MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο δημόσιος και ιδιωτικός χαρακτήρας των σταρ μέσα από φωτογραφικά πορτραίτα

Ο φωτογράφος Andrew H. Walker ζήτησε από τους πιο διάσημους σταρ του Χόλιγουντ να αποκαλύψουν πώς είναι η δημόσια και η ιδιωτική πλευρά τους, σε διπλά πορτραίτα.

Monopoli Team

Όλοι έχουν ένα δημόσιο και ιδιωτικό πρόσωπο και οι διασημότητες δεν αποτελούν εξαίρεση. Ίσως νομίζετε ότι γνωρίζετε πράγματα γι ‘αυτούς, εξαιτίας όλων των ταινιών που έχετε δει, αλλά μόνο όταν είναι εκτός κάμερας, αποκαλύπτονται οι πραγματικοί τους εαυτοί.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο φωτογράφος Andrew H. Walker αποφάσισε να αποτυπώσει τις…λιγότερο εμφανείς πλευρές διαφόρων σταρ του Χόλιγουντ, προκειμένου να μας δώσει μια διαφορετική οπτική για μερικούς από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς και μουσικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞανά μαζί: Τα πιο συγκινητικά reunion αγαπημένων συμπρωταγωνιστών12.09.2018

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και τα μόνα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ένα τραπέζι καθώς και ένα κομμάτι λευκής ταινίας που λειτούργησε ως η διαχωριστική γραμμή μεταξύ των δύο personas του υποκειμένου.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και προσπαθήστε να καταλάβετε ποιες εικόνες αντιπροσωπεύουν τα δημόσια και ποιες αποκαλύπτουν τα ιδιωτικά πρόσωπα των σταρ!

Ελίζαμπεθ Μος

Τζέμα Άρτερτον

Ρίτσαρντ Γκιρ

Μπιλ Νάι

Αν Χάθαγουεϊ

Τζέραρντ Μπάτλερ

Ράμι Μάλεκ

Έιμι Άνταμς

Σιγκούρνεϊ Γουίβερ

Μάικλ Σάνον

Τζέρεμι Ρένερ

Ναόμι Γουότς

Χέιλι Στάινφελντ

Λουπίτα Νιόνγκο

Γιούαν ΜακΓκρέγκορ

Τζένιφερ Κόνελι

Μαχέρσαλα Αλί

Ντακότα Φάνινγκ

Τσάντγουικ Μπόουζμαν

Τζέιν Λινς

Τζέισον Σουντέικις

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b