MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

H Lady Gaga αναβιώνει εμβληματικές εμφανίσεις της σε βίντεο για τις αμερικανικές εκλογές

Προκειμένου να δώσει το δικό της μήνυμα για τις φετινές εκλογές στην Αμερική και το πόσο σημαντική είναι η ψήφος, η Lady Gaga αναβίωσε θρυλικές της εμφανίσεις.

Monopoli Team

Η Lady Gaga αναβίωσε πολλά από τα θρυλικά outfits της καριέρας της σε ένα βίντεο με σκοπό την ενθάρρυνση του κόσμου να ψηφίσει στις αμερικανικές εκλογές.

Το μήνυμα της τραγουδίστριας

Η Lady Gaga θέλησε να μιλήσει στους ακολούθους της στο twitter για το πόσο σημαντικό είναι να ψηφίσουν στις εκλογές που διεξάγονται τώρα στην Αμερική. Επέλεξε να το κάνει αυτό μέσα από ένα τρίλεπτο βίντεο και στην αρχή ευχαρίστησε όλους όσους ψήφισαν ήδη.

Το ενδιαφέρον της επικεντρώθηκε στο να “πείσει” όσους θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να ψηφίσουν, τους αναποφάσιστους. Όπως αναφέρει η ίδια, είτε λόγω της πανδημίας, είτε γιατί κανένας πολιτικός δεν τους εκφράζει, είτε ακόμη και γιατί δεν θέλουν να είναι μέρος αυτού του συστήματος, κάποιοι αποφάσισαν να μην ψηφίσουν φέτος και αυτούς ωθεί στο να το κάνουν. Δίνει βαρύτητα στο μέλλον της νέας γενιάς, στον κόσμο που θέλουν εκείνοι να ζήσουν, τονίζοντας πως όλους – εφόσον ζουν σε αυτή τη χώρα – τους αφορά ποιος κυβερνά.

Φυσικά, η ίδια αποτελεί πρότυπο για μεγάλη μερίδα κοινού και γι’ αυτό άλλωστε αναφέρθηκε και στον εαυτό της προκειμένου να εμψυχώσει τους ψηφοφόρους. “Ποτέ δεν ντράπηκα να υψώσω την φωνή μου. Έχω πει πολλά πράγματα με πολλούς τρόπους, φορώντας διαφορετικά outfit, μακιγιάζ, καπέλα, φορέματα φτιαγμένα από κρέας, πηδώντας σε στάδια, ουρλιάζοντας στην σκηνή. Μπορεί να φαίνεται ότι έχω αλλάξει, αλλά ένα πράγμα που δεν άλλαξε ποτέ είναι η φωνή μου και τι πιστεύω. Η φωνή μου θα ακουστεί σε αυτές τις εκλογές. Η δική σου;” είπε κλείνοντας το βίντεο.

Τα θρυλικά outfits που εμφανίστηκαν στο βίντεο

Θέλοντας να τραβήξει την προσοχή για όλα όσα θέλει να πει σχετικά με τις εκλογές, η Gaga αναβίωσε μερικές από τις πιο εμβληματικές εικόνες της καριέρας της και προκάλεσε νοσταλγικά συναισθήματα. Το πιο εντυπωσιακό είναι σίγουρα το φόρεμα από κρέας που είχε φορέσει στα MTV VMAs του 2010 και είχε προκαλέσει αντιδράσεις!

H εμφάνιση με το φόρεμα από κρέας στα MTV VMAs του 2010

H εμφάνιση με το φόρεμα από κρέας στα MTV VMAs του 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζόνι Ντεπ: Έχασε τη δίκη κατά εφημερίδας που τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία12.09.2018

Φόρεσε το μπλε κορμάκι από το βίντεο κλιπ του “Poker Face” και για περούκα τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά με την φράντζα με τα οποία μας συστήθηκε. Πέρασε κι από κάποια όχι κ τόσο αξέχαστα outfits, όπως ένα με μια καφέ περούκα και κόκκινο καρό μακρύ πουκάμισο και ένα πιο πρόσφατο με το χαρακτηριστικό ροζ καουμπόικο καπέλο του άλμπουμ “Joanne” του 2016.

Εμφάνιση από τις χαρακτηριστικές κατά την κυκλοφορία του άλμπουμ "Joanne"

Εμφάνιση κατά την κυκλοφορία του άλμπουμ “Joanne”

Η Lady Gaga αναβίωσε το outfit του "Poker Face"

Η Lady Gaga αναβίωσε το outfit του “Poker Face”

Πέρασαν, όμως, ακόμη δύο χαρακτηριστικά outfits της 34χρονης ποπ σταρ. Το ένα είναι η κίτρινη περούκα με το ασημί μεταλλικό γεωμετρικό φόρεμα που φορούσε στην περιοδεία «Monster Ball» και το άλλο μια εμφάνιση από το Pepsi Zero Sugar Super Bowl με ένα ασημί διαμαντένιο κορμάκι με έντονους ώμους και ίδιες διαμαντένιες λεπτομέρειες στα μάτια.

H Lady Gaga αναβίωσε το outfit από την περιοδεία Monster Ball

H Lady Gaga αναβίωσε το outfit από την περιοδεία «Monster Ball»

Πηγή: Independent

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b