MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Πόλεμος στο Σπίτι»: Η νέα ταινία του Ρομπερτ Ντε Νιρο κλείνει το μάτι στο…«Taxi Driver»

Στη νέα ταινία με τίτλο «Πόλεμος στο Σπίτι» υπάρχουν πολλές αναφορές σε παλιές ταινίες του Robert De Niro και μία από αυτές είναι από το «Taxi Driver».

Τhe War with Grandpa
Τhe War with Grandpa
Monopoli Team

Στη νέα ταινία του ο Robert De Niro παίζει για ακόμη μια φορά έναν παππού, αυτή την φορά με μεγαλύτερη επιτυχία όπως φαίνεται από τις κριτικές, από την τελευταία φορά με την ταινία «Dirty Grandpa», στην οποία οι κριτικοί τον συνέθλιψαν. Η νέα ταινία του ονομάζεται «Πόλεμος στο Σπίτι».

H πλοκή

Πρόκειται για την ιστορία ενός παππού που ανοίγει “πόλεμο” με τον εγγονό του επειδή έχει εγκατασταθεί στο δωμάτιο του τελευταίου με την άφιξή του στο σπίτι. Ο μικρός εγγονός, τον οποίο ενσαρκώνει ο Oakes Fegley, θα προσπαθήσει να κάνει τα πάντα για να τον διώξει από το δωμάτιό του, τη στιγμή που ο παππούς θα του σκαρώνει τρομερές φάρσες με τους υπόλοιπους φίλους του.

Τhe War with Grandpa

Ο Robert De Niro στην ταινία «Τhe War with Grandpa».

Οι αναφορές σε προηγούμενες ταινίες του De Niro

Όπως φαίνεται η ταινία αυτή βρίθει αναφορών σε παλιές ταινίες του ηθοποιού και καλεί τους δυνατούς θαυμαστές να τις εντοπίσουν.

  • Έναν φίλο του παππού De Niro ενσαρκώνει ο ηθοποιός Christopher Walken, στήνοντας ένα reunion της ταινίας “Deer Hunter” στην οποία αυτοί οι δύο έπαιξαν μαζί. Πρόκειται για την δραματική ταινία του 1978 σε σκηνοθεσία του Michael Cimino για εργάτες των οποίων η ζωή άλλαξε μετά τον πόλεμο στο Βιετνάμ.
  • Σε μια σκηνή ο De Niro συνομιλεί με τον εαυτό του στον καθρέφτη όπως έκανε και στο “Τaxi Driver” ως Travis Bickle. Σύμφωνα με το The Hollywood ReporterΥπάρχουν ορισμένες meta-style στιγμές, συμπεριλαμβανομένου μιας σκηνής που ο De Niro μιλά στον εαυτό του στον καθρέφτη, που μπορεί να παρέχουν τα σκόπιμα γνωστά γελάκια”.
  • Στην ταινία παίζει τον πατέρα της Uma Therman τη στιγμή που το 1993 στην ταινία “Μad Dog and Glory” έπαιζαν τους εραστές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSpike Lee: «Δεν γνώριζα για την ασθένεια του Chadwick Boseman κατά τη διάρκεια γυρισμάτων»12.09.2018

Η ταινία «Πόλεμος στο Σπίτι» έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b