φωτεινή και τη Χριστίνα ν’ αποδράσουν, καθώς ξέρει τον τρόπο να το πετύχουν. Ο Δούκας βρίσκεται στο έλεος του Γραμματικού που αλλάζει την συμφωνία και ζητάει ανταλλάγματα για να τον αθωώσει. Ο Νικηφόρος ελπίζοντας σε ένα σύμμαχο ανοίγει τα χαρτιά του. Ο Λάμπρος μετά την εξομολόγηση της Ελένης για όσα της συμβαίνουν, προσπαθεί με το Σαράφη να την πάρουν από ‘κει αλλά συναντούν εμπόδια. Η Δρόσω σιχαίνεται τον εαυτό της για την επιλογή της αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να φύγει. Ο Παναγιώτης παραδέχεται σε όλο το χωριό την αλήθεια για όσα του συνέβησαν στην Αμερική και όλοι του ανοίγουν την αγκαλιά τους, ενώ η Βιολέτα του προσφέρει πάλι τη δουλειά του. Ο Μελέτης γυρίζει απ’ το Παρίσι εσπευσμένα. Τι θα γίνει όμως όταν βρεθεί απέναντι από τον Μιλτιάδη;

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 19: Ο Στάθης επιτίθεται στον Λουκά για το μυστικό γάμο που θέλει να κάνει με την Κατερίνα και του καταλογίζει ύπουλους σκοπούς. Ο Παρασκευάς και ο Χαραλάμπης εναντιώνονται στην προσπάθεια του παπά να φτιάξει τον δρόμο προς την εκκλησία. Ενώ όλο το χωριό προετοιμάζεται για τον γάμο, ο Στάθης θέτει θέμα προγαμιαίου συμβολαίου στον Λουκά προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Κατερίνας. Το θέμα του δρόμου παίρνει μεγάλες διαστάσεις και ο Ηλίας το εκμεταλλεύεται για να προκηρύξει εκλογές, επικαλούμενος την έλλειψη του έβδομου μέλους για το συμβούλιο, όταν η Φιλιώ ανακοινώνει την απόφασή της ν’ αναλάβει εκείνη τη θέση αυτή! Η Κατερίνα φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας, τη στιγμή που ο Παναγής αποφασίζει να παραβρεθεί στον γάμο… Θα εμποδίσει ο Παναγής το θείο μυστήριο εκδηλώνοντας επιτέλους τα συναισθήματά του;

22:00 «Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 7: Ο Στέλιος λογοφέρνει με τον Γρηγόρη και ο Άγγελος αδυνατεί να ξεχωρίσει τους Ινδιάνους από τους κομμουνιστές και τους Ολυμπιακούς. Η Ελπίδα ξεκινάει μαθήματα αγγλικών διά αλληλογραφίας κι ο Αντώνης έχει μια μοιραία συνάντηση με μια συμφοιτήτριά του, που γίνεται η αφορμή, ώστε να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική. Η Ερμιόνη τρέμει ότι θα της κλέψουν τα ζωτικά όργανα και επενδύει στην αιώνια κατοικία της. Ο Άγγελος αποφασίζει πως, τώρα που έχει κορίτσι, πρέπει να ενηλικιωθεί και προσπαθεί να μοιάσει στον πατέρα του. Ο Στέλιος και η Μαίρη συγκρούονται με τον Αντώνη, όταν τον συμβουλεύουν να μείνει μακριά από τα πολιτικά.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:45 «Πριν έρθεις εσύ» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Παραγωγή: Αμερική/Μ.Βρετανία, Δράμα.

Υπόθεση: Η νεαρή και δραστήρια Λουίζα Κλάρκ μετακινείται από τη μία δουλειά στην άλλη για να βοηθήσει την οικογένεια της να καλύψει τις ανάγκες της. Η χαρούμενη στάση της δοκιμάζεται όταν γίνεται φροντιστής του Γουίλ Τρέινορ, ενός πλούσιου νεαρού τραπεζίτη που έμεινε παράλυτος από ένα ατύχημα δύο χρόνια νωρίτερα. Η κυνική προοπτική του Γουίλ αρχίζει να αλλάζει όταν η Λουίζα του δείχνει οτι αξίζει να ζήσει τη ζωή του. Καθώς ο δεσμός τους γίνεται πιο ισχυρός, οι ζωές και οι καρδιές τους αλλάζουν με τρόπους που κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Πρωταγωνιστούν: Εμίλια Κλαρκ, Σαμ Κλάφλιν, Τζάνετ ΜακΤίρ.

23:15 «Κούρσα Θανάτου» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική, Γερμανία, Βρετανία, Περιπέτεια.

Υπόθεση: Κατηγορούμενος για μία δολοφονία που δεν διέπραξε, ο τρείς φορές πρωταθλητής ταχύτητας Jensen Ames βρίσκει τον εαυτό του στο Τerminal Island, τη σκληρότερη φυλακή της χώρας. Στη φυλακή ένας φύλακας του προσφέρει μια απροσδόκητη ευκαιρία για ελευθερία: «Ανταγωνίσου στην κούρσα θανάτου σαν θρυλικός οδηγός  η σάπισε σε ένα κελί για πάντα». Οδηγώντας ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο από πυροβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων, ο Ames πρέπει να επιβιώσει ενάντια σε σκληρούς εγκληματίες για να κερδίσει την ελευθερία του ή να πεθάνει προσπαθώντας.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 «Τοπόσημα» στο Cosmote TV History

Τα σημαντικότερα κτίσματα της Ελλάδας με γνώμονα την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σημασία τους στην ιστορική και κοινωνικοπολιτική πορεία της χώρας, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ, «Τοπόσημα». Στα 8 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ναυπλίου, που δημιουργήθηκαν λίγο πριν από την απελευθέρωση και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b