MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Benedict Cumberbatch: Επιστρέφει ως Doctor Strange για το «Spider-Man 3»

Την εμφάνισή του στο σύμπαν της νέας ταινίας Spider-Man, που δρομολογείται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021, θα κάνει ο Benedict Cumberbatch στον ρόλο του Doctor Strange.

Monopoli Team

Ο Benedict Cumberbatch, ο οποίος ενσαρκώνει τον ρόλο του Doctor Strange στις ταινίες της Marvel από το 2016, θα συμμετάσχει στη νέα ταινία Spider-Man, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch θα υποδυθεί εκ νέου τον μάγο της Marvel μαζί με τον συμπατριώτη του Tom Holland, ο οποίος θα υποδυθεί τον Πίτερ Πάρκερ στο επερχόμενο Spider-Man 3 της Sony και της Marvel.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που χαρακτήρας από άλλες ταινίες της Marvel εμφανίζεται σε ταινία Spider Man μαζί με τον Holland, αφού ο Robert Downey Jr. ως Τόνι Στάρκ/Iron Man συμμετείχε στο Homecoming του 2017 και ο Samuel L. Jackson συμμετείχε ως Νικ Φιούρι στο Far From Home του 2019.

O Doctor Strange αυτή τη φορά θα διαδραματίσει ρόλο μέντορα για τον νεαρό Πίτερ Πάρκερ. Οι δύο χαρακτήρες είχαν συναντηθεί ξανά στο Avengers: Infinity War του 2018.

Επιπλέον, ο Jamie Foxx θα υποδυθεί και πάλι τον Electro στο επερχόμενο «threequel». Ο Foxx έπαιξε αρχικά τον χαρακτήρα στο The Amazing Spider-Man 2 του 2014, όταν τον Spider-Man είχε υποδυθεί ο Andrew Garfield.

Το Spider-Man 3,σε σκηνοθεσία του Jon Watts, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα στην Ατλάντα των ΗΠΑ αργότερα αυτόν τον μήνα, ενώ η επόμενη ταινία Doctor Strange, Multiverse of Madness, του Cumberbatch, αναμένεται επίσης να ξεκινήσει τα γυρίσματα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Πόλεμος στο Σπίτι»: Η νέα ταινία του Ρομπερτ Ντε Νιρο κλείνει το μάτι στο…«Taxi Driver»12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b