MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRAL

Μακόλεϊ Κάλκιν: Φόρεσε την πιο αστεία μάσκα και έγινε viral

Ο ηθοποιός του «Μόνος στο Σπίτι» έγινε άλλη μια φορά viral στο διαδίκτυο με τη δημοσίευσή του στα social media. Αυτή τη φορά επέλεξε να φορέσει την πιο πρωτότυπη μάσκα που έχουμε δει.

Monopoli Team

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν, το άλλοτε παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ, λατρεύει να «τρολάρει» τους ακόλουθους του στα social media, με κάθε του δημοσίευση.

Να θυμίσουμε ότι ανήμερα των 40ών γενεθλίων του, στις 27 Αυγούστου, δημοσίευσε ένα πολύ αστείο tweet που σίγουρα έκανε τους φανς του να αισθανθούν…περίεργα! Συγκεκριμένα έγραψε: «Γεια σας παιδιά, θέλετε να νιώσετε μεγάλοι; Είμαι 40 χρονών. Δεν κάνει τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε 41: Πού χάθηκε ο μικρός Κέβιν από το “Μόνος στο Σπίτι”;12.09.2018

Επίσης, σχολίασε σε μια άλλη δημοσίευση ότι αυτό είναι το δώρο του στον κόσμο, το να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται μεγάλοι. «Δεν είμαι πια παιδί, αυτή είναι η δουλειά μου», έγραψε.

Η νέα του δημοσίευση, αυτή τη φορά στο Instagram, είναι η πιο επίκαιρη και αστεία που έχει κάνει ποτέ. Ο πρωταγωνιστής του «Μόνος στο Σπίτι» πόσταρε μια σέλφι φωτογραφία του, φορώντας μια μάσκα, που απεικονίζει την περίφημη σκηνή της ταινίας όπου ο μικρός Κέβιν παίρνει μια έκφραση τρόμου μπροστά από τον καθρέπτη.

«Απλά μένω ασφαλής από τον Covid φορώντας το ξεφλουδισμένο δέρμα του νεότερου εαυτού μου. Μην ξεχνάτε να φοράτε τις μάσκες σας, παιδιά», έγραψε ο Μακόλεϊ Κάλκιν κάτω από την ξεκαρδιστική φωτογραφία.

30 χρόνια μετά την διάσημη ταινία, ο Κάλκιν αυτοσαρκάζεται και φαίνεται να το διασκεδάζει, φροντίζοντας πάντα να γίνεται viral.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b