MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περιφέρεια Αττικής: 41 πολιτιστικές εκδηλώσεις μέσω live streaming

41 συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις θα προβληθούν μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, μέσω live streaming, από το κανάλι της Περιφέρειας στο ΥouΤube.

Monopoli Team

Ειδικότερα το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα προβάλλονται στο κανάλι της Περιφέρειας στο ΥouΤube, 41 μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις ανοιχτές για όλους τους θεατές που θέλουν να τις απολαύσουν και οι οποίες δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν σε φυσικούς χώρους και με ζωντανή την παρουσία του κοινού, εξαιτίας των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ.

Γλυκερία, Μελίνα Κανά

Υπενθυμίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής, έχοντας ως βασική πεποίθηση ότι ο πολιτισμός αποτελεί τη ραχοκοκαλιά μιας υγιούς κοινωνίας, αποφάσισε να στηρίξει το καλοκαίρι του 2020 το χώρο του πολιτισμού, καταρτίζοντας ένα πλούσιο και πλουραλιστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα 140 εκδηλώσεων, υπό την επιμέλεια της Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις Χ. Ρώμα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των διαδικτυακών εκδηλώσεων εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι πολίτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση τις εκδηλώσεις μέσα από το παρακάτω link:

https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UCJf8zh4FzNEhvGUZPt70cfw

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b