MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ATZENTA

Online Agenda: 8 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου

Συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για online εκδηλώσεις που μπορείτε να επιλέξετε το Σαββατοκύριακο 10 – 11 Οκτωβρίου 2020.

Θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν»
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Γιούγκερμαν» μέσω live streaming από το θέατρο Πορεία

Το θέατρο Πορεία θα μεταδώσει online τη θεατρική παράσταση «Γιούγκερμαν» του Μ.Καραγάτση σε πραγματικό χρόνο. Ο «Γιούγκερμαν», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, θεατρική διασκευή του Στρατή Πασχάλη, με τον Γιάννη Στάνκογλου στον ομώνυμο ρόλο, θα προβληθεί στις 11 και 18/10, όπου θα συμμετέχουν και οι δύο διανομές που στήριξαν την παράσταση τα δύο τελευταία χρόνια.
Κυριακή 11/10, 19:30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση και αγοράστε εισιτήρια εδώ.

Θεατρική παράσταση «Χοηφόροι» του Αισχύλου – Φωτογραφία: Γιώργος Σανταμούρης

«Χοηφόροι» του Αισχύλου από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Οι Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επιστρέφουν για τέταρτη χρονιά, σε ζωντανή μετάδοση από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ. Λόγω των συνεχών εξελίξεων όσον αφορά τα μέτρα για τη δημόσια υγεία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες εάν οι Παραβάσεις θα πραγματοποιηθούν και παρουσία κοινού. Η διαδρομή των φετινών Παραβάσεων, που πραγματοποιούνται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ξεκινά την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 18.00 με τις «Χοηφόρους» του Αισχύλου σε σκηνοθετική επιμέλεια Έκτορα Λυγίζου και μετάφραση Δημήτρη Δημητριάδη.
Κυριακή 11/10, 18.00
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ, στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube.

Μουσική συναυλία με το Μανώλη Λιδάκη

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Αττικής

Οι θεατρικές παραστάσεις και οι συναυλίες μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο YouTube, συνεχίζονται. Με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής οι θεατές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν online εκδηλώσεις μέχρι τις 3/11. Το Σάββατο 10/10 θα μεταδοθεί μουσική συναυλία με το Μανώλη Λιδάκη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.
Σάββατο 10/10, 20:30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την συναυλία εδώ.

Την Κυριακή 11/10 θα προβληθεί μέσα από το κανάλι της Περιφέρειας Αττικής στο YouTube, η θεατρική παράσταση «Το σύμπαν του Αϊνστάιν», με τον Θανάση Θεολόγη κ.ά.
Κυριακή 11/10, 20:30
Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την παράσταση εδώ.

Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Την ψυχική υγεία και τα μάτια μας… Κλειδιά για μια ευτυχισμένη ζωή.»

«Την ψυχική υγεία και τα μάτια μας… Κλειδιά για μια ευτυχισμένη ζωή» από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, διοργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την ψυχική υγείαη οποία θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα του θεάτρου στις 10/10. Ο κλινικός ψυχολόγος Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών & Κοινωνικών Επιστημών και ο οργανωτικός ψυχολόγος Μιχάλης Γαλανάκης, Ειδικό επιστημονικό Προσωπικό στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ) θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με την ψυχική υγεία, αναπτύσσοντας διάλογο. Την συζήτηση θα συντονίσει η Άννα Δρούζα, δημοσιογράφος και δημιουργός του www.boro.gr.
Σάββατο 10/10, 18:00

Σεμινάριο με θέμα «Γραφή παραμυθιού: Σύγχρονες τάσεις και ρεύματα»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

«Γραφή παραμυθιού: Σύγχρονες τάσεις και ρεύματα» από την Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity διοργανώνει online σεμινάριο με τίτλο «Γραφή παραμυθιού: Σύγχρονες τάσεις και ρεύματα». Αυτός ο κύκλος μαθημάτων είναι αυτόνομος και παρέχει πιστοποιητικό παρακολούθησης και μπορεί να οδηγήσει όσες και όσους το επιθυμούν στο Δίπλωμα Γραφής Παραμυθιού. Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Άννα Αθανασιάδου, φιλόλογος και συγγραφέας Παιδικής Λογοτεχνίας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί online μέσω της πλατφόρμας zoom. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10/10, διαρκούν 12 εβδομάδες και γίνονται κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00. Για την εγγραφή στείλτε email εδώ με θέμα Σύγχρονες τάσεις στη γραφή παραμυθιού, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και το τηλέφωνό σας, ή τηλεφωνήστε στο 6976147605.
Από Σάββατο 10/10, 11:00-13:00
55
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity πατήστε εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω»

Εκπαιδευτικά σεμινάρια από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», διοργανώνει τον 2ο κύκλο δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο «Αποφασίζω γιατί Γνωρίζω». Στόχος των σεμιναρίων είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και η καθοδήγηση για την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον καρκίνο του μαστού, αλλά και μετά τη λήξη της. Οι γυναίκες που έχουν νοσήσει έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν από διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες. Ο κύκλος σεμιναρίων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά, επιλεγμένα Σάββατα, στις 10.00. Η έναρξη των σεμιναρίων θα γίνει στις 10/10. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 60 άτομα.
Από Σάββατο 10/10, 10:00
Δωρεάν
Για τις δηλώσεις συμμετοχής και το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Σεμινάριο με θέμα «Ψυχική Υγεία για Όλους»

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: Οnline ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία για Όλους»

Το πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣEDIFY Centre, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ψυχική Υγεία για Όλους», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10/10, μέσα από την οποία οι συμμετέχοντες θα αφυπνιστούν, συνδέοντας την ψυχική υγεία με την Σωματική, Κοινωνική, Συναισθηματική, αλλά και Εργασιακή τους Ευημερία. Η παρακολούθηση των ομιλιών είναι δωρεάν και ελεύθερη για το κοινό, απαιτείται ωστόσο η δήλωση συμμετοχής για την αποστολή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω ZOOM και Facebook Live. Δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.
Σάββατο 10/10, 10:30 – 15:00
Δωρεάν
Για δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEuropean Film Factory: Η εκπαιδευτική πλατφόρμα που αναδεικνύει τo ευρωπαϊκό σινεμά12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b